-
[B][COLOR="#800080"]فقط واسه محکم کاری شیرینی و شکلاتی که آقا امید متذکر شدن یادتون نره:1:
بچه ها با اجازتون من دیگه برم بخوابم
از ساعت خوابم گذشته...فردا کلی کار ریخته سرم
امیدجان شما هم ایشالله موفق و سربلند باشی داداشی...(بابت همه شوخی هام هم ازت معذرت میخوام:53:)
زود برگرد...دلمون برات تنگ میشه
آقا محمد شبتون بخیر:53:
همگی شب بخیر:53:[/COLOR][/B]
[QUOTE=mohammad_anvaran;50686][B]خداوندا شکرت...[/B][/QUOTE]
-
[QUOTE=omid8h;50688]لطف دارید محمد جان ، ولی این من نیستم .....این داداشیمه ....[/QUOTE]
[B]دِ بیا!!!
خوب این که عکس دادشته... پس باید دید خودت چقدر خوش تیپی؟؟؟
آقا خدای نکرده خواستی بری خاستگاری بگو ما هم بیایم... بگیم این آقا داماد رفیقمونه... کلاس بزاریم...[/B]
-
[QUOTE=minicam;50690][B][COLOR=#800080]فقط واسه محکم کاری شیرینی و شکلاتی که آقا امید متذکر شدن یادتون نره:1:
بچه ها با اجازتون من دیگه برم بخوابم
از ساعت خوابم گذشته...فردا کلی کار ریخته سرم
امیدجان شما هم ایشالله موفق و سربلند باشی داداشی...(بابت همه شوخی هام هم ازت معذرت میخوام:53:)
زود برگرد...دلمون برات تنگ میشه
آقا محمد شبتون بخیر:53:
همگی شب بخیر:53:[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]همچنین...
شب خوش...[/B]
-
[QUOTE=mohammad_anvaran;50692][B]دِ بیا!!!
خوب این که عکس دادشته... پس باید دید خودت چقدر خوش تیپی؟؟؟
آقا خدای نکرده خواستی بری خاستگاری بگو ما هم بیایم... بگیم این آقا داماد رفیقمونه... کلاس بزاریم...[/B][/QUOTE]
:24::24::24::24::24:
من مخلصم ....
نه اونجا نمیشه از فتوشاپ استفاده کرد محمد جان ....
در ضمن ما رسم نداریم خواستگاری بریم :24::24::24::24:
-
[QUOTE=omid8h;50695]:24::24::24::24::24:
من مخلصم ....
نه اونجا نمیشه از فتوشاپ استفاده کرد محمد جان ....
در ضمن ما رسم نداریم خواستگاری بریم :24::24::24::24:[/QUOTE]
[B]
اووووو...
یعنی میان خاستگاریتون؟؟؟
ای ول بابا...[/B]
-
[QUOTE=mohammad_anvaran;50697][B]
اووووو...
یعنی میان خاستگاریتون؟؟؟
ای ول بابا...[/B][/QUOTE]
نه بابا !!!!!! این چه حرفیه ؟؟؟؟؟؟ یعنی قصد ازدواج نداریم ، میخوایم ادامه تحصیل بدیم ...
-
[QUOTE=omid8h;50699]نه بابا !!!!!! این چه حرفیه ؟؟؟؟؟؟ یعنی قصد ازدواج نداریم ، میخوایم ادامه تحصیل بدیم ...[/QUOTE]
[B]آها...
جالبه...
پس با ماهان با هم ادامه تحصیل می دین. آخه ماهان هم قصد ازدواج نداشت و می خواست ادامه تحصیل بده...
خوبه آقا... تا فوق پروفوسورا ادامه تحصیل بدین... بهترین کاره...[/B]:4::4::4::4::4::4::4::4:
[B]وای اگه خانم عیدی پور این پست من رو ببینه... تیکه بزرگه گوشمه...:4::4::4::4::4::4::4::4:[/B]
-
[QUOTE=mohammad_anvaran;50704][B]آها...
جالبه...
پس با ماهان با هم ادامه تحصیل می دین. آخه ماهان هم قصد ازدواج نداشت و می خواست ادامه تحصیل بده...
خوبه آقا... تا فوق پروفوسورا ادامه تحصیل بدین... بهترین کاره...[/B]:4::4::4::4::4::4::4::4:
[B]وای اگه خانم عیدی پور این پست من رو ببینه... تیکه بزرگه گوشمه...:4::4::4::4::4::4::4::4:[/B][/QUOTE]
آره ..........
نه کاریت نداره محمد جان ... خانم عیدی پورم دیگه بی خیال داماد کردن شده ...
-
[QUOTE=omid8h;50707]آره ..........
نه کاریت نداره محمد جان ... خانم عیدی پورم دیگه بی خیال داماد کردن شده ...[/QUOTE]
خوب خدا رو شکر...
-
[B]ای خدا تا کامنتارو خوندم ساعت 4 شد :( خوابمونم نمیاد بریم بخوابیم :2:[/B]