[QUOTE=omid8h;48610]توهین به بزرگترای انجمن .......
من از فردا باید بشم مثه قبل عید مثه اینکه ...
هرچی سعی می کنم مدارا کنم ، نمیشه ........[/QUOTE]
نه آقا امید شما همین طور مهربون باشید :1:
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=omid8h;48610]توهین به بزرگترای انجمن .......
نه آقا امید شما همین طور مهربون باشید :1:
[QUOTE=Matin22;48611]امروز بر عکس عربی رو هم 19.75 شدم استاد بهم 20 داد خوش حالم
نمیدونم شایدم چون تو مدرسه چند نفر رو زدم :22: مرسی :11:[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]اگه خدای درس تو ایران و جهان هم باشی اما ادب نداشته باشی نمرت 0 هست ...[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]پس نمرات و درست رو به رخ کسی نکش آقای متین ...[/COLOR]
[B][COLOR="#800080"]چرا با این موارد برخورد جدی نمیشه؟[/COLOR][/B][QUOTE=omid8h;48610]توهین به بزرگترای انجمن .......
[QUOTE=omid8h;48612]سما خانم من ایشون رو 3 روز زیر نظر دارم ، رفتارش کلا اینطوری هست ....
شما شاید امروز رو دیدید ، به ایشون چند بار تذکر دادم ولی مثه اینکه توجهی ندارند .....[/QUOTE]
:33: امیدوارم که با همه خوب بشه اینطوری نمیشه که بقیه هم وقتی میبینند داره به دوستاشون بی احترامی میشه ناراحت میشن
[QUOTE=omid8h;48612]سما خانم من ایشون رو 3 روز زیر نظر دارم ، رفتارش کلا اینطوری هست ....
شما شاید امروز رو دیدید ، به ایشون چند بار تذکر دادم ولی مثه اینکه توجهی ندارند .....[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]بنده هم چندین بار خصوصی بهشون تذکر دادم اما میبینم رفتارش همون هست که هست ...
اینجا ما نباید خودمون رو با کسی تطبیق کنیم بلکه کاربر باید خودش رو با قوانین انجمن هماهنگ کنه ...[/COLOR]
[B][COLOR="#800080"]آیا امکانش هست که عضویت کسی توی انجمن لغو بشه؟
به نظر من با اینجور بی احترامی ها تنها برخورد همین میتونه باشه[/COLOR][/B]
[QUOTE=minicam;48615][B][COLOR="#800080"]چرا با این موارد برخورد جدی نمیشه؟[/COLOR][/B][/QUOTE]
من قبل از عید فقط کارم برخورد بود ، دوستان ، بزرگای انجمن گفتند آروم باشم ، ولی خودشون الان شاهد هستند که چه اتفاقاتی می افته ،
در حال حاضر 3 نفر زیر نظر هستند و به من باشه همین الان عملی می کنم و برخورد می کنم ...
[QUOTE=minicam;48619][B][COLOR="#800080"]آیا امکانش هست که عضویت کسی توی انجمن لغو بشه؟
به نظر من با اینجور بی احترامی ها تنها برخورد همین میتونه باشه[/COLOR][/B][/QUOTE]
بله امکانش هست ......
[QUOTE=minicam;48619][B][COLOR=#800080]آیا امکانش هست که عضویت کسی توی انجمن لغو بشه؟
به نظر من با اینجور بی احترامی ها تنها برخورد همین میتونه باشه[/COLOR][/B][/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]بله خانم شریفی کاربر بن و غیر فعال میشه و دیگه اجازه ورود به انجمن بهش داده نمیشه ...[/COLOR]
[QUOTE=Matin22;48611]امروز بر عکس عربی رو هم 19.75 شدم استاد بهم 20 داد خوش حالم
نمیدونم شایدم چون تو مدرسه چند نفر رو زدم :22:
مرسی[/QUOTE]
از دست تو اگه دیگرانو بزنی یه روزیم اونا تورو میزننااااا اگه بی احترامیم کنی یه روزی بهت بی احترامی میشه
اینو بدون که ادب و احترامه که شخصیت افرادو نشون میده و باعث احترام گذاشتن بهشون میشه نه جایگاه افراد 20تتم مبارکت باشه : )