-
سلام به همه ی دوستان.
راستش تا حالا نشده تو فروم های مختلف و انجمن ها پست بذارم...اما این فروم رو دوست دارم ...
یه سوالی که دارم اینه ..همه ی دوستانی که اینجا آواتار میذارند قاعدتا توی سایتای دیگه مثله فیس بوک عکس خودشونو میذارند واقعا واسم تعجبه که چرا اینجا همه خودشونو قایم می کنند؟؟؟
-
[QUOTE=omid8h;50576]نه شرکت نکردم ، گفتیم یا شانس یا اقبال شاید اسم ما در اومد ....[/QUOTE]
:21::21::21:
-
[QUOTE=mina salari;50577]سلام به همه ی دوستان.
راستش تا حالا نشده تو فروم های مختلف و انجمن ها پست بذارم...اما این فروم رو دوست دارم ...
یه سوالی که دارم اینه ..همه ی دوستانی که اینجا آواتار میذارند قاعدتا توی سایتای دیگه مثله فیس بوک عکس خودشونو میذارند واقعا واسم تعجبه که چرا اینجا همه خودشونو قایم می کنند؟؟؟[/QUOTE]
سلام ....
خیلی خوش اومدید ....
من که عکس خودمو گذاشتم خانم سالاری ... بقیه هم شاید دوست ندارند ...
-
[QUOTE=mina salari;50577]سلام به همه ی دوستان.
یه سوالی که دارم اینه ..همه ی دوستانی که اینجا آواتار میذارند قاعدتا توی سایتای دیگه مثله فیس بوک عکس خودشونو میذارند واقعا واسم تعجبه که چرا اینجا همه خودشونو قایم می کنند؟؟؟[/QUOTE]
:43::43::43:
-
[QUOTE=omid8h;50579]سلام ....
خیلی خوش اومدید ....
من که عکس خودمو گذاشتم خانم سالاری ... بقیه هم شاید دوست ندارند ...[/QUOTE]
قصدم ایجاد هیچ تشنج یا انتقاد تند نبود تنها یه نظر شخصی بود .چون آدمی هستم که فکرامو رک بیان میکنم امیدوارم به کسی بر نخورده باشه
-
:26:[QUOTE=mohammad_anvaran;50585]:43::43::43:[/QUOTE]
-
[QUOTE=mina salari;50587]قصدم ایجاد هیچ تشنج یا انتقاد تند نبود تنها یه نظر شخصی بود .چون آدمی هستم که فکرامو رک بیان میکنم امیدوارم به کسی بر نخورده باشه[/QUOTE]
نه متوجه ام چی میگید ، بعضیا راحت نیستند که عکس بذارند .... نه اینجا کسی ناراحت نمیشه ....
-
[B]در عوض من تصمیم دارم هر هفته آواتارم رو تغییر بدم.
کلی هم تست نور گرفتیم که تا آخر امسال رو جواب می ده.
دوستان بیاید یه چندتا هم از شما تست نور بگیرم...
مدل ندارم... هی دوربین و نور رو تنظیم می کنم یه پایه نور میزارم جای خودم و فکوس می کشم و دوربین رو رو تایمر میزارم و می پرم جلوی دوربین.:4::4::4:[/B]
-
[B][COLOR="#800080"]آقا محمد من حاضرم به صورت خیلی خودجوش مدلتون بشم
تازه خیلی هم قیافم به درد مدیلینگ میخوره:4:
آقا امید میفهمن من چی میگم:4:[/COLOR][/B]
[QUOTE=mohammad_anvaran;50603][B]در عوض من تصمیم دارم هر هفته آواتارم رو تغییر بدم.
کلی هم تست نور گرفتیم که تا آخر امسال رو جواب می ده.
دوستان بیاید یه چندتا هم از شما تست نور بگیرم...
مدل ندارم... هی دوربین و نور رو تنظیم می کنم یه پایه نور میزارم جای خودم و فکوس می کشم و دوربین رو رو تایمر میزارم و می پرم جلوی دوربین.:4::4::4:[/B][/QUOTE]
-
[QUOTE=minicam;50613][B][COLOR="#800080"]آقا محمد من حاضرم به صورت خیلی خودجوش مدلتون بشم
تازه خیلی هم قیافم به درد مدیلینگ میخوره:4:
آقا امید میفهمن من چی میگم:4:[/COLOR][/B][/QUOTE]
من از کجا بفهمم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟