-
[FONT=arial]من میخوام سیستم بگیرک برا کارای افتر و تدوین[/FONT]
[FONT=arial]الان سیستم متوسطی دارم با گرافیک gtx550وهارد اس اس دی128گیگ8گیگ رم[/FONT]
[FONT=arial]سیپیو هم ضعیفه[/FONT]
[FONT=arial]به ذهنم رسید لب تاب بگیرم مدل 5070لنوو[/FONT]
[FONT=arial]و روش بجا هاردش اس اس دی بزارم[/FONT]
[FONT=arial]یکی از رفقا گفت سی پی و مین رو ارتقا بده[/FONT]
[FONT=arial]مدل 4790k[/FONT]
[FONT=arial]من حدود3500دارم[/FONT]
[FONT=arial]بنظرتون پی سی ارتقا بدم یا لب تاب قوی بگیرم؟[/FONT]
[FONT=arial]درضمن برای نشون دادن نمونه کارام سورفیس پرو دارم[/FONT]
[FONT=arial]که بافروش سورفیس 3500میشه پولم[/FONT]
[FONT=arial]وگرنه برای ارتقا سیستم خونه 1500دارم پول نقد.[/FONT]
-
اگه بتونی کامپیوتر رو ارتقا بدی خیلی بهتره لب تاپ زیاد برای کار های سنگین خوب نیست
-
درود و سلام
برای کار حرفه ای از جمله جلوه های ویژه،اتالوناژ و تدوین بهترین انتخاب pc خانگی هست ... MAC به علت گرونی نرم افزارها و اورژینال بودنشون بشدت گرونن و اصلا به صرفه نیستن ... لب تاپ هم یه قول یکی از اساتید ما مثل مقایسه دوربین حرفه ای عکاسی با دوربین موبایل میمونه که کدوم شون بهتره و مسلمه که دوربین حرفه ای و مسلمه که pc شخصی بشدت کاراتر از لب تاپ هست ....
سوالی بود در خدمتیم
-
[QUOTE=Hadipour;5111]سلام دوست عزیز
این مشخصات رو من خیلی قبول دارم و میخوام یه زودی بگیرم
[COLOR=#000080]
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.48 کیلوگرم
پردازنده: Intel 3632QM Core i7 2.20GHz up to 3.20 GHz - Cache 6 MB
حافظه: 6 GB DDR3
هارد دیسک: 750 GB 5400RPM
کارت گرافیک: AMD Radeon HD 7670M 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS [/COLOR]
لینک
[CODE]http://www.digikala.com/?Products=Notebook&Product=Notebook-HP-Pavilion-G6-2286[/CODE][/QUOTE]
حسین جان من هم اتفاقا می خوام لب تاپ بگیرم واسه کارهای تدوین، به نظرتون لب تاپ واسه کارای تدوین کم می اره؟؟؟
مثلا واسه تدوین یه ویدئو ممکنه یه هفته یا بیشتر روزی ده ساعت یا بیشتر با سیستم کار کنی! بنظر شما مشکلی پیش نمی آد استاد؟؟
-
[QUOTE=My2pictures;128765]حسین جان من هم اتفاقا می خوام لب تاپ بگیرم واسه کارهای تدوین، به نظرتون لب تاپ واسه کارای تدوین کم می اره؟؟؟
مثلا واسه تدوین یه ویدئو ممکنه یه هفته یا بیشتر روزی ده ساعت یا بیشتر با سیستم کار کنی! بنظر شما مشکلی پیش نمی آد استاد؟؟[/QUOTE]
سلام
نه بهتره کامپیوتر رومیزی بخرید بهتره
اگه حتما مهمه لب تاپ بگیرید ولی اگه لازم نیست بهتره کامپیوتر رومیزی بگیرید