-
[QUOTE=omid;11295]آقا جا هست ماهم بیایم یا ظرفیت محدوده؟
امکان داره از سمینارتون فیلم برداری بشه بعد توی همین انجمن بزارید؟
چون بعضی ها شهرستان هستند و اومدن به اونجا مشکل و هزینه داره ![/QUOTE]
جا که هست تشریف بیارید ولی در مورد فیلمبرداری باید باشون صحبت کنم ببینم میزارن این کارو انجام بدیم یا نه.....
-
اگه فیلمبرداری بشه بلا استثنا همه بچه های انجمن میتونن ببینند و چه بسا همه کس از سراسر وب
-
[QUOTE=omid;11321]اگه فیلمبرداری بشه بلا استثنا همه بچه های انجمن میتونن ببینند و چه بسا همه کس از سراسر وب[/QUOTE]
چشم من تلاشمو میکنم اجازشو بگیرم
-
درود به همه ی اونایی که امروز رفتن سمینار
خب تعریف کنید سمینار چطور بود چه چیزایی رو از دست دادیم راستی گذاشتن فیلم برداری بشه یا نه
-
سعید بیچاره هنوز تو کف سمیناره نیومده انجمن :))))))))))))
-
[B][SIZE=3][COLOR="#008000"]بی صبرانه منتظرم ببینم چه چیزایی گفت و شنود شده در این سمینار....[/COLOR][/SIZE][/B]
-
خدمت همه دوستان محترم .... امروز سمینار با حضور دوستداران جلوه های ویژه برگزار شد و کسانی که در این سمینار حضور پیدا کردند نظرات . پیشنهاداتی در خصوص جلوه های ویژه دادند ... در این سمیتار که در فضایی بسی گرم و صمیمی برگزار گردید در خصوص
1- پلاگین های مفید در افتر افکت جهت ساخت کلیپ مثل particular , element 3d به طور مشروح بحث شد .
2- راجع به نرم افزار های ترکینگ با معرفی نرم افزار قدرتمند boujuo به طور مفصل بحث شد .
3- در خصوص صنعت ویژوال افکت هم بین دوستان بحث و تبادل نظر شد .
البته مباحث دیگری مثل استفاده از نرم افزار های سه بعدی و انیمیشن سازی و بهر گیری از آنها در افنر افکت هم بحث شد که از ذکر آنها بنده خودداری کردم .
ازبرادر خوبمون سعید سالاروند (دبیر و سخنران سمینار) عزیز هم تشکر می کنیم که اهتمام ویژه ای در پر بار نمودن سمینار ورزیدند.
-
سلام
دوستان متاسفانه استقباله خوبی از سمینار نشد خداییش تبلیغات هم خیلی کم بود ولی با دوستانی که تشریف آوردن صحبیهای مفیدی کردیم و به نتیجه های خوبی هم رسیدیم که تو پستای بعدی خبر میدم
-
سلام خبری نشد؟!
فیلمبرداری شد؟
آقا سعید ما را هم به فیض برسون؟