احسنتم تورج جان گل
واقعا عالی بود، هم کارتون ، هم آموزشاتون
امیدوارم همیشه موفق باشی تو زندگیت :53:
نمایش نسخه قابل چاپ
احسنتم تورج جان گل
واقعا عالی بود، هم کارتون ، هم آموزشاتون
امیدوارم همیشه موفق باشی تو زندگیت :53:
[B]آموزش خيلي خوبي بود ممنون لطف كرديد[/B]
آقا دمت گرم خیلی عالی بود
تشکر تورج جان خیلی خوب بود
[QUOTE=Hossein2x;42764]استاد میشه آموزش های بیشتری بزاری؟:63:[/QUOTE]
حسین جان اگه عمری باشه حتما چون وظیفه هست من هر چی دارم از این سایته و این پست هم برای همین زدم اگه ترفند خاصی دیدید لینکش رو بفرستید اگه سر در بیارم آموزش درست میکنم
با سلام و سپاس
ضمن تشکر بابت اموزشتون . اموزش اولی دانلود نمیشه.
[QUOTE=msa;42866]با سلام و سپاس
ضمن تشکر بابت اموزشتون . اموزش اولی دانلود نمیشه.[/QUOTE]
ممنون نمیدونم داستان چیه بعضی ها تونستن بعضی ها نتونستن
خودم امتحان کردم دانلود شد
اولا که آقای یوسفی ممنون دوما ممنون بازم ..اصن حالا حالا ها ممنون....بعدش یه خواهش یا پیشنهاد یا نمیدونم هرچی بشه گفت .....دوستان عزیز بهتر نیست وقتی یه آموزشی مث همین که یه بزرگواری زحمتشو کشیدو گذاشت و دانلود کردیم و دیدیم و استفاده کردیم بجا یه سری بحثای حاشیه ای بیایم در مورد همون تکنیک وقتی خودمون انجامش میدیم اگه به مشکلی برخوردیم یا چیز جدیدی دستگیرمون شد بگیم و بقیه دوستان رو هم مطلع کنیم؟ و سر اون مطالب باهم تبادل اطلاعات کنیم؟آقای یوسفی بازم ممنون و تشکر فراوان.
آقا تورج من کلا با افکت های متن مشکل دارم! شما توو این موزیک ویدئویی که ساختید تکست تون in , out خوبی داشت! چجوری اینکارو انجام بدم! خوده افتر افکتم یه افکت هایی داره! اما اگه بخوایم حرفه ای تر اینکارو انجام بدیم چه باید کرد؟
سپاس
[QUOTE=amir6417;43027]اولا که آقای یوسفی ممنون دوما ممنون بازم ..اصن حالا حالا ها ممنون....بعدش یه خواهش یا پیشنهاد یا نمیدونم هرچی بشه گفت .....دوستان عزیز بهتر نیست وقتی یه آموزشی مث همین که یه بزرگواری زحمتشو کشیدو گذاشت و دانلود کردیم و دیدیم و استفاده کردیم بجا یه سری بحثای حاشیه ای بیایم در مورد همون تکنیک وقتی خودمون انجامش میدیم اگه به مشکلی برخوردیم یا چیز جدیدی دستگیرمون شد بگیم و بقیه دوستان رو هم مطلع کنیم؟ و سر اون مطالب باهم تبادل اطلاعات کنیم؟آقای یوسفی بازم ممنون و تشکر فراوان.[/QUOTE]
ممنون از نظر مفیدتون چی بگم بعضی وقت ها پست ها تبدیل به چت روم میشه البته نا خواسته
[QUOTE=hossein;43029]آقا تورج من کلا با افکت های متن مشکل دارم[/QUOTE]
خیلی ممنون از نظرتون
در این تصویر مشاهده میکنید که از زیر مجموعه پریست ها پریست foggy رو انتخاب کردم و با درگ کردن روی فایل تکست این افکت رو اعمال کردم رو لایه تکست در قسمتی که ملاحظه میکنید روی offset کی فریم ایجاد شده شما میتونید این کی فریم ها رو در آخر تکست کپی کنید وجاشون رو عوض کنید تا out بشه برای اینکه خلاقیت ایجاد کنید به گزینه های دیگه هم تغیرات بدید خودتان متوجه میشید
[COLOR="#FF0000"]ضمنا پروژه همین کار رو زیر عکس قرار دادم[/COLOR]
[ATTACH=CONFIG]5994[/ATTACH]
[URL="http://www.mediafire.com/download/l59eft4p79zxq1o/text_in_out.rar"]لینک پروژه عکس[/URL]
[QUOTE=تورج یوسفی;42855]حسین جان اگه عمری باشه حتما چون وظیفه هست من هر چی دارم از این سایته و این پست هم برای همین زدم اگه ترفند خاصی دیدید لینکش رو بفرستید اگه سر در بیارم آموزش درست میکنم[/QUOTE]
مرسی آقایی...:53:
[QUOTE=msa;42866]با سلام و سپاس
ضمن تشکر بابت اموزشتون . اموزش اولی دانلود نمیشه.[/QUOTE]
سلام
همونطور که آقا تورج میفرمایند بعضیا تونستن دانلود کنن...
من هم یه 5 باری خواستم دانلود کنم که نشد اما مرورگرم رو که بستم دوباره که بازش کردم دانلود شد ...
اما با اجازه آقا تورج من خودم آپلودش کردم...
اینم لینکش :
[url]http://www.mediafire.com/download/lobnrwu5yyp99b2/T01ty.rar[/url]
آقای یوسفی ممنون از شما آموزشای جالبی بود.
[QUOTE=Hossein2x;43249]سلام
همونطور که آقا تورج میفرمایند بعضیا تونستن دانلود کنن...
من هم یه 5 باری خواستم دانلود کنم که نشد اما مرورگرم رو که بستم دوباره که بازش کردم دانلود شد ...
اما با اجازه آقا تورج من خودم آپلودش کردم...
اینم لینکش :
[url]http://www.mediafire.com/download/lobnrwu5yyp99b2/T01ty.rar[/url][/QUOTE]
حسین عزیز سپاسگذارم
ba sepas faravan.fogholade bood.
[QUOTE=تورج یوسفی;43276]حسین عزیز سپاسگذارم[/QUOTE]
وظیفست عزیز...
به به استاد بنده ترکوندن ...
ممنون تورج جان ....
[QUOTE=omid8h;43338]به به استاد بنده ترکوندن ...
ممنون تورج جان ....[/QUOTE]
خواهش میکنم من فقط یه روز ظول کشید کار با این برنامه که اسمشم نمیدونم چیه amastia بود anastazia بود رو یاد بگیرم :) من فقط یه کاربر ساده هستم که عشق به این سایت و شما دوستان باعث شد همچین جسارتی بکنم
امید جان یه عکس با کیفیت واسه آواتار بزار که کش نیومده باشه میگن کوزه گر از کوزه شکسته آب میخوره راست میگن ها
[QUOTE=تورج یوسفی;43540]خواهش میکنم من فقط یه روز ظول کشید کار با این برنامه که اسمشم نمیدونم چیه amastia بود anastazia بود رو یاد بگیرم :) من فقط یه کاربر ساده هستم که عشق به این سایت و شما دوستان باعث شد همچین جسارتی بکنم
امید جان یه عکس با کیفیت واسه آواتار بزار که کش نیومده باشه میگن کوزه گر از کوزه شکسته آب میخوره راست میگن ها[/QUOTE]
شما استادی عزیز ....
ممنون از آموزشی که گذاشتی ، البته من هنوز دانلود نکردم ، ایشاااه فردا دانلود می کنم ...
داداش کیفیت خوبشو میذارم ....
من کلا آدم ترسناکیم واسه همین کیفیتش رو کم کردم که بچه ها زیاد نترسن ....
ولی چشم ، فردا عوض می کنم .....
خیلی ممنون.
هم موزیک ویدیو عالی بود هم آموزشهاتون.
خسته نباشید.
آموزش سوم بنا به درخواست یکی از دوستان انجمن اضافه شد مراحل ایجاد پروژه و نهایت خروجی گرفتن اگه آموزش ایراد داره به بزرگی خودتون ببخشید
[QUOTE=تورج یوسفی;44074]آموزش سوم بنا به درخواست یکی از دوستان انجمن اضافه شد مراحل ایجاد پروژه و
نهایت خروجی گرفتن اگه آموزش ایراد داره به بزرگی خودتون ببخشید[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]ممنون تورج جان عزیز . دستت درد نکنه و بسیار عالی و کاربردی ... :53:[/COLOR]
ممنون آقای یوسفی عزیز.
مرسی بابته زحمتی که میکشید وقتی که میزارید آموزش درست می کنید و دانسته هاتون رو در اختیار ما میگذارید خیلی ممنون
[B]آفرین تورج جان کارت درسته :41:[/B]
[QUOTE=Hadipour;44203][B]آفرین تورج جان کارت درسته :41:[/B][/QUOTE]
حسین جان این آموزش ها جواب پس دادن آموزش های جنابعالیه امیدوارم موفق باشی
آقا تورج امروز موزیک ویدیو جدید که کار خودتونه رو دیدم و اومدم بگم که اگر میشه آمورش اون گیتار رو بزارید که این تاپک دیدم گزاشتید
دست شما درد کنه همه چی فوق العاده و دست شما درد نکنه بابت آموزش ها خیلی هم مفیدند ولی هنوز ندیدم میخام بزنم دان
فقط قربونتون من میخاستم اینم بگم که این زیر دو تا ویدیو میزارم خیلی حجم کم و چند ثانیه ای فقط این قسمتشو میخام بدونم که چجوری درست میشه بله میدونم باید تاپک بزنم ولی احساس کردم شبیه آموزش اولی این تاپکه شما هم ببینبد و بگید درست مثه آموزش بالا باید عمل کرد یا نه طور دیگه یا یه تاپک بزنم و این ویدیو هارو بزارم و دوستان بیان فیلم آموزشیش رو بزارن
سپاس
[video]http://www.mediafire.com/watch/usk7eryb48ykk7p/s.ferdosian.1..mp4[/video]
این هم هست که مث بالاییه ولی تغییر اندک
[video]http://www.mediafire.com/watch/j1o93jls93g1cct/s.ferdosian..mp4[/video]
[QUOTE=fery74;44446]آقا تورج امروز موزیک ویدیو جدید که کار خودتونه رو دیدم و اومدم بگم که اگر میشه آمورش اون گیتار رو بزارید که این تاپک دیدم گزاشتید
دست شما درد کنه همه چی فوق العاده و دست شما درد نکنه بابت آموزش ها خیلی هم مفیدند ولی هنوز ندیدم میخام بزنم دان
فقط قربونتون من میخاستم اینم بگم که این زیر دو تا ویدیو میزارم خیلی حجم کم و چند ثانیه ای فقط این قسمتشو میخام بدونم که چجوری درست میشه بله میدونم باید تاپک بزنم ولی احساس کردم شبیه آموزش اولی این تاپکه شما هم ببینبد و بگید درست مثه آموزش بالا باید عمل کرد یا نه طور دیگه یا یه تاپک بزنم و این ویدیو هارو بزارم و دوستان بیان فیلم آموزشیش رو بزارن
سپاس
[video]http://www.mediafire.com/watch/usk7eryb48ykk7p/s.ferdosian.1..mp4[/video]
این هم هست که مث بالاییه ولی تغییر اندک
[video]http://www.mediafire.com/watch/j1o93jls93g1cct/s.ferdosian..mp4[/video][/QUOTE]
ممنون از نظرت از این که تو این پست گذاشتی هیچ مشکلی نداره
در مورد سوال دقیقا همینه با این تفاوت که اول ترکینگ کردند بعد لاین فریز شده رو (لحظه وصل رو ) جایگزین سالید تولید شده کمرا ترکر کردند
این تکنیک رو تو یه ویدیو ترکیه ای دیده بودم و زدم ولی چون از تجهیزات استیدی کم استفاده نکردم و رو پایه تصویر گرفتم دیگه نیازی به ترکینگ نداشت سعی میکنم با ترکینگ هم آموزش درست کنم
یه سوال برای ساخت ویدئوی مشابه ویدئوی اول آموزش باید قبل از اینکه از لایه کپی بگیریم اونو تریس کرده باشیم ؟
1. آخه سواله برام پن تولز چطور گیتارو تشخیص میشده و موقع حرکتش دقیقا با محیط دور اون حرکت میکنه ؟ یا اینکه پن تولز محیط داخل گیتار از بیرون تشخیص میده خودش ؟
2. تیکه اول ویدئو گیتار چطور ثابت مونده ؟ اما بعد از اثابت گیتار بهش شروع به حرکت میکنه ؟ نمیدونم متوجه شدید سوالمو یا نه
ای کاش ویدئوی اول صدا داشت بجای آهنگ من مبتدی هستما ببخشید اگر سوالم ساده هست دوستان عزیز
تورج داداش نوکرتم..
آموزش آخر خیلی لازم بود..
رفت رو دانلود..
موفق باشید عزیز...
آقا ما نفهمیدیم آخر سر بعد از رندر نهایی با adobe media encoder چجوری حجم رو کم کنیم؟؟
با H.264 Encoder کانورت کنیم اشکالی داره؟؟
راستی شما گفتی واسه مویزک ویدئو با 1080i رندر بگیریم ولی شبکه ها میگن 1080p میخوان...
درآخر چجوری واسه شبکه ها بفرستیم؟؟؟
pmc یه سایت آپلود سنتر میده که میگه حتما باید اونجا آپلود کنید و لینکشو به ایملمون بفرستید....اونجا هم علاوه براینکه فیلتره باید 230 دلار بدی اکانت بخری...
تکلیف چیه؟؟؟
[QUOTE=omnia;44648]یه سوال برای ساخت ویدئوی مشابه ویدئوی اول آموزش باید قبل از اینکه از لایه کپی بگیریم اونو تریس کرده باشیم ؟
1. آخه سواله برام پن تولز چطور گیتارو تشخیص میشده و موقع حرکتش دقیقا با محیط دور اون حرکت میکنه ؟ یا اینکه پن تولز محیط داخل گیتار از بیرون تشخیص میده خودش ؟
2. تیکه اول ویدئو گیتار چطور ثابت مونده ؟ اما بعد از اثابت گیتار بهش شروع به حرکت میکنه ؟ نمیدونم متوجه شدید سوالمو یا نه
ای کاش ویدئوی اول صدا داشت بجای آهنگ من مبتدی هستما ببخشید اگر سوالم ساده هست دوستان عزیز[/QUOTE]
احتمالا من بد توضیح دادم ولی یک بار دیگه ویدیو رو نگاه کن
گیتار ثایت نموند بلکه لایه رویی داپلیکیت شده ثابت موند با تایم فریز
با پن تولز گیتار جدا شد و دورش حذف شد
تمام این کارها رو تو ثانیه ای که میخوایم این اتفاق بیوفته انجام میدیم
یه بار دیگه ویدیو رو ببین ولی حق با شماست باید تو ویدیو توضیح میدادم متاسفانه شرایط پر صرو صدای محیط کاریم اجازه نمیده
[QUOTE=تورج یوسفی;44712]احتمالا من بد توضیح دادم ولی یک بار دیگه ویدیو رو نگاه کن
گیتار ثایت نموند بلکه لایه رویی داپلیکیت شده ثابت موند با تایم فریز
با پن تولز گیتار جدا شد و دورش حذف شد
تمام این کارها رو تو ثانیه ای که میخوایم این اتفاق بیوفته انجام میدیم
یه بار دیگه ویدیو رو ببین ولی حق با شماست باید تو ویدیو توضیح میدادم متاسفانه شرایط پر صرو صدای محیط کاریم اجازه نمیده[/QUOTE]
تورج جان به نظر من به واضح بود ....
دوست عزیزمون شاید دقت نکردن ....
برای آموزش سوم هم ممنون ....
[QUOTE=marvel;44695]آقا ما نفهمیدیم آخر سر بعد از رندر نهایی با adobe media encoder چجوری حجم رو کم کنیم؟؟
با H.264 Encoder کانورت کنیم اشکالی داره؟؟
راستی شما گفتی واسه مویزک ویدئو با 1080i رندر بگیریم ولی شبکه ها میگن 1080p میخوان...
درآخر چجوری واسه شبکه ها بفرستیم؟؟؟
pmc یه سایت آپلود سنتر میده که میگه حتما باید اونجا آپلود کنید و لینکشو به ایملمون بفرستید....اونجا هم علاوه براینکه فیلتره باید 230 دلار بدی اکانت بخری...
تکلیف چیه؟؟؟[/QUOTE]
ماهان ممنون از نظرت
تا اونجا که من میدونم کویک تایم میخوان و برای آپلود میتونی از سایت دیگه هم استفاده کنید ولی یه جا که بازدید نخوره
با انکودر فقط خروجی میگیریم و همونجا حجمش رو تعیین میکنیم
[email]music@aaamusic.tv[/email]
[email]clips@pmc.tv[/email]
الان ویدیو آموزشی رو نگاه کردم تو اون متن نوشتم که برای کم کردن حجم مقدار لیمیت رو 1500 قرار میدیم بعد خروجی میگیریم
[QUOTE=تورج یوسفی;44719]ماهان ممنون از نظرت
تا اونجا که من میدونم کویک تایم میخوان و برای آپلود میتونی از سایت دیگه هم استفاده کنید ولی یه جا که بازدید نخوره
با انکودر فقط خروجی میگیریم و همونجا حجمش رو تعیین میکنیم
[email]music@aaamusic.tv[/email]
[email]clips@pmc.tv[/email]
الان ویدیو آموزشی رو نگاه کردم تو اون متن نوشتم که برای کم کردن حجم مقدار لیمیت رو 1500 قرار میدیم بعد خروجی میگیریم[/QUOTE]
آهان...ممنون عزیز...
خب شما مثلا توی کدوم آپلود سنتر آپ میکنید که ازتون قبول میکنن؟؟
تا حالا قبول کردن ازتون؟؟
بعد از آپلود فقط لینک رو به اون دوتا ایمل بفرستم؟؟
ببخشید سرتم درد آوردم تورج جان..
ممنون میشم پاسخ بدید..
موفق باشید...
سلام
بعد از چند روز دوباره برگشتم...
برای آموزش سومی ممنونم....با اینکه هنوز دانلود نشده...:d
آقای یوسفی واقعا واضح توضیح داداین خیلی خوبن خسته نباشی عزیز.
:D
[B]عالي بود خيلي ممنون خسته نباشيد[/B]