[QUOTE=neda *;100420][B]
سلام باشه دوست گرامی فقط زیرشاخه رو میخوایید یا چیز دیگه ای ؟[/B][/QUOTE]
[B]سلام نداخانوم ویدیو رو دانلود کردید متوجه منظورم شدید....؟[/B]
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=neda *;100420][B]
سلام باشه دوست گرامی فقط زیرشاخه رو میخوایید یا چیز دیگه ای ؟[/B][/QUOTE]
[B]سلام نداخانوم ویدیو رو دانلود کردید متوجه منظورم شدید....؟[/B]
[QUOTE=alimorteza;100631][B]سلام نداخانوم ویدیو رو دانلود کردید متوجه منظورم شدید....؟[/B][/QUOTE]
[B]
سلام بله متوجه شدم همون بود که توضیح دادم فقط شما چندتا دکمه به همون روش باید اضافه کنید راحته جندتا دکمه بذارم تا کامل متوجه بشین؟
[/B]
[QUOTE=neda *;100634][B]
سلام بله متوجه شدم همون بود که توضیح دادم فقط شما چندتا دکمه به همون روش باید اضافه کنید راحته جندتا دکمه بذارم تا کامل متوجه بشین؟
[/B][/QUOTE]
بله چندتا دکمه بذارین و اموزش زیرشاخه بودنش هم بهم توضیح بدین
درضمن اون پیغامی که توی نرم افزار فلش میداد و بهتون گفتم مشکلش از چی هست
[QUOTE=0oMelikao0;96636]کلید اول شد که براش کدها رو اجرا کنم ولی بقیه کلیدها نمیشه و قاطی میشن و اونام رو صفحه اول میان اینو میخوام بدونم چکارش کنم؟
ممنون[/QUOTE]
[B]
دوست گرامی اموزش ویدئو گالری رو براتون گذاشتم اون بالا ببینید سوالی بود بپرسید[/B]
[QUOTE=neda *;100634][B]
[/B][/QUOTE]
سلام ببخشید
هنوز آموزش ما کامل نشده...؟
[QUOTE=alimorteza;100773]سلام ببخشید
هنوز آموزش ما کامل نشده...؟[/QUOTE]
[B]
دوست گرامی چندتا کاربر باهم هستین من به نوبت اماده میکنم از شما هم دارم اماده میکنم شما همونا که اموزش دادم رو شروع کنید به ساختش تا از منم اماده بشه .[/B]
[QUOTE=neda *;100776][B]
دوست گرامی چندتا کاربر باهم هستین من به نوبت اماده میکنم از شما هم دارم اماده میکنم شما همونا که اموزش دادم رو شروع کنید به ساختش تا از منم اماده بشه .[/B][/QUOTE]
ببخشید معذرت من هنوزنمیدونم چطوری برای اضافه کردن یه دکمه دیگه چیکار باید کرد وقتی یه دکمه رو من درست میکنم برای ساخت دکمه بعدی پیغام میده و نمیدونم چطوری دکمه هام رو بهشون زیر شاخه بدم و فهرست وار کنم
[QUOTE=alimorteza;100780]ببخشید معذرت من هنوزنمیدونم چطوری برای اضافه کردن یه دکمه دیگه چیکار باید کرد وقتی یه دکمه رو من درست میکنم برای ساخت دکمه بعدی پیغام میده و نمیدونم چطوری دکمه هام رو بهشون زیر شاخه بدم و فهرست وار کنم[/QUOTE]
[B]اون پیغام مربوط به دستور اکشن اسکریپته چیز خاصی نیست دکمه هم در اموزش توضیح دادم گفتین متوجه نشدین دوباره براتون اموزش میزارم اگر بتونم امشب ضبط میکنم اگر نشد امید به خدا فردا میزارم [/B]
[QUOTE=neda *;100785][B]اون پیغام مربوط به دستور اکشن اسکریپته چیز خاصی نیست دکمه هم در اموزش توضیح دادم گفتین متوجه نشدین دوباره براتون اموزش میزارم اگر بتونم امشب ضبط میکنم اگر نشد امید به خدا فردا میزارم [/B][/QUOTE]
ممنون لطف زیادی کردین سپاس
سلام به همه ی دوستان ببخشید من نرم افزار Adobe flash رو برای 32bit میخوام ممنون میشم لطف کنید