[quote=neda *;101006][COLOR=#800080][B]
سلام دوست گرامی آموزش مربوط به متن هم گذاشتم اسکرول هم که قبلا گذاشته بودم [/B][/COLOR][/quote][B]
سلام نداخانم ویدیو ای که براتون گذاشته بودم مشاهده کردین[/B]....؟
نمایش نسخه قابل چاپ
[quote=neda *;101006][COLOR=#800080][B]
سلام دوست گرامی آموزش مربوط به متن هم گذاشتم اسکرول هم که قبلا گذاشته بودم [/B][/COLOR][/quote][B]
سلام نداخانم ویدیو ای که براتون گذاشته بودم مشاهده کردین[/B]....؟
[QUOTE=alimorteza;101136]سلام نداخانم ویدیو ای که براتون گذاشته بودم مشاده کردین[/b]....؟[/QUOTE]
[B]
سلام بله دیدم دوست گرامی اموزشهایی که من گذاشتم باید تا الان یاد گرفته باشید درست کنید [/B]
[QUOTE=neda *;101137][B]
سلام بله دیدم دوست گرامی اموزشهایی که من گذاشتم باید تا الان یاد گرفته باشید درست کنید [/B][/QUOTE]
[B]بله و من از این بابت ممنونم ازتون اما نمیدانم که چطور اون متن های زیر شاخه ام را بصورت زیر شاخه در بیارم[/B]
[QUOTE=alimorteza;101138][B]بله و من از این بابت ممنونم ازتون اما نمیدانم که چطور اون متن های زیر شاخه ام را بصورت زیر شاخه در بیارم[/B][/QUOTE]
[B]
برا متن هم دوباره یه اموزش میذارم دوست گرامی [/B]
[QUOTE=neda *;101139][B]
برا متن هم دوباره یه اموزش میذارم دوست گرامی [/B][/QUOTE]
سپاس گذارم
والا ببخشید توی زحمت تون انداختم شرمنده
ندا خانم در مورد ویدئوگالری یه سوال دیگم دارم اینکه شما برای هر فیلم یک فریم در نظر گرفتید و این بستگی به طول فیلم نداره یعنی؟ چون فیملهایی که من وارد میکنم طوالانین و کلی فریم رو میگیرن وقتی واردشون میکنم! تشکر
[QUOTE=0oMelikao0;101152]ندا خانم در مورد ویدئوگالری یه سوال دیگم دارم اینکه شما برای هر فیلم یک فریم در نظر گرفتید و این بستگی به طول فیلم نداره یعنی؟ چون فیملهایی که من وارد میکنم طوالانین و کلی فریم رو میگیرن وقتی واردشون میکنم! تشکر[/QUOTE]
[B]
نه دوست گرامی اگر موزیک باشه بله ولی برای فیلم نه فرقی نمیکنه [/B]
[QUOTE=neda *;101156][B] نه دوست گرامی اگر موزیک باشه بله ولی برای فیلم نه فرقی نمیکنه [/B][/QUOTE] درسته تشکر ندا خانم اون دکمه بازگشت رو که قبلا هم گفته بودم و مشکل اساسی هست رو تو ویدئو اعمال نکردید میشه بگید بعد انجام دادن فیلم به این روش دکمه بازگشت به صحفه قبل رو چکار کنم؟ چند تا راه امتحان کردم جواب نداد...
سلام ندا خانم ببخشید باز مزاحم شدم اگه امکانش هست توی اون ویدیو ای که میخواین به من آموزش قرار بدین آموزش فهرست کردن دکمه ها رو هم بدید ممنون میشم
یا علی
[QUOTE=0oMelikao0;101160]درسته تشکر ندا خانم اون دکمه بازگشت رو که قبلا هم گفته بودم و مشکل اساسی هست رو تو ویدئو اعمال نکردید میشه بگید بعد انجام دادن فیلم به این روش دکمه بازگشت به صحفه قبل رو چکار کنم؟ چند تا راه امتحان کردم جواب نداد...[/QUOTE]
[B]
برای ویدئو یه کم به مشکل بر میخوره براتون توضیح میدم [/B]