[QUOTE=amirzoly;105756]سلام اگر میشه از این به بعد اپلود هایتون رو در سایت uploadboy.com
اپلود کنید با تشکر !!!!!!!!!!!![/QUOTE]
سلام
سایت مدیافایر بهترینه از همین سایت دانلود کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=amirzoly;105756]سلام اگر میشه از این به بعد اپلود هایتون رو در سایت uploadboy.com
اپلود کنید با تشکر !!!!!!!!!!!![/QUOTE]
سلام
سایت مدیافایر بهترینه از همین سایت دانلود کنید
اخه با دانلود منجر مشکل داره باید مثلا شب میخوام دنلود کنم باید درساعت شبانه مجدد لینک ارسال کنه از اول دانلود کنه و نمیشه رو ساعت خودش ادامه بده به طور کلی ادامه دانلود نداره ایا ترفندی هست این مشکل برای این سایت برطرف شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[QUOTE=amirzoly;105825]اخه با دانلود منجر مشکل داره باید مثلا شب میخوام دنلود کنم باید درساعت شبانه مجدد لینک ارسال کنه از اول دانلود کنه و نمیشه رو ساعت خودش ادامه بده به طور کلی ادامه دانلود نداره ایا ترفندی هست این مشکل برای این سایت برطرف شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE]
[B]
دوست گرامی ماهم با download manager دانلود میکنیم ولی مشکلی نداره [/B]
[QUOTE=neda *;105827][B]
دوست گرامی ماهم با download manager دانلود میکنیم ولی مشکلی نداره [/B][/QUOTE]
مشکل دانلود نداره راحت دانلود میشه مشکلش اینه که برای مجدد ادامه بده دانلود در ساعات رایگان رو زمان که میزارم ادامه نمیده باید حتما بازیابی ادرس دانلود بزنم تا ادرس رو پیدا کنه !!!!
[QUOTE=amirzoly;105978]مشکل دانلود نداره راحت دانلود میشه مشکلش اینه که برای مجدد ادامه بده دانلود در ساعات رایگان رو زمان که میزارم ادامه نمیده باید حتما بازیابی ادرس دانلود بزنم تا ادرس رو پیدا کنه !!!![/QUOTE]
[B]
تنظیماتشو درست انجام دادین ؟[/B]
تشکرررررررررررررررررررررررر:p
[QUOTE=neda *;105979][B]
تنظیماتشو درست انجام دادین ؟[/B][/QUOTE]
چه تنظیماتی باید انجام بدم از تنظیمات خود یه اسکرین شات بدید واسه سایت مدیافایر
[QUOTE=amirzoly;106479]چه تنظیماتی باید انجام بدم از تنظیمات خود یه اسکرین شات بدید واسه سایت مدیافایر[/QUOTE]
[B]در تب Downloads گزینه ی Scheduler را انتخاب کنید،در پنجره ی باز شده باید Queue مورد نظر خود را بسازید،تنظیمات رو براش به اینصورت انجام بدین [/B]
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=15371&stc=1[/IMG]
آقا من نمی تونم دانلود کنم لینک دیگه ای ندارید ؟
[QUOTE=BAHMANGHAHARI;107332]آقا من نمی تونم دانلود کنم لینک دیگه ای ندارید ؟[/QUOTE]
[B]
دوست گرامی مشکلی نداره دانلود میشه با یه مرورگر دیگه امتحان کنید[/B]