-
4 فایل پیوست
[QUOTE=masoumeh;54303]اینا رو از کجا میارید خیلی عطیقه ان .
وای چقدر امشب از دست شماها خندیدم.[/QUOTE]
[ATTACH=CONFIG]6953[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6954[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6955[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6956[/ATTACH][B]رو عکس راست کلیک کنی بعد سیو کن مثل فایل گیف میشه...
اینارو از یه سایتی گیر آوردم هم الان...:19:[/B]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;54304][ATTACH=CONFIG]6953[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6954[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6955[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6956[/ATTACH][B]رو عکس راست کلیک کنی بعد سیو کن مثل فایل گیف میشه...
اینارو از یه سایتی گیر آوردم هم الان...:19:[/B][/QUOTE]
وای چه فعالیتی هم چت میکنید هم تو سایت میرید هم جواب سوالا رو میدید.
خوشم اومد مدیر خوبی هستی .من راضیم
-
خوب منم کم کم برم . یه دفعه نمیرم ها کم کم میرم.
شبتون خوش باشه عزیز.:53:
-
[QUOTE=masoumeh;54305]وای چه فعالیتی هم چت میکنید هم تو سایت میرید هم جواب سوالا رو میدید.
خوشم اومد مدیر خوبی هستی .من راضیم[/QUOTE]
[B]تازه یکی دو کار دیگه هم داشتم انجام میدادم ... رو یه سری عکس کار میکردم بعد قانون 12 رو
داشتم آماده میکردم بزارم برا ی آپلود... بعد از اونطرف داشتم قانونهای بعدی رو مطالعه میکردم
ببینم چی بگم... و دنبال یه سری فایلهای گمشده در درایوهام هم میگشتم... و یه چشمم به یه
فیلمه مثلا میخواستم بعد مدتها یه فیلم نگاه کنم... البته خوب ناشکر نیستم با دوستان چت کردم
خوش گذشت..منم از همه شما راضیم و همتونو دوست دارم انشالله توی مدارج عالیتر ببینمتون:9:.[/B]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;54307][B]تازه یکی دو کار دیگه هم داشتم انجام میدادم ... رو یه سری عکس کار میکردم بعد قانون 12 رو
داشتم آماده میکردم بزارم برا ی آپلود... بعد از اونطرف داشتم قانونهای بعدی رو مطالعه میکردم
ببینم چی بگم... و دنبال یه سری فایلهای گمشده در درایوهام هم میگشتم... و یه چشمم به یه
فیلمه مثلا میخواستم بعد مدتها یه فیلم نگاه کنم... البته خوب ناشکر نیستم با دوستان چت کردم
خوش گذشت..منم از همه شما راضیم و همتونو دوست دارم انشالله توی مدارج عالیتر ببینمتون:9:.[/B][/QUOTE]
مرسی عزیزم. ایشالله برا هممون همیشه خوبی و خوشی باشه.
-
[SIZE=5][COLOR="#FF0000"]
با همين بازي ها شروع شد زندگي
با همين صندلي ها
که هرگز به تعداد ما
نبود
و ما
با هر سوت داور
تنهاتر شديم[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=masoumeh;54308]مرسی عزیزم. ایشالله برا هممون همیشه خوبی و خوشی باشه.[/QUOTE]
:63::63::63::63::63::63::63::63:
انشالله...
-
[B][COLOR="#990099"]یک نفر در همین نزدیک ها چیزی به وسعت یک زندگی برایت جا گذاشته است...
خیالت راحت باشد آرام چشم هایت را ببند یک نفر برای همه نگرانی هایت بیدار است
یک نفر که از همه زیبایی های دنیا ...
تنها ترا باور دارد....[/COLOR][/B]
-
[B][COLOR="#800080"]:4:
چند تا دست داری مگه الکا جون؟:4:[/COLOR][/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;54307][B]تازه یکی دو کار دیگه هم داشتم انجام میدادم ... رو یه سری عکس کار میکردم بعد قانون 12 رو
خوش گذشت..منم از همه شما راضیم و همتونو دوست دارم انشالله توی مدارج عالیتر ببینمتون:9:.[/B][/QUOTE]
-
[QUOTE=minicam;54325][B][COLOR="#800080"]:4:
چند تا دست داری مگه الکا جون؟:4:[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B][COLOR="#FF0000"]دو تا ولی به عبارتی ...هشت پاهم (چون هشت پا ...بازوهاش مثل دسته دیگه) حساب میشم ...
دست که تایپ میکنم بیشتر مغزم موندم گاهی یه چیزهای پیش پا افتاده رو فراموش میکنم...بعید نیست دیگه!همش دنبال
اینم یه برنامه ریزی داشته باشم...:4::4::4::4::4::4::4::4:
[/COLOR][/B]