-
[QUOTE=sam_ma;48521]با اجازه دوستان من از دوشنبه به بعد روی صندلی میشینم آخه امتحان زبان دارم منم که ماشالله 12 ساله نمیدونم از زبان چی میخونم برام دعا کنید 20 شم:1::1::1:[/QUOTE]
هاو آر یو ------- halet chetore
اگه بخوایی از صندلی داغ فرار کنی بن میشی :4::4:
-
[QUOTE=تورج یوسفی;48539]هاو آر یو ------- halet chetore
اگه بخوایی از صندلی داغ فرار کنی بن میشی :4::4:[/QUOTE]
آیم فاین تنکیو خوبم ممنون
نمیشه آقا ماهان نیستند راهشو بپرسم :2: باید ساخت :20:
-
[QUOTE=تورج یوسفی;48539]هاو آر یو ------- halet chetore
اگه بخوایی از صندلی داغ فرار کنی بن میشی :4::4:[/QUOTE]
آقا تورج چجوریه که شما آن هستید اما چراغ حضورتون روشن نیست؟؟؟ اینم راهیه برای فرار خواهش میکنم بهم یاد بدید :63::63::63::63::63:
-
[QUOTE=saeidkiller;48341]عزیزم این که شخصیت final fantasy هست !!!![/QUOTE]
میخواستم ببینم عقلت میرسه :76:
-
راستی من حرف حق رو زدم هرکی ناراحت شد دیگه مشکل خودشه
-
[quote=sam_ma;48521]با اجازه دوستان من از دوشنبه به بعد روی صندلی میشینم آخه امتحان زبان دارم منم که ماشالله 12 ساله نمیدونم از زبان چی میخونم برام دعا کنید 20 شم:1::1::1:[/quote]
من همیشه زبانم 20 هست ترم adc4 هستم درسته کمه ولی شاگرد اول هستم تو زبان آرزو میکنم 20 شی :)
-
[QUOTE=Elka Eydipor;48310][B]د رود برشما دوست گرامی شما نخونید ...کسی ازتون نخواست بخونید! بعد چیو تموم کنیم منظورتون چیه؟؟؟[/B][/QUOTE]
شما از همون اول شروع کردید خانم عیدی پور اگه بی احترامی شده ببخشید :1:
Sorry
-
[QUOTE=Matin22;48551]من همیشه زبانم 20 هست ترم adc4 هستم درسته کمه ولی شاگرد اول هستم تو زبان آرزو میکنم 20 شی :)[/QUOTE]
دستت درد نکنه متین جان امیدوارم و تلاشمو میکنم تو هم ایشالله که به درجات بالاتر برسی
راستی امروز از دنده چپ بلند شده بودیا :3: خانم الکا جان خانم مهربون و خوبیه و احترامشون واجبه
-
[QUOTE=proshot;48343][COLOR=#0000ff]ببینم آقای متین شما چتونه ، ها ؟؟؟ فعالیت مفید که ندارین و فقط دنبال حاشیه سازی هستین ...
والا تا اونجا که من دارم میبینم اون شعر که به عنوان امضاء قرار دادید خیلی به
اعمال و رفتار خودتون شبیه هست تا دیگر کاربران ... شما جز حاشیه به تاپیک های ایجاد شده
و استفده از انجمن به چیزه دیگه ای فکر میکنید ؟؟؟؟؟
[/COLOR][COLOR=#ff0000]خواهشاً اگه فعالیت مفید ندارید و فقط مصرف کننده هستید احترام خودتون رو نگه دارید و با
کاربران و دوستان دیگه درست برخورد کنید ...[/COLOR][/QUOTE]
[SIZE=6]بله استفاده ی مفید دارم در زمینه های دیگه برای سایت یا انجمن
اگه منظورتون از چت روم هست که هیچکی استفاده ی مفید نداره
من ادب هم رعایت کردم[/SIZE]
-
[QUOTE=Matin22;48550]راستی من حرف حق رو زدم هرکی ناراحت شد دیگه مشکل خودشه[/QUOTE]
خیلی روی اعصاب منی ، حواست باشه یه بار دیگه تکرار کنی ، اخراج از انجمنی ...
حواست باشه ....