-
[QUOTE=sa3id;11319]من دقیقا متوجه منظورت نشدم :confused: ولی موافقم که نرم افزاره بسیار قدرتمندیه.[/QUOTE]
دوست من منظورم اینه که بله از mocha و 3d camera tracker خیلی قویتره، خودم کار ترکینگم رو کلن تو boujou ترکینگ میکردم 2سال باهاش کار کردم زیر بمش رو دراورده بودم ولی متاسفانه جوابگو خواسته هام نبود نمیخواستم قبول کنم که boujou رو باید بذارم کنار برم سراغ نرم افزار دیگه ای 6 ماه تو نت دنبال راه چاره بودم نشدکه نشد الان نزدیک 8 ماه با pf-track میکنم واقعا فوق العادس البته این نظر شخصی منه، مشکل boujou هم با مایا و مکس بود
-
[QUOTE=vfx;11335]دوست من منظورم اینه که بله از mocha و 3d camera tracker خیلی قویتره، خودم کار ترکینگم رو کلن تو boujou ترکینگ میکردم 2سال باهاش کار کردم زیر بمش رو دراورده بودم ولی متاسفانه جوابگو خواسته هام نبود نمیخواستم قبول کنم که boujou رو باید بذارم کنار برم سراغ نرم افزار دیگه ای 6 ماه تو نت دنبال راه چاره بودم نشدکه نشد الان نزدیک 8 ماه با pf-track میکنم واقعا فوق العادس البته این نظر شخصی منه، مشکل boujou هم با مایا و مکس بود[/QUOTE]
pf-track این نرم افزار خیلی عالیه باش کار کردم ولی 15 روزشو داشتم پرید اگه لینکشو داری حتما بزار واسمون
-
[QUOTE=sa3id;11336]pf-track این نرم افزار خیلی عالیه باش کار کردم ولی 15 روزشو داشتم پرید اگه لینکشو داری حتما بزار واسمون[/QUOTE]
سعيد جان دارم ، واست آپلود مي كنم عزيز ...
-
[QUOTE=omid8h;11339]سعيد جان دارم ، واست آپلود مي كنم عزيز ...[/QUOTE]
ای باااااابااااااا داریش
چقدر من گشتم دنبالش:(
-
[QUOTE=sa3id;11341]ای باااااابااااااا داریش
چقدر من گشتم دنبالش:([/QUOTE]
آره عزيز ، واست تا شب آپلود مي كنمش و تست كردم و هيچ مشكلي نداره عزيز ....
-
[QUOTE=sa3id;11336]pf-track این نرم افزار خیلی عالیه باش کار کردم ولی 15 روزشو داشتم پرید اگه لینکشو داری حتما بزار واسمون[/QUOTE]
آره آقا سعید عالیه، ببخشید سرم شلوغ بود تا رفتم وبرگشتم آقا امید زحمتشو کشید گذاشت، آقا سعید میتونم بپرسم با چه نرم افزارایی کار میکنید وچند وقته کار میکنید وهدفتون چیه؟
-
[QUOTE=vfx;11386]آره آقا سعید عالیه، ببخشید سرم شلوغ بود تا رفتم وبرگشتم آقا امید زحمتشو کشید گذاشت، آقا سعید میتونم بپرسم با چه نرم افزارایی کار میکنید وچند وقته کار میکنید وهدفتون چیه؟[/QUOTE]
فتوشاپ.پریمیر.سینما 4 دی . افتر افکت و ....
یه 5 سالی هست که کار میکنم هدفمم پیشرفته ;)
-
سلام سعید جان نمیدونم این سوالو باید اینجا بپرسم یا توو یه پست دیگه اما به هر حال به موضوع ترکینگ مربوط میشه
میخواستم بدونم با syntheyes واسه ترکینگ کار کردی؟ چطوره؟
-
[QUOTE=hossein;11426]سلام سعید جان نمیدونم این سوالو باید اینجا بپرسم یا توو یه پست دیگه اما به هر حال به موضوع ترکینگ مربوط میشه
میخواستم بدونم با syntheyes واسه ترکینگ کار کردی؟ چطوره؟[/QUOTE]
نه کار نکردم ولی الان کنجکاو شدم که بدونم چیه
-
وای وای وای وای چقدر ابزار ترکینگ سبز شده . آدم نمی دونه با کدومش کار کنه . من 3D camera tracker رو به همش ترجیه میدم .