[QUOTE=افتر;57766]با سلام وعرض خسته نباشید
اگر به نظر شما افتر نام کاربری خوبی نیست برای من به نام صادق تغییر دهید .با تشکر[/QUOTE]
[B]
درود بر شما گویا قبلا یکی با اسم صادق ثبت نام کرده پس یه چیزی بهش اضافه کنید... [/B]
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=افتر;57766]با سلام وعرض خسته نباشید
اگر به نظر شما افتر نام کاربری خوبی نیست برای من به نام صادق تغییر دهید .با تشکر[/QUOTE]
[B]
درود بر شما گویا قبلا یکی با اسم صادق ثبت نام کرده پس یه چیزی بهش اضافه کنید... [/B]
[QUOTE=reza57;57719]باشه ممنون حالا اگه میشه اسمی که بنظرم خوب باشه مثلا رضا یا reza57 خوب باشه نمیدونم امکانش هست[/QUOTE]
[B]تبریک میگم نام کاربری جدید مبارک ... آقا رضا..:5:[/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;57943][B]
درود بر شما گویا قبلا یکی با اسم صادق ثبت نام کرده پس یه چیزی بهش اضافه کنید... [/B][/QUOTE]
باسلامی دوباره.
صادق56.
[QUOTE=صادق56;57956]باسلامی دوباره.
صادق56.[/QUOTE]
[B]
درود بر شما آقا صادق مبارکه... موفق باشید[/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;57720][B]انشالله پس من به آقای هادی پور میگم که برای شما تغییر بدند... موفق باشیدو سپاس از شما..[/B][/QUOTE]
دستتون درد نکنه ، از آقای هادیپور هم یک دنیا سپاس و تشکر
[QUOTE=Elka Eydipor;57944][B]تبریک میگم نام کاربری جدید مبارک ... آقا رضا..:5:[/B][/QUOTE]
ممنون از شما و لطفهای شما خانم عیدی پور:71:
:115::115::115::115::115:
:1: به جرات عرض میکنم که تنها سایتی که توش با اسم و رسم اصلی خودم عضوم همین سایت بسیار زیبا و کاربردیه:4:
تو شبکه های اجتماعی و سایر سایتا اسم الکی گذاشتم
اوصیکم به تعویض الاسم :113:
ممنون :53:
[QUOTE=hojjat dehnabi;61367]:1: به جرات عرض میکنم که تنها سایتی که توش با اسم و رسم اصلی خودم عضوم همین سایت بسیار زیبا و کاربردیه:4:
تو شبکه های اجتماعی و سایر سایتا اسم الکی گذاشتم
اوصیکم به تعویض الاسم :113:[/QUOTE]
[B][COLOR="#FF0000"]درود بر شما سپاس بخاطر اعتمادتون جالبه برام بعضی ها متاسفانه به این سایت با این محیط پاک و ساده
شک میکنن و اسمهای اجق وجق میزارن ! ولی توی فی س بوق با اسم و رسم کامل و حتی عکسهای شخصی!!!
عضون! و حتی شبکه های دیگه!!!!و اصلا ککشونم نمیگزه! جالبه! اینجا محیطش فرهنگی و هنریه![/COLOR][/B]
[B]سلام
چجوری میتونم نام کاربریمو تغییر بدم؟[/B]
[QUOTE=Freud;61383][B]سلام
چجوری میتونم نام کاربریمو تغییر بدم؟[/B][/QUOTE]
[B][COLOR="#FF8C00"]
درود بر شما خوب میخواید چی بزارید؟؟ بگید تا به استاد هادی پور بزرگ اعلام کنم؟؟[/COLOR][/B]
[B]سپاسگذارم
اسم خودمو میخوام بذارم
سجاد
اگه قبلا انتخاب شده بود
آقا سجاد
ممنون خانوم عیدی پور:54:[/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;61385][B][COLOR="#FF8C00"]
درود بر شما خوب میخواید چی بزارید؟؟ بگید تا به استاد هادی پور بزرگ اعلام کنم؟؟[/COLOR][/B][/QUOTE]
[QUOTE=Freud;61386][B]سپاسگذارم
اسم خودمو میخوام بذارم
سجاد
اگه قبلا انتخاب شده بود
آقا سجاد
ممنون خانوم عیدی پور:54:[/B][/QUOTE]
درود آقا سجاد گمون کنم خیلی داشته باشیم فارسی یا فینگلیش؟؟
[B]فارسی باشه بهتره
ممنون[/B][QUOTE=Elka Eydipor;61388]درود آقا سجاد گمون کنم خیلی داشته باشیم فارسی یا فینگلیش؟؟[/QUOTE]
[QUOTE=آقا سجاد;61389][B]فارسی باشه بهتره
ممنون[/B][/QUOTE]
[B]درود بر شما آقا سجاد مبارکه ...به سلامتی :15:[/B]
مبارک آقا سجاد مبارکباد :53::53::53:
[B]ممنون خانوم عیدی پور:54:
از لطفی که در حق بنده انجام دادین سپاسگذارم[/B][QUOTE=Elka Eydipor;61425][B]درود بر شما آقا سجاد مبارکه ...به سلامتی :15:[/B][/QUOTE]
[B]سپاسگذارم:54:[/B][QUOTE=vahid mostaghim;61429]مبارک آقا سجاد مبارکباد :53::53::53:[/QUOTE]
خانم عیدی پور
خدایی نکرده اسم من که مشکل نداره؟:2:
من اگه بخوام aliranger رو به ali rajabi تغییر بدم
باید موقع ورود اسم دیگه وارد کنم ؟
[QUOTE=md666;62699]خانم عیدی پور
خدایی نکرده اسم من که مشکل نداره؟:2:[/QUOTE]
درود بر شما داره خوب md 666 این یعنی چی؟؟ خوب اسم کاربری مناسب پیدا کنید اعلام کنید
[QUOTE=aliranger;64163]من اگه بخوام aliranger رو به ali rajabi تغییر بدم
باید موقع ورود اسم دیگه وارد کنم ؟[/QUOTE]
موقع ورد باید بزنید ali rajabi
[QUOTE=Elka Eydipor;64173]درود بر شما داره خوب md 666 این یعنی چی؟؟ خوب اسم کاربری مناسب پیدا کنید اعلام کنید[/QUOTE]
خوب md که میشه واسه مسعود masoud=md
اون 666 هم یه عدد اسون هستش که همینجوری در میاد و بنده باید اعلام کنم که اصلا به شیطون پرستی و شیطون پرستا اعتقاد ندارم پس همین خوبه اگه اجازه بدین اسونم هست برام
معمولا یوزر و پسورد هام رو یادم میره حتی اگه خیلی هم مورد استفاده باشن این تا رو دوره اذیت نکنین بذارین ازش استفاده کنم
خانم عیدی پور نظرتون چیه بمونه یا عوض کنم ؟:71:
[QUOTE=aliranger;64411]خانم عیدی پور نظرتون چیه بمونه یا عوض کنم ؟:71:[/QUOTE]
درود بر شما تصمیم شماست!
هرجایی هستم با اسم aliranger هستم 10 ساله همینه هرجایی میرم که کاربری لازمه همینو میزنم
اگه اجازه بدین بمونه
یه جا واسه اسم مستعاری چیزی بزارین بهتر میشه :113:
[QUOTE=aliranger;64485]هرجایی هستم با اسم aliranger هستم 10 ساله همینه هرجایی میرم که کاربری لازمه همینو میزنم
اگه اجازه بدین بمونه
یه جا واسه اسم مستعاری چیزی بزارین بهتر میشه :113:[/QUOTE]
[COLOR=#a52a2a][B]من بهتون گفتم اسم شما خوبه مشکلی نداره ولی برخی دوستان هستند که نام کاربریشون مناسب نیست ... خودشونم میدونن کیا هستن![/B][/COLOR]:26:
من باید به آقای هادی پور برای تغیر نام کاربری بگم ؟
:15:
[QUOTE=Mostafa 2020;64542]من باید به آقای هادی پور برای تغیر نام کاربری بگم ؟
:15:[/QUOTE]
بله آقاي هادي پور تغيير ميدن يا به ما بگين ما به آقاي هادي پور ميگيم
[QUOTE=md666;65004]:4: :o من که مشکلی با اسمم ندارم :(:29:[/QUOTE]
[COLOR=#a52a2a][B]درود بر شما آقا مسعود لطف کنید پس اگه نمیخواید نام کاربریتون تغییر کنه اسپم ایجاد نکنید.. دوست گرامی
این چت روم نیست![/B][/COLOR]
منم میخوام فامیلیم بیاد جای اون 2310:)
faeze hoseini
میشه؟:4:
[QUOTE=faeze2310;67580]منم میخوام فامیلیم بیاد جای اون 2310:)
faeze hoseini
میشه؟:4:[/QUOTE]
درود بر شما فائزه جان چرا نمیشه عزیز.. فائزه خانم حسینی موفق باشید:15:
[QUOTE=Elka Eydipor;67582]درود بر شما فائزه جان چرا نمیشه عزیز.. فائزه خانم حسینی موفق باشید:15:[/QUOTE]
ممنوووووووووووووووووووووونم:53::53:
واس منم عوض می کنید؟
نکه با اباهتم باید اسمم با اُباهَت باشه
بله
[QUOTE=fery74;67585]واس منم عوض می کنید؟[/QUOTE]
درود آقا فری چی باشه؟؟
[quote=elka eydipor;67586]درود آقا فری چی باشه؟؟[/quote]
درود بر شما
حالا که اسم عوض می کنید یه تاپک جداگانه بزنید به نظرم کسانی ککه میخان عوض بکنن عوض کنن
البته نه هر روز مثلا هر کاربر سالی2 بار :26:
خانم عیدی پور بین the king of kings :4: و f`kh@n`b موندم:25:
الان عوض نکنید ها فکرامو بکنم :)))))
[QUOTE=fery74;67588]درود بر شما
حالا که اسم عوض می کنید یه تاپک جداگانه بزنید به نظرم کسانی ککه میخان عوض بکنن عوض کنن
البته نه هر روز مثلا هر کاربر سالی2 بار :26:
خانم عیدی پور بین the king of kings :4: و f`kh@n`b موندم:25:[/QUOTE]
[B]:39:یعنی واقعا من موندم آقا فری!!! بابا همین اسم باشه بهتره اینا چین قراره که
مثلا " نام کاربری مشخص تر باشه !! ایییی خدااااااااااا [ATTACH=CONFIG]8736[/ATTACH] یعنی چی اون یکی ک اصلا
معلوم نی چیه؟!! این یکی هم که کینگ مینگ این آیکون لنگ دمپایی کو!!! یکی رسیدگی کنه مسئولین
محترم من آیکن لنگ دمپایی میخوام وگرنه مجبور میشم خودم بسازم!!:4:[/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;67592][B]:39:یعنی واقعا من موندم آقا فری!!! بابا همین اسم باشه بهتره اینا چین قراره که
مثلا " نام کاربری مشخص تر باشه !! ایییی خدااااااااااا [ATTACH=CONFIG]8736[/ATTACH] یعنی چی اون یکی ک اصلا
معلوم نی چیه؟!! این یکی هم که کینگ مینگ این آیکون لنگ دمپایی کو!!! یکی رسیدگی کنه مسئولین
محترم من آیکن لنگ دمپایی میخوام وگرنه مجبور میشم خودم بسازم!!:4:[/B][/QUOTE]
[B]اوا خوب بید که خفن بید :4::79:
ببینید اینا هنریه هنری و سینمایی و خیلی خاص ایول حال کردم با خودم ;):25:
آره باس با ابوهت و خاص باشه
حالا تا ساعاتی دیگر اعلام می کنم [/B]:15::58:
دمپایی و یه چند تا شکلک بسازین جاشون خالیه :4::124:
سلام یه وقت فکر نکنید اسم من عجیب غریبه ها دقت کنید تا بگم چرا اسمم mhmdea هستش : اسم اصلی من mohamadreza هستش که اگر یکی در میون از چپ به راست کلماتشو حذف کنید میشه mhmdea به کلمات قرمز رنگ زیر دقت کنید :
[COLOR=#ff0000]M[/COLOR]o[COLOR=#ff0000]H[/COLOR]a[COLOR=#ff0000]M[/COLOR]a[COLOR=#ff0000]D[/COLOR]r[COLOR=#ff0000]E[/COLOR]z[COLOR=#ff0000]A[/COLOR]