[B][COLOR=#008080]دوستان عزيز آموزش 46 اضافه شد [/COLOR][/B]
نمایش نسخه قابل چاپ
[B][COLOR=#008080]دوستان عزيز آموزش 46 اضافه شد [/COLOR][/B]
کار خیلی خوبی کردی کی آپلود کردی؟؟
[QUOTE=SHERVIN.DR;74648]کار خیلی خوبی کردی کی آپلود کردی؟؟[/QUOTE]
[B]
دوست عزيز هر چند روز يكبار آموزش ميزارم يكجا نزاشتم آپلود هم امروز كردم اون آموزش آخريو امروز گذاشتم [/B]
سلام از همه ممنونم امکان داره برای مشاهده آنلاین هم بزارید من نمی تونم این همه ویدیو رو دانلود کنم. ممنون.
[QUOTE=killer;75115]سلام از همه ممنونم امکان داره برای مشاهده آنلاین هم بزارید من نمی تونم این همه ویدیو رو دانلود کنم. ممنون.[/QUOTE]
[B]
ممنون از نظرتون ولي مديافاير اين قابليتو نداره كه بزاريم [/B]
سلام ممنونم که موضوع فلش رو هم وارد کردید ، ندیدم آموزش ها رو ولی اگه سوالی در مورد گرافیک در فلش داشتید بپرسید ، سعی میکنم در حد دانش م کمک کنم
در ضمن اگه برا مدیریت محترم امکانش هست امکان اضافه کردن فایل های swf برای نمایش نمونه به موضوع و ویرایشگر پاسخ اضافه کنید ( نمایشگر فلش )
[QUOTE=H.264 - Hamed;75155]سلام ممنونم که موضوع فلش رو هم وارد کردید ، ندیدم آموزش ها رو ولی اگه سوالی در مورد گرافیک در فلش داشتید بپرسید ، سعی میکنم در حد دانش م کمک کنم
در ضمن اگه برا مدیریت محترم امکانش هست امکان اضافه کردن فایل های swf برای نمایش نمونه به موضوع و ویرایشگر پاسخ اضافه کنید ( نمایشگر فلش )[/QUOTE]
[B]
سلام ممنون از نظرشما
سوالي باشه پاسخ ميدم
فرمت swf رو پشتيباني نميكنه كه بشه گذاشت دوست عزيز وگرنه قرار ميدادم [/B]
خواهش میکنم ، مرسی از پاسخ گویی تون ، این نمونه کار فلش منه
[url]http://roshanmedia.ir/b1.swf[/url]
[QUOTE=H.264 - Hamed;75176]خواهش میکنم ، مرسی از پاسخ گویی تون ، این نمونه کار فلش منه
[URL]http://roshanmedia.ir/b1.swf[/URL][/QUOTE]
[B]
خوب شده با اكشن اسكريپت انجام داديد ولي بعضي جاها دكمه عمل نميكنه بيشتر كار كنيد [/B]
[QUOTE=neda *;73906][B]وقت شما هم بخير
كدنويسي هنوز نرسيديم بهش ولي در اموزشهاي [/B][B] 39 و 40 با استفاده از كدهاي خود نرم افزار توضيح دادم [/B][/QUOTE]
سلام ندا خانوم ....
یه سوال فنی برام پیش اومده
اونطور که فهمیدم cg کاران از قلم نوری استفاده میکنن ... میخام بدونم میشه با کمک قلم نوری توی فلش طراحی کرد؟ به صورت مستقیم
ببخشید اگه سوالم عجیبه یا مشکل داره
میخام بدونم چقد ارزش داره قلم نوری تهیه کنم ..
ممنون