[QUOTE=minicam;50633][B][COLOR="#800080"]باز گفت شیرینی
آخه چرا با احساسات من بازی میکنی؟:4:[/COLOR][/B][/QUOTE]
:123::123::123::123: به به ...
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=minicam;50633][B][COLOR="#800080"]باز گفت شیرینی
آخه چرا با احساسات من بازی میکنی؟:4:[/COLOR][/B][/QUOTE]
:123::123::123::123: به به ...
[QUOTE=mina salari;50577]سلام به همه ی دوستان.
راستش تا حالا نشده تو فروم های مختلف و انجمن ها پست بذارم...اما این فروم رو دوست دارم ...
یه سوالی که دارم اینه ..همه ی دوستانی که اینجا آواتار میذارند قاعدتا توی سایتای دیگه مثله فیس بوک عکس خودشونو میذارند واقعا واسم تعجبه که چرا اینجا همه خودشونو قایم می کنند؟؟؟[/QUOTE]
سلام دوست عزیز بقیه رو نمی دونم ؛ ولی من خودم عکسی که مناسب برای پروفایلم باشه ندارم به خاطر همین عکس خودم رو نذاشتم اصلا بحث قایم کردن مطرح نیست
salam khaste nabashi mikhastam arjebe scripts mocha baraye affter soal konam emkanesh hast
[QUOTE=minicam;50631][B][COLOR=#800080]من از آدمای مثبت کینه دارم
باید همشونو به قتل برسونم...
شما هم که لوک خوش شانسین و آخر همه ی بچه مثبتا:24:[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]مثبت؟؟؟
آخه اینجا کاربر زیاد داره و بالاجبار اینطوری رفتار می کنیم.
وای به روزی که پای درد و دلای رفیقام بشینید.
اونموقع هستش که نمی دونید به حال و روز دوستام گریه کنید یا به خاط بلاهایی که سرشون آوردم بخندید.:4::4::4: [/B]
[QUOTE=ژیک استدیو;50641]salam khaste nabashi mikhastam arjebe scripts mocha baraye affter soal konam emkanesh hast[/QUOTE]
دوست عزیز سوالتون رو فارسی تایپ کنید
تو یه پست جدید سوالتون رو مطرح کنید
موفق باشید
[B][COLOR="#800080"]مهم اینه که قیافتون بچه مثبته...و همینم دلیل کافی هست واسه یه قاتل جانی:4:[/COLOR][/B]
[QUOTE=mohammad_anvaran;50643][B]مثبت؟؟؟
آخه اینجا کاربر زیاد داره و بالاجبار اینطوری رفتار می کنیم.
وای به روزی که پای درد و دلای رفیقام بشینید.
اونموقع هستش که نمی دونید به حال و روز دوستام گریه کنید یا به خاط بلاهایی که سرشون آوردم بخندید.:4::4::4: [/B][/QUOTE]
[QUOTE=minicam;50654][B][COLOR=#800080]مهم اینه که قیافتون بچه مثبته...و همینم دلیل کافی هست واسه یه قاتل جانی:4:[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]من الان یه عکس بچه منفی بزارم از چهره م جون سالم به در می برم؟؟؟؟[/B]
[B][COLOR="#800080"]بله
این تنها راهشه:4:[/COLOR][/B]
[QUOTE=mohammad_anvaran;50657][B]من الان یه عکس بچه منفی بزارم از چهره م جون سالم به در می برم؟؟؟؟[/B][/QUOTE]
[B][COLOR="#800080"]شبیه عکسای امیدخان بذارین...اون جوری خیلی عالیه
دفه اولی که عکسای ایشون رو دیدم شبش خوابم نبرد:4:[/COLOR][/B]
[QUOTE=mohammad_anvaran;50657][B]من الان یه عکس بچه منفی بزارم از چهره م جون سالم به در می برم؟؟؟؟[/B][/QUOTE]
[QUOTE=minicam;50660][B][COLOR=#800080]بله
این تنها راهشه:4:[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]
دارم دنبال عکس می گردماااا...
تصمیمتون عوض نشه!!![/B]