[QUOTE=Elka Eydipor;42455][B]درود بر شما سپاس خوب دعا کنید جمع بشه کارم ... حتما" موسیقیشو به شما میسپارم موفق باشید
راستی کجای اهوازید؟؟؟آلبته میتونید نگید ها [/B][/QUOTE]
زیتون کارمندی قدمتون رو چشم اگه اومدید :53:
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=Elka Eydipor;42455][B]درود بر شما سپاس خوب دعا کنید جمع بشه کارم ... حتما" موسیقیشو به شما میسپارم موفق باشید
راستی کجای اهوازید؟؟؟آلبته میتونید نگید ها [/B][/QUOTE]
زیتون کارمندی قدمتون رو چشم اگه اومدید :53:
[QUOTE=hamedboy;42458]زیتون کارمندی قدمتون رو چشم اگه اومدید :53:[/QUOTE]
[B]خواهش میکنم ممنون ... پس هم استانی هستیم ...به کارون رسیدید درود منو نثارش کنید ....[/B]
[QUOTE=hamedboy;42414]راستی دوستام استودیو واسه ضبط هم دارم در اهواز هستش خواستید در خدمتم[/QUOTE]
سلام.
من چند وقته دنباله یه استودیو تو اهواز میگشتم...
اگه میتونید رینج قیمت و کجای اهواز و بیشتر چه کارای میکنید رو واسم بفرستید ممنون میشم.
[B]کارت عالیه دوست عزیز.اگه لازم شد حتما مزاحمت میشیم.موفق باشی.[/B]
[QUOTE=shahin_hich;42471][B]کارت عالیه دوست عزیز.اگه لازم شد حتما مزاحمت میشیم.موفق باشی.[/B][/QUOTE]
مرسی دوستع عزیز در خدمت هستیم:53:
[QUOTE=Elka Eydipor;42459][B]خواهش میکنم ممنون ... پس هم استانی هستیم ...به کارون رسیدید درود منو نثارش کنید ....[/B][/QUOTE]
چشم خوزستان خیلی جای خوبی هست نمیخوام تعریف کنم که دوستان گله مند شن ولی یکی از بهترین استان های ایران به حساب میاد:53:
[QUOTE=hamedboy;42479]مرسی دوستع عزیز در خدمت هستیم:53:
چشم خوزستان خیلی جای خوبی هست نمیخوام تعریف کنم که دوستان گله مند شن ولی یکی از بهترین استان های ایران به حساب میاد:53:[/QUOTE]
[B][COLOR="#800080"]درود درود بر شما بله و آدمهای با استعداد زیادی هم داره البته من بچه مسجدسلیمانم و حدود 6 ساله که از خوزستان دور شدم و
تهرانم ...زیاد نیست. ولی خوب اصالتم رو حفظ کردم.و افتخار میکنم که بگم خوزستانیم و بختیاریم[/COLOR][/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;42487][B][COLOR="#800080"]درود درود بر شما بله و آدمهای با استعداد زیادی هم داره البته من بچه مسجدسلیمانم و حدود 6 ساله که از خوزستان دور شدم و
تهرانم ...زیاد نیست. ولی خوب اصالتم رو حفظ کردم.و افتخار میکنم که بگم خوزستانیم و بختیاریم[/COLOR][/B][/QUOTE]
همیشه پایدار باشید من هر کاری بتونم برای هم استانیهای خودم انجام میدم تا استان خودم رو بزرگتر کنم
همیشه میگن کار نیک به جای میماند
شما روی تخم چشم ما جا دارید...
کارت درسته..
موفق باشید...