[QUOTE=shahin_hich;50727][B]ای خدا تا کامنتارو خوندم ساعت 4 شد :( خوابمونم نمیاد بریم بخوابیم :2:[/B][/QUOTE]
شاهین گیان براگم هایده کوری سنندج
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=shahin_hich;50727][B]ای خدا تا کامنتارو خوندم ساعت 4 شد :( خوابمونم نمیاد بریم بخوابیم :2:[/B][/QUOTE]
شاهین گیان براگم هایده کوری سنندج
[QUOTE=vahid mostaghim;50728]شاهین گیان براگم هایده کوری سنندج[/QUOTE]
[B]ای قووربان ئه و زمانه ت.براکه م من منال بوکانم.له مو پیش سه سال له کورسان دانشجو بوم[/B]
[QUOTE=تورج یوسفی;50543]پس چرا سما خانم نمیره بشینه رو صندلی داغ :22: امید خان فقط بلدی منو بچزونی :22: من میدونم سما میخواد یه جوری صندلی رو بپیچونه نشینه از ما گفتن :22:[/QUOTE]
:33::33:
[QUOTE=vahid mostaghim;50728]شاهین گیان براگم هایده کوری سنندج[/QUOTE]
سلام ویژه به تمام دوستان همزبان
خۆشبای
[QUOTE=mafitahereh;50751]سلام ویژه به تمام دوستان همزبان
خۆشبای[/QUOTE]
سلام ویژه به شما بزرگوار:o
سلام به برو بچ کسی تو انجمن بچه کرج نیس
[QUOTE=mafitahereh;50751]سلام ویژه به تمام دوستان همزبان
خۆشبای[/QUOTE]
منیش سلام دم خدمت خویشگ عزیزم
[url]http://forum.video-effects.ir/thread1440-8.html[/url]
یانیش تقدیم وایو
بوچکدم
[QUOTE=shahin_hich;50729][B]ای قووربان ئه و زمانه ت.براکه م من منال بوکانم.له مو پیش سه سال له کورسان دانشجو بوم[/B][/QUOTE]
شاهین گیان براگم یه گروه رقصی هانه کردستان و اسم گروه نازنین براگم وتم بینم ناسیدیان شماره سرپرستگیان و نو گوشیگم بی متاسفانه آو چیس نو گوشیگه خراو بیه .
صبح نو کردستان سمیناریه زنگ دان مه اری گروه رقص منم چه بکم یه گروه تر معرفی کردم ولی تعدادیان 10 نفر اوشن کمن وتم بین برا تو ناسیدیان ؟
درد وگیانم
[B][COLOR="#800080"]من اصلا متوجه نشدم:66:
چقد سخته کردی:2:[/COLOR][/B][QUOTE=vahid mostaghim;50814]شاهین گیان براگم یه گروه رقصی هانه کردستان و اسم گروه نازنین براگم وتم بینم ناسیدیان شماره سرپرستگیان و نو گوشیگم بی متاسفانه آو چیس نو گوشیگه خراو بیه .
صبح نو کردستان سمیناریه زنگ دان مه اری گروه رقص منم چه بکم یه گروه تر معرفی کردم ولی تعدادیان 10 نفر اوشن کمن وتم بین برا تو ناسیدیان ؟
درد وگیانم[/QUOTE]
[QUOTE=minicam;50840][B][COLOR="#800080"]من اصلا متوجه نشدم:66:
چقد سخته کردی:2:[/COLOR][/B][/QUOTE]
سلام ترجمش میشه این فردا در سنندج سمینار هست بعد با من تماس گرفتن گروه رقص میخوان بهشان معرفی کردم میگن تعدادشان که 10 نفر کم هستن
حالا من دوست دارم در سنندج که ایشان گروه رقصی بنام نازنین داره متاسفانه گوشی من آب رفته توش و ....
گفتم ببینم شاهین جان میشناسه