[B][SIZE=5]سلام.
مرسی داداش عزیز.[/SIZE][/B]
نمایش نسخه قابل چاپ
[B][SIZE=5]سلام.
مرسی داداش عزیز.[/SIZE][/B]
[QUOTE=mohammad_anvaran;34561][B]من این فوتیج ها رو ظرف 10 روز به صورت کامل دانلود کردم. فوق العاده ست. کیفیت بالا و زیبایی خاصی که دارن آدم رو مجذوب خودش می کنه. ممنون.
[/B][/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]محمد جان این فقط یه مجموعه از کپانی Digital Juice هستش !!!!!
12000 Gig آرشیو بنده رو از یادتون نره که پره از این چیزها ...
انشالله اگه با مدیران به توافق برسیم برنامه ویژه ای برای ارائه رایگان مجموعه های این چنینی به کاربران فعال انجمن خواهیم داشت ...[/COLOR]
[QUOTE=tysong;34587]مجتبی ظریف فقط 1 دونه ای:35:[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]تورج جان من مخلص شما هستم . هنوز من و به جا نیاوردی ؟؟؟؟ :4:[/COLOR]
[QUOTE=کلاغک;34596][COLOR=#006400][B]بسیار بسیار عالی :109::135:[/B][/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]خواهش میکنم خانم عیدی پور . لطف دارید ...
به قول خودتون پایدار باشید ...[/COLOR] ;)
[QUOTE=meysamo;34618][B][SIZE=5]سلام.
مرسی داداش عزیز.[/SIZE][/B][/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]سلام داداش . خواهش میکنم لطف داری ...[/COLOR] :53:
[B]مجتبی جان دستت درد نکنه[/B]
[QUOTE=mohammadmoeini;34650][B]مجتبی جان دستت درد نکنه[/B][/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]خواهش میکنم محمد جان ... لطف داری داداش ...[/COLOR]
[QUOTE=proshot;34644][COLOR=#0000ff]محمد جان این فقط یه مجموعه از کپانی Digital Juice هستش !!!!!
انشالله اگه با مدیران به توافق برسیم برنامه ویژه ای برای ارائه رایگان مجموعه های این چنینی به کاربران فعال انجمن خواهیم داشت ...[/COLOR][/QUOTE]
[B]بسیار عالی. همچنان منتظر مجموعه هستم. [/B]
[QUOTE=mohammad_anvaran;34671][B]بسیار عالی. همچنان منتظر مجموعه هستم. [/B][/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]خواهش میکنم محمد جان . به روی چشم ...[/COLOR]
[QUOTE=proshot;34644][COLOR=#0000ff]محمد جان این فقط یه مجموعه از کپانی Digital Juice هستش !!!!!
انشالله اگه با مدیران به توافق برسیم برنامه ویژه ای برای ارائه رایگان مجموعه های این چنینی به کاربران فعال انجمن خواهیم داشت ...[/COLOR][/QUOTE]
خوش قلبی تو برای همه بچه های انجمن مثل روز روشن مجتبی جان.البته این روزها دور دور ظریف هاست .