-
[QUOTE=Light;100799]سلام به همه ی دوستان ببخشید من نرم افزار Adobe flash رو برای 32bit میخوام ممنون میشم لطف کنید[/QUOTE]
[B]سلام بفرمایید دوست گرامی[/B]
[url]http://getintopc.com/softwares/development/adobe-flash-professional-cs5-free-download/[/url]
-
[QUOTE=neda *;100802][B]سلام بفرمایید دوست گرامی[/B]
[URL]http://getintopc.com/softwares/development/adobe-flash-professional-cs5-free-download/[/URL][/QUOTE]
سلام ندا خانم ببخشید اما چرا دانلود نمیشه ؟
یعنی صحفه که لود میشه پایین قسمت آبی رنگی که نوشته Download کلیک میکنم و صحفه ای میاد که داره همین طوری لود میکنه و تموم نمیشه
-
[QUOTE=Light;100804]سلام ندا خانم ببخشید اما چرا دانلود نمیشه ؟
یعنی صحفه که لود میشه پایین قسمت آبی رنگی که نوشته Download کلیک میکنم و صحفه ای میاد که داره همین طوری لود میکنه و تموم نمیشه[/QUOTE]
[B]سلام حتما به خاطر سرعته پایینه من خودم از روی دی وی دی نصب کردم شما هم از روی دی وی دی نصب کنید بهتره [/B]
-
[QUOTE=alimorteza;100631][B]سلام نداخانوم ویدیو رو دانلود کردید متوجه منظورم شدید....؟[/B][/QUOTE]
[B]سلام دوست گرامی گذاشتم اموزشو ببینید متوجه میشید [/B]
-
[QUOTE=neda *;100850][B]سلام دوست گرامی گذاشتم اموزشو ببینید متوجه میشید [/B][/QUOTE]
[B]سلام خسته نباشید ممنون از لطف تون[/B]
[B]ببخشید معذرت میخوام اسکرول ها کجای فلش هستن که بشه ازشون استفاده کرد واگه بخواهم ایندکمه های که ساختم رو فهرست وار کنم از کدوم گذینه باید استفاده کنم....؟
نیازی به فیلم ساختن نیست اگه امکانش هست و زیاد سخت نیست از همین جا توضیح بدید شاید متوجه میشم[/B] [B]و کار شما اسون تر میشه[/B]
-
[QUOTE=alimorteza;100956][B]سلام خسته نباشید ممنون از لطف تون[/B]
[B]ببخشید معذرت میخوام اسکرول ها کجای فلش هستن که بشه ازشون استفاده کرد واگه بخواهم ایندکمه های که ساختم رو فهرست وار کنم از کدوم گذینه باید استفاده کنم....؟
نیازی به فیلم ساختن نیست اگه امکانش هست و زیاد سخت نیست از همین جا توضیح بدید شاید متوجه میشم[/B] [B]و کار شما اسون تر میشه[/B][/QUOTE]
[B]
سلام دوست گرامی اموزش اسکرول که گذاشتم براتون [/B]
-
[QUOTE=alimorteza;100956][B]سلام خسته نباشید ممنون از لطف تون[/B]
نیازی به فیلم ساختن نیست اگه امکانش هست و زیاد سخت نیست از همین جا توضیح بدید شاید متوجه میشم[/B] [B]و کار شما اسون تر میشه[/B][/QUOTE]
[COLOR=#800080][B]
سلام دوست گرامی آموزش مربوط به متن هم گذاشتم اسکرول هم که قبلا گذاشته بودم [/B][/COLOR]
-
[QUOTE=neda *;101006][COLOR=#800080][B]
سلام دوست گرامی آموزش مربوط به متن هم گذاشتم اسکرول هم که قبلا گذاشته بودم [/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]ممنون ندا خانوم دست شما درد نکنه لطف زیادی کردین ممنون [/B]
-
[QUOTE=neda *;101006][COLOR=#800080][B]
سلام دوست گرامی آموزش مربوط به متن هم گذاشتم اسکرول هم که قبلا گذاشته بودم [/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]
[B]سلام ببخشید باز مزاحم شدم ببخشید شرمنده
نداخانوم امکانش هست این ویدیو رو مشاهئه کنید...
[/B][url]http://upir.ir/aban93/shahidekarbala.rar[/url]
[/B]
-
[QUOTE=neda *;100733][B]
دوست گرامی اموزش ویدئو گالری رو براتون گذاشتم اون بالا ببینید سوالی بود بپرسید[/B][/QUOTE]
ممنون ندا خانم لطف کردید ولی علاوه بر این من همونطور که گفتم میخوام دکمه برگشت داشته باشه که وقتی کلیک میکنم هم فیلم استپ بشه و هم به صحفه قبل بر گرده...