[QUOTE=neda *;50533][COLOR="#0000CD"]ببخشيد من الان مطلب شما رو خوندم
ممنون از لطف شما آقا شاهين
[/COLOR][/QUOTE]
عزیزم ندا جون من تندی الان اومدم بهت تبریک بگم و برم امیدوارم توی زندگیت همیشه موفق باشی و پله های ترقی رو 5 تا 5 تا بالا بری :o
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=neda *;50533][COLOR="#0000CD"]ببخشيد من الان مطلب شما رو خوندم
ممنون از لطف شما آقا شاهين
[/COLOR][/QUOTE]
عزیزم ندا جون من تندی الان اومدم بهت تبریک بگم و برم امیدوارم توی زندگیت همیشه موفق باشی و پله های ترقی رو 5 تا 5 تا بالا بری :o
[QUOTE=sam_ma;50541]عزیزم ندا جون من تندی الان اومدم بهت تبریک بگم و برم امیدوارم توی زندگیت همیشه موفق باشی و پله های ترقی رو 5 تا 5 تا بالا بری :o[/QUOTE]
مرسي عزيزم لطف داري اميدوارم شما هم در زندگيت موفق و سربلند باشي :53::53:
پس چرا سما خانم نمیره بشینه رو صندلی داغ :22: امید خان فقط بلدی منو بچزونی :22: من میدونم سما میخواد یه جوری صندلی رو بپیچونه نشینه از ما گفتن :22:
[QUOTE=تورج یوسفی;50543]پس چرا سما خانم نمیره بشینه رو صندلی داغ :22: امید خان فقط بلدی منو بچزونی :22: من میدونم سما میخواد یه جوری صندلی رو بپیچونه نشینه از ما گفتن :22:[/QUOTE]
سلام تورج جان ....
عزیز سماء خانم نفر بعد هستند ، مثل اینکه فعلا درگیر درس خوندن و امتحانات هستند ، هر موقع وقتشون آزاد شد خبر بدند تا من ایشون رو دعوت کنم بشینند روی صندلی داغ ...
[B][COLOR="#800080"]برای انسانهای بزرگ بن بست وجود ندارد. چون بر این باورند که: یا راهی خواهند یافت یا راهی خواهند ساخت[/COLOR][/B]
[QUOTE=minicam;50546][B][COLOR="#800080"]برای انسانهای بزرگ بن بست وجود ندارد. چون بر این باورند که: یا راهی خواهند یافت یا راهی خواهند ساخت[/COLOR][/B][/QUOTE]
بله دقیقا ....
ایشالله سال بعد شرکت می کنید و قبول میشید ....
[B][COLOR="#800080"]ممنون آقا امید:53:[/COLOR][/B][QUOTE=omid8h;50548]بله دقیقا ....
ایشالله سال بعد شرکت می کنید و قبول میشید ....[/QUOTE]
[QUOTE=minicam;50551][B][COLOR="#800080"]ممنون آقا امید:53:[/COLOR][/B][/QUOTE]
خواهش می کنم ...منم قبول نشدم ، اصلا ناراحت نیستم ....
[B]سلام دوستای عزیز.انشاالاه ک حالتون خوب باشه.:53:[/B]
[QUOTE=shahin_hich;50553][B]سلام دوستای عزیز.انشاالاه ک حالتون خوب باشه.:53:[/B][/QUOTE]
سلام عزیز ....
چه جالب امضاء شما و خانم شریفی یکی هست ....
حالا راستشو بگید کی تقلب کرده ؟؟؟؟؟؟