-
[QUOTE=mbanti;47070]آقا یکی پلاگین keylight برای cs5 بزاره موردیم گشتن یا بعضیا هم که میزارن لینکاشون خرابه توی گذاشتن لینک درست دقت کنید دوستان[/QUOTE]
دوست عزیز این پلاگین در خود افترافکت موجود هست ، دوست عزیز بعضی اوقات لینکها ماله 1 سال قبله و متاسفانه خراب میشه ...
-
[QUOTE=Meysash;47335]من پلاگین primatte keyer رو لازم دارم.
میشه کمکم کنید؟؟[/QUOTE]
دوست عزیز به لینک پایین برو و باید مجموعهKeying Suite رو دانلود کنی
[URL="http://forum.video-effects.ir/thread1412.html"]http://forum.video-effects.ir/thread1412.html[/URL]
-
سلام پلاگین mocha import برای افتر c6 می خواستم یا cc افتر
-
[QUOTE=ژیک استدیو;50325]سلام پلاگین mocha import برای افتر c6 می خواستم یا cc افتر[/QUOTE]
دوست عزیز شما وقتی نرم افزار Mocha رو نصب کنید این دو پلاگین هم با خود نرم افزار نصب میشه ...
-
ممنون از اینکه سریع جواب دادین. من موکا 3 را نصب کردم و حالا فایلی رو که خروجی برای افتر گرفتم میخواهم وارد افتر c6 کنم ولی در افتر mochaimport ندارم و یک پلاگین نصب کردم ولی دیده نمی شود و به من گفتن به دنبال پلاگینی باشم که به c6 بخوره
-
ممنون از اینکه سریع جواب دادین. من موکا 3 را نصب کردم و حالا فایلی رو که خروجی برای افتر گرفتم میخواهم وارد افتر c6 کنم ولی در افتر mochaimport ندارم و یک پلاگین نصب کردم ولی دیده نمی شود و به من گفتن به دنبال پلاگینی باشم که به c6 بخوره
-
[QUOTE=ژیک استدیو;50427]ممنون از اینکه سریع جواب دادین. من موکا 3 را نصب کردم و حالا فایلی رو که خروجی برای افتر گرفتم میخواهم وارد افتر c6 کنم ولی در افتر mochaimport ندارم و یک پلاگین نصب کردم ولی دیده نمی شود و به من گفتن به دنبال پلاگینی باشم که به c6 بخوره[/QUOTE]
دوست عزیز شما وقتی کارتون در موکا تموم شد در قسمت Export گزینه مورد نظر رو انتخاب کن و بعد روی گزینه Copy clipbord کلیک کن و بعد در افتر روی لایه ای که می خواین اعمال کنید Paste کنید ...
-
ممنون متوجه شدم.حالا اگه گزینه save fail را بزنیم و بعد بخواهیم وارد افترش کنیم چه باید بکنم.. یعنی copy clipbord را نزنیم ..ممنون از راهنمایی شما چون هیچکس رو پیدا نکردم که راهنمایی کنه
-
[QUOTE=ژیک استدیو;50472]ممنون متوجه شدم.حالا اگه گزینه save fail را بزنیم و بعد بخواهیم وارد افترش کنیم چه باید بکنم.. یعنی copy clipbord را نزنیم ..ممنون از راهنمایی شما چون هیچکس رو پیدا نکردم که راهنمایی کنه[/QUOTE]
خواهش می کنم ....
خب اگر سیو بزنید به عنوان یک تکست برای شما Save می کنه بعد می تونید با اسکریپت MochaImport مختصات رو وارد کنید ....
وظیفه ست دوست عزیز ...
-
سپاسگزارم.. مشکلم همون اسکریپ mochaimport هست که نمیبینمش و نصبش هم برام سئوال شده