-
[QUOTE=neda *;75543][B]
سلام آقا مصطفي تبديل كنيد به سيمبل از نوع movie clip در حدي ميشه ولي صحيح نيست و نميشه استخوان بندي كرد چون يك لايه هست اگر توي خود نرم افزار بكشيد با همون ابزارهاي مستطيل و ...چرا ميشه ولي به اين صورت نه [/B][/QUOTE]
مثل اینکه هیچ نرم افزاری کامل نیس ..... :46:
ممنون :o
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;75546]مثل اینکه هیچ نرم افزاری کامل نیس ..... :46:
ممنون :o[/QUOTE]
[B]
ببينيد يه لايه هم شما ميتونيد استخوان بندي كنيد مثلا پاي كاراكتر يه لايه بود من استخوان بندي كردم ولي فقط يه استخوان ميشه بالاخره بايد اين استخوان به يه جا وصل بشه باهمون روش من انجام بديد ميشه [/B]
-
[QUOTE=neda *;75547][B]
ببينيد يه لايه هم شما ميتونيد استخوان بندي كنيد مثلا پاي كاراكتر يه لايه بود من استخوان بندي كردم ولي فقط يه استخوان ميشه بالاخره بايد اين استخوان به يه جا وصل بشه باهمون روش من انجام بديد ميشه [/B][/QUOTE]
یعنی با این نرم افزار فقط میشه انیمیشن کات اوت ساخت .... که اونم با افتر خیلی قوی تر میشه انجام داد .... پس نتیجه میگیریم که که فلش نرم افزار قدرتمندی برای انیمیت کردن نیس ... درسته؟
میدونید ندا خانوم هر برنامه ای یه ایرادی داره با Anime Studio خیلی خوب میشه اسکلت بندی کرد ولی ضعف گرافیکی داره و توی فلش برعکس
موندم قویترین انیمیشن های دو بعدی رو با چی میسازن .... ؟
ممنون
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;75552]یعنی با این نرم افزار فقط میشه انیمیشن کات اوت ساخت .... که اونم با افتر خیلی قوی تر میشه انجام داد .... پس نتیجه میگیریم که که فلش نرم افزار قدرتمندی برای انیمیت کردن نیس ... درسته؟
میدونید ندا خانوم هر برنامه ای یه ایرادی داره با Anime Studio خیلی خوب میشه اسکلت بندی کرد ولی ضعف گرافیکی داره و توی فلش برعکس
موندم قویترین انیمیشن های دو بعدی رو با چی میسازن .... ؟
ممنون[/QUOTE]
[B]
نه نه اشتباه نكنيد فلش بسيار قويه بيشتر انيميشنها با فلش ساخته ميشه آموزش بعدي در رابطه با مفصل بندي shape هاست اگر حرفه اي بشيد بهترين انيميشن رو با فلش ميتونيد بسازيد اينجارو بخونيد
[url]http://forum.video-effects.ir/thread4953.html[/url][/B]
-
[QUOTE=neda *;75554][B]
نه نه اشتباه نكنيد فلش بسيار قويه بيشتر انيميشنها با فلش ساخته ميشه آموزش بعدي در رابطه با مفصل بندي shape هاست اگر حرفه اي بشيد بهترين انيميشن رو با فلش ميتونيد بسازيد اينجارو بخونيد
[URL]http://forum.video-effects.ir/thread4953.html[/URL][/B][/QUOTE]
اگه اینجوریه که خیلی خوبه .... حتما فلش رو حرفه ای یاد میگیرم
آخه بنظر میاد یکم قدرت انیمیتش محدود باشه
خب ما منتظریم این قابلیت های فلش رو از آموزش شما یاد بگیریم .... ممنون:o
-
1 فایل پیوست
[QUOTE=neda *;75543][B]
سلام آقا مصطفي تبديل كنيد به سيمبل از نوع movie clip در حدي ميشه ولي صحيح نيست و نميشه استخوان بندي كرد چون يك لايه هست اگر توي خود نرم افزار بكشيد با همون ابزارهاي مستطيل و ...چرا ميشه ولي به اين صورت نه [/B][/QUOTE]
شد که !!!! خیلی جالبه .... فلش این کارو از Anime Studio هم بهتر انجام میده
[ATTACH=CONFIG]9752[/ATTACH]
این اولش صاف بود بعد با دو تا Bone به این روز افتاد!
-
[quote=mostafa eradi;75579]شد که !!!! خیلی جالبه .... فلش این کارو از anime studio هم بهتر انجام میده
[attach=config]9752[/attach]
این اولش صاف بود بعد با دو تا bone به این روز افتاد![/quote]
[b]
:d بله هر چيزي با تمرين انجام ميشه گفتم ميشه بستگي داره شكل شما چي باشه مثل پاي كاراكتر من باشه ميشه اينهم مثل اونه پس برا همين شد خوبه ادامه بديد [/b]
-
[COLOR=#008080][B]دوستان عزيز آموزش 47 اضافه شد [/B][/COLOR]
-
خیلی احمقید با گذاشتن دانلود خرابتون
-
[QUOTE=pirouz_haddad;76641]خیلی احمقید با گذاشتن دانلود خرابتون[/QUOTE]
[B]
درست صحبت كنيد سالمه شما مشكل داري [/B]