[COLOR="#800080"][B]درود بر شما بزرگواران سپاسگذارم آقا آریانا و آقای وحید ...[/B][/COLOR]
نمایش نسخه قابل چاپ
[COLOR="#800080"][B]درود بر شما بزرگواران سپاسگذارم آقا آریانا و آقای وحید ...[/B][/COLOR]
[B]درود بر شما ....
دوستان گرامی لینک های آموزش های نوزدهم و بیستم اضافه شد...[/B]
[B]درود لینک آموزش بیست و یکم اضافه شد ...دوستان سروران گرامی:134::131:[/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;40006][B]درود لینک آموزش بیست و یکم اضافه شد ...دوستان سروران گرامی:134::131:[/B][/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]بسیار ممنون خانم عیدی پور . عالی ...[/COLOR]
[QUOTE=proshot;40009][COLOR=#0000ff]بسیار ممنون خانم عیدی پور . عالی ...[/COLOR][/QUOTE]
درود خواهش میکنم بزرگوار...
[COLOR="#B22222"][B]درود بر شما دوستان واساتید لینک آموزش بیست و دوم اضافه شد....
یه نکته اینکه عکسها شبیه به هم داره میشه چون همش مربوط فقط به حرکت سره...
واقعا این آموزش گیج کننده است.موفق باشید...:121:[/B][/COLOR]
با تشکر از شما خانم عیدی پور ... واقعا سورپرایز عالی بود ... دمتون گرم .... من این مجموعه رو قبلا گرفته بودم ... واسه اونایی نگرفتن پیشنهاد میکنم حتما بگیرن چون عالیه ... با تشکر از شما
[QUOTE=zoheir31;40200]با تشکر از شما خانم عیدی پور ... واقعا سورپرایز عالی بود ... دمتون گرم .... من این مجموعه رو قبلا گرفته بودم ... واسه اونایی نگرفتن پیشنهاد میکنم حتما بگیرن چون عالیه ... با تشکر از شما[/QUOTE]
[B]درود بر شما اقر بخیر همون پست شمارو بچه ها دیدن! ولی لینکاش خراب شده بود ومنم داشتم آپلود کردم گذاشتم برای
بچه ها![/B]
[B][COLOR="#FF8C00"]لینک آموزش بیست و سوم و بیست چهارم اضافه شد.:79:.
در مورد دماغه:21:.[/COLOR][/B]
[COLOR="#006400"][B]خوب لینک آموزش شماره 25 اضافه شد...دوستان موفق باشید
منکه تب کردم آموزشهاشو دیدم واقعا" چش و چار درست میخواد ...:64:[/B][/COLOR]
خانم عیدی پور ممنون.
من فعلا از سایت نمی تونم چیزی دانلود کنم .فقط خواهشا لینکا نپره مثل اون تاپیک بشه. :21:
[QUOTE=masoumeh;40379]خانم عیدی پور ممنون.
من فعلا از سایت نمی تونم چیزی دانلود کنم .فقط خواهشا لینکا نپره مثل اون تاپیک بشه. :21:[/QUOTE]
[COLOR="#FF0000"][B]درود بر شما نه عزیز نمیپره دخملم هر کدومم مشکل داشت بگو برات دوباره آپلود میکنم مدیا فایر دائمین لینکاش
شاید خیلی دیگه طول بکشه ...[/B][/COLOR]
[B][COLOR="#FF8C00"]درود بر همگی
لینک آموزش شماره بیست و ششم اضافه شد..[/COLOR][/B]..:55:
[QUOTE=Elka Eydipor;40503][B][COLOR="#FF8C00"]درود بر همگی
لینک آموزش شماره بیست و ششم اضافه شد..[/COLOR][/B]..:55:[/QUOTE]
دستتون درد نکنه..
کارتون درسته...
موفق باشید
[QUOTE=marvel;40504]دستتون درد نکنه..
کارتون درسته...
موفق باشید[/QUOTE]
درود و سپاس از شما...
[QUOTE=Elka Eydipor;40405][COLOR="#FF0000"][B]درود بر شما نه عزیز نمیپره دخملم هر کدومم مشکل داشت بگو برات دوباره آپلود میکنم مدیا فایر دائمین لینکاش
شاید خیلی دیگه طول بکشه ...[/B][/COLOR][/QUOTE]
ممنونم عزیز .نهایتش مزاحمتون میشم.:3:
[QUOTE=masoumeh;40518]ممنونم عزیز .نهایتش مزاحمتون میشم.:3:[/QUOTE]
[B][COLOR="#FF0000"]این چه حرفیه وظیفه است دخملم...[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#DAA520"]آموزش شماره بیست و هفتم اضافه شد...[/COLOR][/B]
[B]:39:درود برشما دوستان گرامی آموزش شماره بیست و هشتم اضافه شد....[/B]
:67:[B][COLOR="#EE82EE"]لینک آموزشهای شماره بیست و نهم و سی ام اضافه شد دوستان...[/COLOR][/B]
[B]لینک دانلود آموزش سی و یکم اضافه گردید ....[/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;40201][B]درود بر شما اقر بخیر همون پست شمارو بچه ها دیدن! ولی لینکاش خراب شده بود ومنم داشتم آپلود کردم گذاشتم برای
بچه ها![/B][/QUOTE]
مرسی از شما که کمکاری منو جبران کردین
[QUOTE=zoheir31;40816]مرسی از شما که کمکاری منو جبران کردین[/QUOTE]
[B]درود بر شما خواهش میکنم وظیفه من بود ... [/B]
[B][COLOR="#FFD700"]درود بر شما لینک های سی و دوم و سی سوم اضافه شد....[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#FFA500"]درود بر دوستان واساتید لینک اموزشهای شماره سی و چهارم و سی و پنجم اضافه شده...:39:[/COLOR][/B]
[B]:64:و بلاخره لینک آموزش سی وششم اضافه شد ...دوستان گرامی[/B]
[COLOR="#FF8C00"][B]درود بر دوستان گرامی
لینکهای آموزشهای شماره سی و هفتم و سی و هشتم و سی ونهم اضافه شد...:9:[/B][/COLOR]
[B]درود دوستان لینک آموزشهای 40 و 41 اضافه شد...[/B]
[B][COLOR="#FF8C00"][COLOR="#008000"]درود
لینکهای اموزش 42 و 43 اضافه شد...[/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="#FF8C00"]درود لینکهای آموزش چهل و چهار و چهل و پنج اضافه شد..:15:.[/COLOR][/B]
ممنون خانم عيدی پور
واقعا دارید زحمت میکشید
یک جهان سپاس
[QUOTE=Ariana;41932]ممنون خانم عيدی پور
واقعا دارید زحمت میکشید
یک جهان سپاس[/QUOTE]
[B][COLOR="#800080"]درود و یکدنیا سپاسگذارم آقا آریانا...[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#800080"]:64:یعنی من فقط این لایه ها رو نگاه میکنم هنک میکنم ...
لینک آموزش [COLOR="#FF8C00"]46 و 47[/COLOR] اضافه شد دوستان ... هنک کردید گرخیدید همتون ...:64::64:[/COLOR][/B]
نه ، من فعلا هستم :105:
[QUOTE=Ariana;42171]نه ، من فعلا هستم :105:[/QUOTE]
[B]درود سپاس ...آخه خیلیا میخواستن و دادشون به هفتا آسمون هم میرسید آقا محمد
( توی تاپیکی که زهیر بنده خدا گذاشته بود ولی لینکاش پریده بود )همه میگفتن پس این لینکا کجاست
چرا کسی جوابگو نیست!(آدم میمونه تو کار ملت)... حالا فقط شما اشکالی نداره محض شوخیه اینا ...
[/B]
والا 5 گیگ خیلیه برای دانلود
و شاید کسانی که قصد داشتند دانلود کنند ، فکر نمیکردند که اینقدر طولانی باشه این آموزش
ولی ، بلاخره دوستانی که علاقمند به انیمیشن دو بعدی هستند ، از این مجموعه استقبال خواهند کرد
شما هم کارتونو ادامه بدید
بازم ممنون:53:
[QUOTE=Elka Eydipor;42182][B]درود سپاس ...آخه خیلیا میخواستن و دادشون به هفتا آسمون هم میرسید آقا محمد
( توی تاپیکی که زهیر بنده خدا گذاشته بود ولی لینکاش پریده بود )همه میگفتن پس این لینکا کجاست
چرا کسی جوابگو نیست!(آدم میمونه تو کار ملت)... حالا فقط شما اشکالی نداره محض شوخیه اینا ...
[/B][/QUOTE]
سلام خانم عیدی پور
من قبلا از شما بابت این اموزشها تشکر ویزه کردم و گفتم که فعلا نمی تونم دانلود کنم.حتی نگران لینکا بودم.
ولی این طرز صحبت [COLOR="#FF0000"]خیلیا میخواستن و دادشون به هفتا آسمون هم میرسید[/COLOR] صحیحه؟
من خودم وقتی اموزشی رو بخوام هر چقدر هم حجمش باشه دانلود میکنم.
پس شما هم به کارتون ادامه بدید.کسانی که لازم داشته باشن دانلود میکنند.
با تشکر.
[QUOTE=masoumeh;42206]سلام خانم عیدی پور
من قبلا از شما بابت این اموزشها تشکر ویزه کردم و گفتم که فعلا نمی تونم دانلود کنم.حتی نگران لینکا بودم.
ولی این طرز صحبت [COLOR="#FF0000"]خیلیا میخواستن و دادشون به هفتا آسمون هم میرسید[/COLOR] صحیحه؟
با تشکر.[/QUOTE]
[B]سپاس از شما معصومه جان من که گفتم شوخی کردم من معذرت میخوام از شما ...[/B]
[QUOTE=masoumeh;42206]سلام خانم عیدی پور
با تشکر.[/QUOTE]
معصومه خانم ، خانم عیدی پور شوخی میکردن
لطفا ناراحت نباشید
متاسفانه ، بعضی از دوستان فکر میکنند ، که آپلود کردن آموزش ها کار یا وظیفه بعضی ها است ، البته کلی میگم
ولی خوب این عزیزان با استفاده از ترافیک و وقتشون ، که هیچ منفعتی هم براشون نداره ، این لطف رو میکنند
و تنها امیدی هم که دارند ، استقبال کاربران از زحماتی که میکشند هست و بس
موفق باشید عزیزان
[QUOTE=Ariana;42212]معصومه خانم ، خانم عیدی پور شوخی میکردن
لطفا ناراحت نباشید
متاسفانه ، بعضی از دوستان فکر میکنند ، که آپلود کردن آموزش ها کار یا وظیفه بعضی ها است ، البته کلی میگم
ولی خوب این عزیزان با استفاده از ترافیک و وقتشون ، که هیچ منفعتی هم براشون نداره ، این لطف رو میکنند
و تنها امیدی هم که دارند ، استقبال کاربران از زحماتی که میکشند هست و بس
موفق باشید عزیزان[/QUOTE]
خواهش میکنم .نه ناراحت نیستم.
بله حرفاتونو قبول دارم .چون خود من هم تاپیک افتر رو دارم وقتی میبینم استقبال میشه یا نمیشه همین حس به من دست میده.
خانم عیدی پور بازم ممنونم از آموزشهای خوبتون.:53:
موفق باشید.