[QUOTE=sam_ma;48124]آهان دستت درد نکنه من طبقه هارو میشمردمو بالا و پایین میرفتم
کاش اینو از آقا تورج میرسیدیم :19:[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]نیاز نبود که خودتون بالا و پایین برید ...
من از دور وایسادم و طبقه ها رو شمردم ... خیلی راحت [/COLOR]:21:
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=sam_ma;48124]آهان دستت درد نکنه من طبقه هارو میشمردمو بالا و پایین میرفتم
کاش اینو از آقا تورج میرسیدیم :19:[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]نیاز نبود که خودتون بالا و پایین برید ...
من از دور وایسادم و طبقه ها رو شمردم ... خیلی راحت [/COLOR]:21:
[QUOTE=proshot;48138][COLOR=#0000ff]نیاز نبود که خودتون بالا و پایین برید ...
من از دور وایسادم و طبقه ها رو شمردم ... خیلی راحت [/COLOR]:21:[/QUOTE]
:21::21::21::21: منم سوار آسانسور بودم بعععله :16:
[QUOTE=sam_ma;48136]آقا قبول نیست شما همتون تهدید میکنید:20::20::20::20:[/QUOTE]
[B]نترس نترس....[/B]
[QUOTE=sam_ma;48141]:21::21::21::21: منم سوار آسانسور بودم بعععله :16:[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]دیگه بدتر اشتباهتون همین بود دیگه آخه آسانسور باعث میشه طبقه ها رو گم کنید ...[/COLOR] :26:
بچه ها به نظر شما برای شبیه سازی چهر ی آدم کدوم نرم افزار سه بعدی بهتره ؟ :26:
[QUOTE=saeidkiller;48145]بچه ها به نظر شما برای شبیه سازی چهر ی آدم کدوم نرم افزار سه بعدی بهتره ؟ :26:[/QUOTE]
سعید جان این بستگی داره با کدوم نرم افزار راحت تر هستی و البته مسلط تر ....
[QUOTE=omid8h;48147]سعید جان این بستگی داره با کدوم نرم افزار راحت تر هستی و البته مسلط تر ....[/QUOTE]
من توی نرم افزار های سه بعدی به c4D بیشتر از بقیه مسلط هستم
اما حرفه ای نیستم
میخواستم از تجربیات شما استفاده کنم تا به یادگیری حرفه ای اون نرم افزار مشغول شم :53:
[QUOTE=sam_ma;48136]آقا قبول نیست شما همتون تهدید میکنید:20::20::20::20:[/QUOTE]
سما خانم پیشنهاد میکنم نمونه سوال های قبل از صندلی داغو بخونید:4:
[quote=saeidkiller;48149]من توی نرم افزار های سه بعدی به c4d بیشتر از بقیه مسلط هستم
اما حرفه ای نیستم
میخواستم از تجربیات شما استفاده کنم تا به یادگیری حرفه ای اون نرم افزار مشغول شم :53:[/quote]
عزیز من که تخصصی در نرم افزارهای 3d ندارم و دوستان اهل فن می تونند کمکت کنند و من خودم دارم با سینما 4 دی کار میکنم و به نظرم بهتر از بقیه هست .... البته در حد آماتور ...
[QUOTE=omid8h;48151]عزیز من که تخصصی در نرم افزارهای 3d ندارم و دوستان اهل فن می تونند کمکت کنند و من خودم دارم با سینما 4 دی کار میکنم و به نظرم بهتر از بقیه هست .... البته در حد آماتور ...[/QUOTE]
ممنون از راهنماییت امید جان :53: