[QUOTE=faeze2310;53619]سلام به همه....روزتون به خیر:53:[/QUOTE]
[B]درود بیکرانه بر شما فائزه خانم خوبید شما چه خبر؟؟؟ روز شما هم بخیر خوش اومدید...[/B]
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=faeze2310;53619]سلام به همه....روزتون به خیر:53:[/QUOTE]
[B]درود بیکرانه بر شما فائزه خانم خوبید شما چه خبر؟؟؟ روز شما هم بخیر خوش اومدید...[/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;53621][B]درود بیکرانه بر شما فائزه خانم خوبید شما چه خبر؟؟؟ روز شما هم بخیر خوش اومدید...[/B][/QUOTE]
ممنونم الکا جون..خدارو شکر..خوبم
سلامتی و کار و کار و کار...تازه یه هفته اینترنتمم قطع بود همه اعصابم متلاشی شده بود
دوستان کسی footage از صورت نداره؟برای تست ترکینگ با نرم افزار pftrack میخواستم
[QUOTE=aminbinazir;53628]دوستان کسی footage از صورت نداره؟برای تست ترکینگ با نرم افزار pftrack میخواستم[/QUOTE]
والله ندارم من آقا امین از آقا امید بپرسید شاید داشته باشند...
راستی الکا جون نمایشگاه میایین؟
[QUOTE=aminbinazir;53628]دوستان کسی footage از صورت نداره؟برای تست ترکینگ با نرم افزار pftrack میخواستم[/QUOTE]
خدمت شما امین جان
[ATTACH=CONFIG]6881[/ATTACH]
[URL="cdn.hollywoodcamerawork.us/plates/objecttracking/hcw_glasses_survey.zip"]cdn.hollywoodcamerawork.us/plates/objecttracking/hcw_glasses_survey.zip[/URL]
[QUOTE=faeze2310;53634]راستی الکا جون نمایشگاه میایین؟[/QUOTE]
بله انشالله دوم میام...
[QUOTE=omid8h;53636]خدمت شما امین جان
[URL="cdn.hollywoodcamerawork.us/plates/objecttracking/hcw_glasses_survey.zip"]cdn.hollywoodcamerawork.us/plates/objecttracking/hcw_glasses_survey.zip[/URL][/QUOTE]
[B]درود ماشالله ببینید آقا امین گفتم به آقا امید بگید داره بدون اینکه عنوان کنه بدون منم منم دریغ نمیکنن
سپاس آقای هاتف بزرگوار... نمونه اید شما...:54::54::54::54::54::54:[/B]
[QUOTE=omid8h;53636]خدمت شما امین جان
[URL="cdn.hollywoodcamerawork.us/plates/objecttracking/hcw_glasses_survey.zip"]cdn.hollywoodcamerawork.us/plates/objecttracking/hcw_glasses_survey.zip[/URL][/QUOTE]
هنر نزد افکت کاران است و بس.الان تازه دانلود آموزش انفجار هواپیما 777 تموم شد و دارم همزمان این فوتیج و پک mwater رو دانلود میکنم که همشون رو خودتون معرفی کردید استاد.دستتون درد نکنه واقعا.مرسی
من خیلی خیلی خجالتی ام خیره سرم :43::32:
اگر 2 اومدم میخجالتم بیا تو غرفه :21::21::21:
نه واقعا :22:
من فقط تو تکست زدن رو دارم :22: