[QUOTE=Matin22;48550]راستی من حرف حق رو زدم هرکی ناراحت شد دیگه مشکل خودشه[/QUOTE]
حرف حق اینه؟؟!!که راحت به دیگران توهین کنید؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=Matin22;48550]راستی من حرف حق رو زدم هرکی ناراحت شد دیگه مشکل خودشه[/QUOTE]
حرف حق اینه؟؟!!که راحت به دیگران توهین کنید؟؟؟
[QUOTE=Elka Eydipor;48625]حرف حق اینه؟؟!!که راحت به دیگران توهین کنید؟؟؟[/QUOTE]
خانم عیدی پور چرا این جریان رو به من نگفتید ؟؟؟؟؟؟؟
[B][COLOR="#800080"]به نظر من تا برخورد جدی صورت نگیره...وضعیت همینجوری خواهد بود...و توهین ها و بی احترامی ها ادامه خواهد داشت[/COLOR][/B]
[QUOTE=omid8h;48620]من قبل از عید فقط کارم برخورد بود ، دوستان ، بزرگای انجمن گفتند آروم باشم ، ولی خودشون الان شاهد هستند که چه اتفاقاتی می افته ، در حال حاضر 3 نفر زیر نظر هستند و به من باشه همین الان عملی می کنم و برخورد می کنم ...[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]امید جان ما یک فرصت دیگه بهشون میدیم ... دوستان ما با کسی لج و لج بازی نمیکنیم ...
و خودتون میبینید که همیشه با روی باز و با خنده با تمام دوستان برخورد میکنیم . اما متاسفانه
بعضی از کاربران خیال میکنند که دیگه ما هم خودی نشون بدیم و هر چیزی که به ذهنمون اومد رو
بیان کنیم . نه اصلا اینطور نیست در قبال خوشرویی محض به همون اندازه به هیچ وجه اجازه
ایجاد تنش در سایت و خدای نکرده بی احترامی به کسی رو نمیدیم و برخورد قاطع با این گونه موضوعات خواهیم داشت ...
[/COLOR]
[QUOTE=omid8h;48626]خانم عیدی پور چرا این جریان رو به من نگفتید ؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE]
[B]درود بر شما صبح توی اتاق شور مدیران مطرح شد این قضیه به همین دلیل اون تاپیک رو بالا آوردم
شرمنده...گفتم که یه جنجالی به پا شده آقا امید شرمنده ام والله شاید درست منظورمو نرسوندم[/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;48631][B]درود بر شما صبح توی اتاق شور مدیران مطرح شد این قضیه به همین دلیل اون تاپیک رو بالا آوردم
شرمنده...گفتم که یه جنجالی به پا شده آقا امید شرمنده ام والله شاید درست منظورمو نرسوندم[/B][/QUOTE]
همونجا که توهین کردند شما می رفتید پنل مدیریت و اخراج ....
شما 2 نفر رو به من معرفی کردید ولی اسمی از ایشون نبود ....
البته قبلش زیر نظرم بود ولی وقتی توهین کرده نیازی به اخطار نداره به نظرم باید اخراج بشه ....
[QUOTE=Elka Eydipor;48625]حرف حق اینه؟؟!!که راحت به دیگران توهین کنید؟؟؟[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]خانم عیدی پور اگه این کاربر رو بن نکردم . خدا شاهده چون میدونم بچه است و عقلش هنوز خوب و بد رو تشخیص نمیده ...
و گرنه شما همین الان اگه از دلتون در نیومده اشاره کنید بنده خودم آقای متین رو از سایت اخراج میکنم ...
مطمئناً ما قدر شما رو به خوبی میدونیم و به هیچ وجه اجازه نمیدیم نه به شما و نه به خانم های دیگه و و کاربران
دیگه کوچکترین بی حرمتی بشه ... من ازتون معذرت میخوام و شما به بزرگی خودتون صحبت های اون دوست
کوچولو رو به دل نگیرید ...
[/COLOR]
[QUOTE=omid8h;48633]همونجا که توهین کردند شما می رفتید پنل مدیریت و اخراج ....
شما 2 نفر رو به من معرفی کردید ولی اسمی از ایشون نبود ....
البته قبلش زیر نظرم بود ولی وقتی توهین کرده نیازی به اخطار نداره به نظرم باید اخراج بشه ....[/QUOTE]
[B]چرا اشاره کردم صبح توی صحبتها حتی دوستان هم اومدند توی شور به همین دلیل بوده ..آقای ظریف وآقای دلیر
در جریان هستند ...[/B]
[QUOTE=proshot;48629][COLOR=#0000ff]امید جان ما یک فرصت دیگه بهشون میدیم ... دوستان ما با کسی لج و لج بازی نمیکنیم ...
و خودتون میبینید که همیشه با روی باز و با خنده با تمام دوستان برخورد میکنیم . اما متاسفانه
بعضی از کاربران خیال میکنند که دیگه ما هم خودی نشون بدیم و هر چیزی که به ذهنمون اومد رو
بیان کنیم . نه اصلا اینطور نیست در قبال خوشرویی محض به همون اندازه به هیچ وجه اجازه
ایجاد تنش در سایت و خدای نکرده بی احترامی به کسی رو نمیدیم و برخورد قاطع با این گونه موضوعات خواهیم داشت ...
[/COLOR][/QUOTE]
مجتبی جان کاملا با حرفات موافقم .... ولی وقتی توهین شده ، به نظرم نیاز به فرصت نیست ....
[QUOTE=Elka Eydipor;48635][B]چرا اشاره کردم صبح توی صحبتها حتی دوستان هم اومدند توی شور به همین دلیل بوده ..آقای ظریف وآقای دلیر
در جریان هستند ...[/B][/QUOTE]
من کامل نخوندم تاپیک رو ....
ولی شما همیشه تخلفات رو پ . خ می کنید ، چرا این رو نکردید ، نمی دونم