[B]آموزش پانزدهم و شانزدهم اضافه شد ....[/B]
نمایش نسخه قابل چاپ
[B]آموزش پانزدهم و شانزدهم اضافه شد ....[/B]
[B]آموزش هفدهم اضافه شد ....[/B]
[COLOR=#0000ff]ممنون امید جان ....
به خدا پشیمونم از وقت های هدر رفته زندگیم ...
آخه کی دیگه وقت میکنیم بشینیم درست درمون تمرین کنیم ...[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]دوستانی که هنوز شاغل نیستن یه نصیحته برادرانه کنم که قدر تک تک لحظه هاتون رو بدونید
حتماً به نحو احسنت ازشون استفاده کنید . تمرین و تمرین و تمرین ... من الان انقدر درگیر کار
شدم که فقط و فقط باید حسرت بخورم ...[/COLOR]
[QUOTE=proshot;48146][COLOR=#0000ff]ممنون امید جان ....
به خدا پشیمونم از وقت های هدر رفته زندگیم ...
آخه کی دیگه وقت میکنیم بشینیم درست درمون تمرین کنیم ...[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]دوستانی که هنوز شاغل نیستن یه نصیحته برادرانه کنم که قدر تک تک لحظه هاتون رو بدونید
حتماً به نحو احسنت ازشون استفاده کنید . تمرین و تمرین و تمرین ... من الان انقدر درگیر کار
شدم که فقط و فقط باید حسرت بخورم ...[/COLOR][/QUOTE]
دقیقا ......
ولی من تمرین می کنم هرجور شده ، دنبال راه تازه ، حرف تازه ، نرم افزار تازه ، نون تازه و ..........
[QUOTE=omid8h;48148]دقیقا .ولی من تمرین می کنم هرجور شده ، دنبال راه تازه ، حرف تازه ، نرم افزار تازه ، نون تازه و ..........[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]امید جان تمرین که میکنم چون لازمه کارم همش یادگیری و ایده نوین هستش ...
اما تمرین کردن من با این وقت و مشغله کجا و تمرین کردن دوستانی که کلا وقت آزاد دارن ...
افتر ، پلاگین های افتر ، سینما فوردی ، فتوشاپ ، موشن گرافیک ، Visualeffect و ...
بابا آدم فکرش و میکنه سردرد میگیره چه برسه ... البته دوست دارم این حالت رو چون
بهم لذت میده این که با سختی دارم میرم جلو و نتیجه تلاش هامون رو هم انشالله هممون خواهیم دید ...
[/COLOR]
[B]آموزش 19 اضافه شد ...[/B]
امید جان گلم
ممنونم به خاطر این آموزش ها
ممنون امید جان
بسیار عالی و کاربردی
بیشتر بذار استفاده کنیم
یاعلی
[QUOTE=afterhossein;55564]ممنون امید جان
بسیار عالی و کاربردی
بیشتر بذار استفاده کنیم
یاعلی[/QUOTE]
خواهش می کنم دوست عزیز ....
تمام آموزشهای این سایت رو گذاشتم و به محض اینکه آموزش جدید بیاد حتما تقدیمتون می کنم ، البته یه آموزش جدید دیگه هم هست که لینکش لیچ هست که اون به زودی میذارم استفاده کنید ...
آموزش جدید اضافه شد ...
[ATTACH=CONFIG]7265[/ATTACH]