مرسی از بابت آموزش هفتم آقای یوسفی عزیز
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی از بابت آموزش هفتم آقای یوسفی عزیز
[QUOTE=تورج یوسفی;78018]برای این کار یه آموزش درست میکنم که کاملا مشخص بشه فرمول داره[/QUOTE]
سلام جناب یوسفی...
خوب هستین
آقا آموزش آماده نشد ؟
ما چشم انتظاریم ها
بازم ممنون
ایام به کام
[QUOTE=تورج یوسفی;78018]برای این کار یه آموزش درست میکنم که کاملا مشخص بشه فرمول داره[/QUOTE]
سلام اقای یوسفی
خسته نباشین
حدود 20 روز پیش قرار یود یه آموزش درست کنین که فرمول اسلوموشن کردن اکتور نشون بده و تند کردن آهنگ و مچ شدنشونو نشون بده
امکانش هست اینکار بکنین و واقعا با این موضوع مشکل پیدا کردم
ممنون از حسن توجهتون
ایام به کام
[SIZE=5]عالی بودن[/SIZE]
[QUOTE=hameddsg;85278]سلام اقای یوسفی
خسته نباشین
حدود 20 روز پیش قرار یود یه آموزش درست کنین که فرمول اسلوموشن کردن اکتور نشون بده و تند کردن آهنگ و مچ شدنشونو نشون بده
امکانش هست اینکار بکنین و واقعا با این موضوع مشکل پیدا کردم
ممنون از حسن توجهتون
ایام به کام[/QUOTE]
حامد جان ببخشید من تازه دیروز برگشتم انجمن و دو سه هفته نبودم
برای این کار سرعت موزیک رو 1.5 برابر کنید که خواننده با این سرعت بخونه بعد تو تدوین ویدیو رو سرعتش رو 1.5 برابر کم کنید و حتما وارد افتر کنید تا اسلو شما با این آموزشی که در پایین قرار دادم نرم تر بشه
نمیدونم مطلب رو رسوندم یا نه این آموزش رو ببینید
[URL]http://forum.video-effects.ir/thread8475.html[/URL]
[QUOTE=تورج یوسفی;85330]حامد جان ببخشید من تازه دیروز برگشتم انجمن و دو سه هفته نبودم
برای این کار سرعت موزیک رو 1.5 برابر کنید که خواننده با این سرعت بخونه بعد تو تدوین ویدیو رو سرعتش رو 1.5 برابر کم کنید و حتما وارد افتر کنید تا اسلو شما با این آموزشی که در پایین قرار دادم نرم تر بشه
نمیدونم مطلب رو رسوندم یا نه این آموزش رو ببینید
[URL]http://forum.video-effects.ir/thread8475.html[/URL][/QUOTE]
ممنون آقای یوسفی
منظئرتون اینه اگه 20 درصد میخوام اسلو کنم تصویرمو باید 20درصد سرعت آهنگ رو افزاریش بدم که موقع اسلوکردن سینک یا مچ بشن صدا و تصویر اسلو شده درسته؟
بعد اینکه سرعت ایزو وشاتر چطوره باید باشه تو یه روز افتابی و ظهر که بتونیم اسوموشن خوبی بدست بیاریم
ممنون از توجهتون
[QUOTE=hameddsg;85338]ممنون آقای یوسفی
منظئرتون اینه اگه 20 درصد میخوام اسلو کنم تصویرمو باید 20درصد سرعت آهنگ رو افزاریش بدم که موقع اسلوکردن سینک یا مچ بشن صدا و تصویر اسلو شده درسته؟
بعد اینکه سرعت ایزو وشاتر چطوره باید باشه تو یه روز افتابی و ظهر که بتونیم اسوموشن خوبی بدست بیاریم
ممنون از توجهتون[/QUOTE]
بله درسته ولی برای جبران سرعت فریم حتما باید از روشی که تو آموزش گفتم استفاده کنید شما آموزش اسلو رو دیدید ؟
ایزو ربطی به اسلو نداره فقط جایی که نور کمه برای اینکه بتونی سرعت شاتر رو بالا ببرید ( در تصاویری که حرکت سریع دارند ) مجبورید ایزو رو بالا ببرید ولی معمولا تو هوای آفتابی ایزو در کمترین حالت هم مورد قبوله و نیازی به بالا بردن نیست
:53:
[QUOTE=تورج یوسفی;85353]بله درسته ولی برای جبران سرعت فریم حتما باید از روشی که تو آموزش گفتم استفاده کنید شما آموزش اسلو رو دیدید ؟
ایزو ربطی به اسلو نداره فقط جایی که نور کمه برای اینکه بتونی سرعت شاتر رو بالا ببرید ( در تصاویری که حرکت سریع دارند ) مجبورید ایزو رو بالا ببرید ولی معمولا تو هوای آفتابی ایزو در کمترین حالت هم مورد قبوله و نیازی به بالا بردن نیست[/QUOTE]
بله ممنون اموزش رو دیدم یا تایم ری مپینگ و کی فریم کار کرده بودین.
میگن که سرعت شاتر و ایزو و دیاف تو اسلوکردن خیلی مهمه که فریم نزنه و حالت مالیدگی نداشته باشه
برا این پرسیدم درسته؟
من با کانن 5دی مارک 2 تصویر برداری میکنم
با سلام و خسته نباشید واقعا ممنون که اینارو گذاشتین .
اخه بعضیا هستن یه چیزیرو که بلدن به کسی یاد نمیدن و دلشون نمیخواد دیگران یاد بگیرن .
با این حرکت نشون دادی واقا مشتی هستی و عقده ای نیستی . بازم ممنون