-
[QUOTE=sajad_asadi;82737]سلام داش امید من فورم ریت فیلم خودمو نگاه کردم "ببین دورسته"(رو فیلمم کلیک راست کردم بعد پروپرتیز کلیک کردم بعد قسمت details یه قسمت نوشته Frame rate 30frames/sec
درسته؟؟؟ اگه درسته بعد با افتر افکت تبدیل به عکسش کردم بعد با بوژو ترک گرفتم بعد گزاشتم اکسپورت گرفتم برای سینما فوردی بعد وقتی بک گراند و اسکای یه فلور میارم بعد اون پایین دابل کلیک میکنم بعد اکسامو میدم بهش ...
مثل فیلم 157
عکس اسکای ام تکون نمیخوره اشتباس؟؟؟؟
pls video help me :(
Tnx for god sait
:) zabonam khob ni
تشکر از همه:136::136::136:[/QUOTE]
سلام دوست عزیز ....
چشم سعی می کنم به صورت تصویر براتون توضیح بدم ...
-
[B]با تشکر بابت آموزش های مفیدتان همه ی آموزش ها عالی هستند ممنون [/B]
-
1 فایل پیوست
سلام دوستان...چطور میتونم محورهای x,y,z را در boujou تغییر بدم؟[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=19298&stc=1[/IMG]
-
[quote=vahid123;126977]سلام دوستان...چطور میتونم محورهای x,y,z را در boujou تغییر بدم؟[/quote]
سلام
شما باید کاری انجام بدید جسمی درست کنید تا این محور ها بر روی اون جسم نمایش داده شوند
و همینطور اینکه بگید تغییر بدم نمیشه فقط می تونید بچرخید تا محور هابه طرف های دیگه ای برند و اگرنه نمیشه مثلا x رو به صورت افقی کنید!
-
با سلام
سپاس فراوان بخاطر زحمات جنابعالی
-
سلام استاد یه سوال :موکا قوی تره تو ترکینگ یا بوجو
-
[QUOTE=ali.km;159766]سلام استاد یه سوال :موکا قوی تره تو ترکینگ یا بوجو[/QUOTE]
سیستم ترکر Bojou از مجموعه نقاط (ابر نقطه ای) برای بدست آوردن دیتا، ترک کردن و تعریف دوربین استفاده میکنه.
سیستم ترکر Mocha از سطوح (تک بعد تخت) برای تعریف محیط و ترکینگ استفاده میکنه.
ساختار و نحوه رفتارشون کاملاً متفاوته و هر کدوم در جای خودشون بهتر از دیگری خواهند بود. کاملاً به صحنه، نوع فیلم برداری و پیش بینی های قبل از ضبط برای ترکینگ بستگی داره.
-
این دوتا سیستم کاری متفاوتی دارند
سبک ترکینگی که بوجو داره چند نرم افزار دیگه هم دارند مثل pftrackکه پیشنهاد میکنم pfکار کنید خیلی عالی هست و در ورژن جدید پیشرفت خیلی زیادی کرده آموزش کاملش هم در سایت موجوده
[url]http://forum.video-effects.ir/thread21368.html[/url]
ولی موکا نرم افزاری که باید حتما بلد باشید تو ترکینگ چون نرم افزاری دیگه ای نیست که به سبک موکا ترکینگ کنه