چرا من میخوام این پلاگینو نصب کنم این پیغام میاد؟
[ATTACH=CONFIG]6567[/ATTACH]
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا من میخوام این پلاگینو نصب کنم این پیغام میاد؟
[ATTACH=CONFIG]6567[/ATTACH]
[QUOTE=masoumeh;51271]چرا من میخوام این پلاگینو نصب کنم این پیغام میاد؟
[ATTACH=CONFIG]6567[/ATTACH][/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]معصومه خانم به نظرم 2 تا دلیل میتونه داشته باشه :
1. فایل دانلودی تون ناقص هستش و به همین دلیل نمیتونه نصب بشه ...
2. پوشه ای که فایل Exe نصب پلاگین داخلش هست فارسیه ؟ اگه آره نام پوشه رو انگلیسی کنید ...
اگه گزینه 2 نبو یکبار دیگه پلاگین رو دانلود کنید البته سعی کنید یه ورژن دیگه رو دانلود کنید و تست کنید ...[/COLOR]
ممنون. حل شد .
[QUOTE=masoumeh;51361]ممنون. حل شد .[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]خواهش میکنم معصومه خانم . مشکل چی بود و چطور حل شد ؟؟؟[/COLOR]
[QUOTE=proshot;51422][COLOR=#0000ff]خواهش میکنم معصومه خانم . مشکل چی بود و چطور حل شد ؟؟؟[/COLOR][/QUOTE]
پوشه اولیه فارسی بود. چون تو چند فولدر خارجی بود فکر نمیکردم مال اون باشه. ممنونم .
[QUOTE=masoumeh;51426]پوشه اولیه فارسی بود. چون تو چند فولدر خارجی بود فکر نمیکردم مال اون باشه. ممنونم .[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]خواهش میکنم معصومه خانم . خوب خداروشکر ...[/COLOR]
اقا من سریالا رو وارد میکنم همه چیزم اوکی ولی نمیدونم چرا این منوی register هنوزم توی افکتام هس و به animation preset دسترسی ندارم
[QUOTE=ejh71;71323]اقا من سریالا رو وارد میکنم همه چیزم اوکی ولی نمیدونم چرا این منوی register هنوزم توی افکتام هس و به animation preset دسترسی ندارم[/QUOTE]
درود کلمه رجیستر اگه وقتی پلاگین رو اعمال میکنی رو عکس یا ویدیو مشکلی نداره و کار میکنه
مشکلی نداره باشه برای منم هست .. منظورتون از انیمیشن پرست که فکر کنم این باید پیش فرض باشه؟؟؟
ورژن جدیدش اینه؟
دیگه نیومده؟
[QUOTE=.:Y2J:.;71371]ورژن جدیدش اینه؟
دیگه نیومده؟[/QUOTE]
[B]درود بر شما گمون کنم آخه استاد همیشه بروزه یه سرچ بزنید شاید جدیدتر هم باشه..[/B]