-
[QUOTE=yashar88;11831]اون پست ninibozorg منو کشته بود.
نوشته:
دانلود از youtube بدون چیز... مردم چی فکر کردن؟
:cool::cool::cool:
:D:D:D
:):):)[/QUOTE]
ما اینیم دیگه.....
من این کار رو کردم که توی search پیدا نشه که سایت فیلتر نشه.....حالا از شانس بد ما رفت تو صدا و سیما..;););););););)
-
[B]ممنون از همه دوستان
امیدوارم همه ما بتونیم یه روزی یکی از بزرگترین ها باشیم
[/B]
-
سلام
منم به نوبه ی خودم به همه تبریک میگم این پیروزی رو و امیدوارم شاهد پیشرفت روز افزون این سایت باشیم
آقا پرچم ویدئو افکت همیشه بالاست...:cool:
-
ایول به شما !!!!!!!!
کارتون درسته که به اینجا رسیدید دیگه!!!!!!;);)
-
-
[QUOTE=Hadipour;87440][B]UP
[/B][/QUOTE]
ایولا
این که چیزی نیس
با این سرعتی که شما دارید از ویدیو کوپایلت هم میزنید جلو
-
سلام...تبريك...تبريك...تبريك...
آره وقتي داشت اين سايت رو معرفي ميكرد من داشتم برنامه رو ميديدم اصلا" از اونجا بود كه با اين سايت آشنا شدم...
بازم تبريك...:):):):)
-
من تازه این پستو دیدم آقا حسین . واقعا افنخار میکنم که عضوی از این انجمنم :8:
من آموزش های اولتون رو که میدیدم انجمن خیلی ساکت بود ولی حالا برا خودش مردی شده :) . همیشه توو آخر آموزشاتون دعوت به سایت رو فراموش نکنین . چون من اصلا قبل از دیدن فیلم های شما نمیدونسم که انجمن واسه چی هستش و میان توو اون چیکار میکنم . خیلی توووووووووووپی :113:
-
[COLOR=#0000ff]با سلام به همه دوستان ...
به جرات باید گفت همه ما مدیون زحمات بی دریغ و همیشگی حسین عزیز و امید عزیز هستیم ...
حسین جان و امید عزیز فقط میتونم بگم انشالله بتونیم با فعالیت مستمر خودمون ذره ای از زحمات شما عزیزان
و دیگر دوستانی که در سایت فعالیت میکنند رو جبران کنیم و سایتمون رو به جایگاه اصلی خودش در جهان
نزدیک و نزدیک تر کنیم ... به امید اون روز که با توکل بر خدا و تلاش تیم ویدئوافکتس زیاد هم دور نیست ...[/COLOR]
-
[COLOR=#cc3399][B]تبريك استاد بزرگوار
اين همه تلاش ميكنيد مطمئنا سايتتون تكه و بهترينه و بهترين خواهد بود اميدوارم روز به روز پيشرفت كنيد و سربلند باشيد[/B][/COLOR]