[QUOTE=Mostafa Eradi;71159]من نمیدونم چطوری تشکر کنم ندا خانوم .... دست گلتون درد نکنه :o:o[/QUOTE]
[B]
خواهش ميكنم نميدونم همونه كه ميخواستيد يانه اگر نبود بگيد تا يكي ديگه آموزش بدم [/B]
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=Mostafa Eradi;71159]من نمیدونم چطوری تشکر کنم ندا خانوم .... دست گلتون درد نکنه :o:o[/QUOTE]
[B]
خواهش ميكنم نميدونم همونه كه ميخواستيد يانه اگر نبود بگيد تا يكي ديگه آموزش بدم [/B]
[QUOTE=neda *;71164][B]
خواهش ميكنم نميدونم همونه كه ميخواستيد يانه اگر نبود بگيد تا يكي ديگه آموزش بدم [/B][/QUOTE]
ندا خانوم ممنونم از شما نه همین مشکلو حل کرد که فهمیدم چطور وکتور وارد کنم
یه دنیا سپاس
ممنون از پست عالی و کاربردیتون
[QUOTE=kamy_t4;71357]ممنون از پست عالی و کاربردیتون[/QUOTE]
[B]
لطف داريد دوست عزيز
موفق باشيد [/B]
[QUOTE=Mostafa Eradi;71165]ندا خانوم ممنونم از شما نه همین مشکلو حل کرد که فهمیدم چطور وکتور وارد کنم
یه دنیا سپاس[/QUOTE]
[B]
خدارو شكرحل شد سوالي بود بپرسيد
موفق باشيد [/B]
[COLOR=#008080][B]دوستان عزيز آموزش 45 اضافه شد [/B][/COLOR]
واقعاً ممنون........ سایت شما فوق العادست.........بی نهایت 3پاس..... تمرکز اصلیم رو افتر افکت هستش ولی همیشه شیفته ی فلاش بودم از اون زمانی که واسه مالتی مدیا بود اگه اشتباه نکنم و هنوز به ادوبی سپرده نشده بود
[QUOTE=ali_raz;72112]واقعاً ممنون........ سایت شما فوق العادست.........بی نهایت 3پاس..... تمرکز اصلیم رو افتر افکت هستش ولی همیشه شیفته ی فلاش بودم از اون زمانی که واسه مالتی مدیا بود اگه اشتباه نکنم و هنوز به ادوبی سپرده نشده بود[/QUOTE]
[B]
ممنون از لطفتون دوست عزيز فلش هم كار كنيد خوبه موفق باشيد [/B]
[QUOTE=neda *;71365][B]
خدارو شكرحل شد سوالي بود بپرسيد
موفق باشيد [/B][/QUOTE]
وقت بخیر ....
من توی آموزش هاتون گشتم ولی آموزشی که مربوط به مدیا و کد نویسی باشه پیدا نکردم فک کنم یه جا توضیح دادین ولی من نمیدونم کجاست
؟
امکان داره راهنمایی کنید؟
[QUOTE=Mostafa Eradi;73904]وقت بخیر ....
من توی آموزش هاتون گشتم ولی آموزشی که مربوط به مدیا و کد نویسی باشه پیدا نکردم فک کنم یه جا توضیح دادین ولی من نمیدونم کجاست
؟
امکان داره راهنمایی کنید؟[/QUOTE]
[B]وقت شما هم بخير
كدنويسي هنوز نرسيديم بهش ولي در اموزشهاي [/B][B] 39 و 40 با استفاده از كدهاي خود نرم افزار توضيح دادم [/B]