-
[QUOTE=omid8h;51454]چرا حرف در میارید !!!!!!!!!!!!؟ من هستم !!!!!!!!! همینطور که مجتبی عزیز گفت یه ذره درگیر کار هستم .... کمتر میام
[ATTACH=CONFIG]6585[/ATTACH]
این عکسم حالتهای مختلف من در انجمن :
1 . وقتی یه نفر داره توی انجمن شیطونی می کنه
2 . وقتی به کسی مشکوک میشم
3 . حسین هادی پور آموزش جدید گذاشته
4 . یه نفر تنش ایجاد کرده
5 . وقتی میخوام کسی رو بن کنم
6 . وقتی یه نفر واسم حرف درست کرده[/QUOTE]
درود بر شما به به آقا امید پیدا شدید کجا بیدی نبیدی؟؟؟منم توی اون پیام بالا با زبان اشاره گفتم شما از این کارا نمیکنید!
یعنی بیخبری خصوصا":4::4::4::4::4:
-
[QUOTE=Elka Eydipor;51458]درود بر شما به به آقا امید پیدا شدید کجا بیدی نبیدی؟؟؟منم توی اون پیام بالا با زبان اشاره گفتم شما از این کارا نمیکنید!
یعنی بیخبری خصوصا":4::4::4::4::4:[/QUOTE]
هستم در خدمتتون ....
کار و گرفتاری دیگه ....
نه خبری نیست و قرار نیست خبری بشه ....
-
[QUOTE=omid8h;51460]هستم در خدمتتون ....
کار و گرفتاری دیگه ....
نه خبری نیست و قرار نیست خبری بشه ....[/QUOTE]
[B]
میدونم خبری نیست :1:من از طرف دخمرا عذر میخوام که اینقد شیطونی میکنن
و داداشاشون رو اذیت میکنن من شرمنده ...:9::9::9::9::9:[/B]
-
[B][COLOR="#800080"]تازه کجاشو دیدی ننه...
زنش کتکشم میزنه:4:[/COLOR][/B][QUOTE=Elka Eydipor;51373][B]به به به دور از چشم من!!!! آقا امیدددددددددددددد شما هم !! مثل ماهان!! من دلم به کدوم بچم خوش کنم
یعنی بدون ننه!!!!:29:[/B][/QUOTE]
-
[QUOTE=minicam;51468][B][COLOR="#800080"]تازه کجاشو دیدی ننه...
زنش کتکشم میزنه:4:[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]وااااااااااااااااااااااا نیلووووووووووو این چه حرفیه؟؟؟ چرا واسه داداشت حرف در میاری زنش کجا بود داره درس میخونه...
کار داره ای بابا باز تو شیطونی کردی؟؟؟:68:[/B]
-
[B][COLOR="#0000CD"][COLOR="#800080"]:4:
خودش گفت آخه...تازه اومد تو انجمن گریه هم کرد
البته راستشو بخوای دارم تلافی میکنم...آخه به من نمیگه 28 چه خبره:12:[/COLOR][/COLOR][/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;51474][B]وااااااااااااااااااااااا نیلووووووووووو این چه حرفیه؟؟؟ چرا واسه داداشت حرف در میاری زنش کجا بود داره درس میخونه...
کار داره ای بابا باز تو شیطونی کردی؟؟؟:68:[/B][/QUOTE]
-
[B][COLOR="#800080"]تازه تصمیم گرفتم تو یه حرکت خودجوش انگشتمو بکنم تو چشمش:4:[/COLOR][/B][QUOTE=Elka Eydipor;51462][B]
میدونم خبری نیست :1:من از طرف دخمرا عذر میخوام که اینقد شیطونی میکنن
و داداشاشون رو اذیت میکنن من شرمنده ...:9::9::9::9::9:[/B][/QUOTE]
-
[QUOTE=minicam;51476][B][COLOR="#0000CD"][COLOR="#800080"]:4:
خودش گفت آخه...تازه اومد تو انجمن گریه هم کرد
البته راستشو بخوای دارم تلافی میکنم...آخه به من نمیگه 28 چه خبره:12:[/COLOR][/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]عجب شیطونایی هستید شماها ها !!بابا اون قضیه رو به موقش میگن بهتون نگران نباشید دخترا ...[/B]
-
[QUOTE=minicam;51477][B][COLOR="#800080"]تازه تصمیم گرفتم تو یه حرکت خودجوش انگشتمو بکنم تو چشمش:4:[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]
نه نه ننه جان تو که اینقد مهربون بودی این کارا بده خوب نیست ببین داداش امیدت به این خوبی مهربونی ای بابا تو چرا
اینقد خشن شدی دخملم؟؟؟:68::68::68::68::68:[/B]
-
[B][COLOR="#800080"]فک کنم تاثیر شغلمه:4:
باید برم تو فکر یه شغل دیگه...[/COLOR][/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;51479][B]
نه نه ننه جان تو که اینقد مهربون بودی این کارا بده خوب نیست ببین داداش امیدت به این خوبی مهربونی ای بابا تو چرا
اینقد خشن شدی دخملم؟؟؟:68::68::68::68::68:[/B][/QUOTE]