یک دنیا سپاس ندا خانوم
این تاییپیک عجب تایپیکی شد..
دمت گرم..
موفق باشید..
نمایش نسخه قابل چاپ
یک دنیا سپاس ندا خانوم
دمت گرم..
موفق باشید..
[QUOTE=marvel;37806]یک دنیا سپاس ندا خانوم
دمت گرم..
موفق باشید..[/QUOTE]
شما لطف داريد ممنون
[B]دوستان عزيز آموزش سيزدهم اضافه شد كار با ابزار 3d rotation,3d translation.[/B]
[QUOTE=neda *;38081][B]دوستان عزيز آموزش سيزدهم اضافه شد كار با ابزار 3d rotation,3d translation.[/B][/QUOTE]
[B]کارتون درسته ندا خانم[/B]
[QUOTE=Hadipour;38083][B]کارتون درسته ندا خانم[/B][/QUOTE]
[B]ممنون آقاي هادي پور لطف داريد .
[/B]
[B]دوستان آموزش چهارده اضافه شد[/B]
[QUOTE=neda *;38424][B]دوستان آموزش چهارده اضافه شد[/B][/QUOTE]
یک دنیا سپاس عزیز..
رفت رو دانلود..
بازم ممنون از شما بخاطر زحماتتتون
موفق باشید..
[QUOTE=marvel;38426]یک دنیا سپاس عزیز..
رفت رو دانلود..
بازم ممنون از شما بخاطر زحماتتتون
موفق باشید..[/QUOTE]
[B]ممنون دوست عزيز زحمتي نيست
[/B]
خیلی ممنون ندا جون خیلی دوست داشتم این زحمتایی که تک تک دوستان میکشنو جبران کنم شرمنده کاری از دستم برنمیاد : ( امیدوارم همتون موفق باشید : )
ممنون ندا جان. خسته نباشی
[QUOTE=sam_ma;38441]خیلی ممنون ندا جون خیلی دوست داشتم این زحمتایی که تک تک دوستان میکشنو جبران کنم شرمنده کاری از دستم برنمیاد : ( امیدوارم همتون موفق باشید : )[/QUOTE]
دوست خوبم شما نظراتي كه ميديد و حضورتون در انجمن براي ما باعث خوشحاليه براي چي شرمنده باشيد
[QUOTE=masoumeh;38451]ممنون ندا جان. خسته نباشی[/QUOTE]
ممنون از نظرشما معصومه جان
[B]دوستان آموزش پانزده كار با فيلترها اضافه شد [/B]
ممنون از این پست عالی شما دسستوتن درد نکنه
موفق باشید
[QUOTE=mhmd123;38561]ممنون از این پست عالی شما دسستوتن درد نکنه
موفق باشید[/QUOTE]
ممنون شما هم موفق باشيد
[B]دوستان آموزش شانزدهم اضافه شد[/B]
یک دنیا سپاس ندا خانوم..
کلامون رو به احترامتون بر میداریم..
آموزش عالی بود..
ملتفت و موفق باشید...
[QUOTE=marvel;38674]یک دنیا سپاس ندا خانوم..
کلامون رو به احترامتون بر میداریم..
آموزش عالی بود..
ملتفت و موفق باشید...[/QUOTE]
ممنونم شما لطف داريد بزرگواريد
خیلی خیلی خیلی ممنون
[QUOTE=sam_ma;38679]خیلی خیلی خیلی ممنون[/QUOTE]
خواهش ميكنم دوست عزيز
[QUOTE=missmahdis;38717]سلام من میخوام تاپیک جدیدی ایجاد کنم اما محلش رو پیدا نمیکنم.
لطفاً راهنماییم کنید
من از برنامه Panorama Studio خروجی html گرفتم همه چیز خوبه فقط موقع اجرای تصویر 360 لوگو نرم افزار رو چند ثانیه نشون میده. بعضی ها گفتن بخاطر کرک نشدن نرم افزاره !! قبل از اینکه کرک کنم اسم نرم افزار دقیقاً وسط عکس ها حک میشدن اما الان این اتفاق نمی افته فقط لوگو رو چند ثانیه نشون میده.
چطور حلش کنم؟[/QUOTE]
سلام شما بايد لوگو رو از فولدري كه كنار فايل html هست رو حذف كني يا تغيير بدي
در اين قسمت توضيح داده شده براي ارسال مطلب در انجمن چكار كنيد
[url]http://forum.video-effects.ir/thread4272.html[/url]
[B]دوستان آموزش هفدهم اضافه شد[/B]
[B]دوستان عزيز آموزش هجدهم اضافه شد[/B]
با اجازه من یه سوال اینجا بپرسم
ندا جون من نرم افزار فلشو از دوستم گرفتم سی اس 5 کامل نصب کردم تریاله حالا که میخوام کرک کنم سریالشو وارد میکنم اما میخواد به اینترنت کانکت شه که همش ارور میزنه نمیتونه؟ جاییرو اشتباه کردم؟
[QUOTE=sam_ma;39341]با اجازه من یه سوال اینجا بپرسم
ندا جون من نرم افزار فلشو از دوستم گرفتم سی اس 5 کامل نصب کردم تریاله حالا که میخوام کرک کنم سریالشو وارد میکنم اما میخواد به اینترنت کانکت شه که همش ارور میزنه نمیتونه؟ جاییرو اشتباه کردم؟[/QUOTE]
[B]سلام موقع نصب نبايد اينترنت وصل باشه حتما وصل بوده پاك كنيد دوباره نصب كنيد اينترنت هم موقع نصب قطع كنيد
[/B]
حذف کردم دوباره نصب کردم بدون اینترنت اما بازم نشد آخرش بعد از دادن سریال وقتی ادامه شو میزنم میخوام کانکت اینترنت بشه :(
اصلا ندا فلش تو cs چنده لازم بود آی دی توی ادوبی درست کنی؟ برم دانلود کنم
[QUOTE=sam_ma;39370]حذف کردم دوباره نصب کردم بدون اینترنت اما بازم نشد آخرش بعد از دادن سریال وقتی ادامه شو میزنم میخوام کانکت اینترنت بشه :(
اصلا ندا فلش تو cs چنده لازم بود آی دی توی ادوبی درست کنی؟ برم دانلود کنم[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]سلام سما خانم . شما سعی کنید نرم افزار رو به طور دقیق و کامل Unistall کنید و بعد
سیستمتون رو حتماً یکبار Restart کنید . و دوباره نصب کنید ...
دو نکته مهم اینکه در هنگام نصب اینترنت قطع باشه و آنتی ویروس هم اگه دارید حتماً
غیرفعال کنید ؛ سپس عملیات مراحل نصب رو انجام بدید . انشالله مشکل نصب حل میشه ...
[/COLOR]
[QUOTE=sam_ma;39370]حذف کردم دوباره نصب کردم بدون اینترنت اما بازم نشد آخرش بعد از دادن سریال وقتی ادامه شو میزنم میخوام کانکت اینترنت بشه :(
اصلا ندا فلش تو cs چنده لازم بود آی دی توی ادوبی درست کنی؟ برم دانلود کنم[/QUOTE]
من cs5.5 استفاده ميكنم از روي سي دي نصب كردم مشكل نداشت شماره سريال رو درست وارد كردي شايد اشتباهه
آقا مجتبی مرسی حتما اینایی که گفتیدو انجام میدم حالا که 30 روز میزاره ازش استفاده کنم بعدش دوباره نصب میکنم اگه نشد میرم ورژنای قدیمیش
آره ندا تیک صیحیح هستو میزنه اما بازم اینطوریه : (
[QUOTE=sam_ma;39390]آقا مجتبی مرسی حتما اینایی که گفتیدو انجام میدم حالا که 30 روز میزاره ازش استفاده کنم بعدش دوباره نصب میکنم اگه نشد میرم ورژنای قدیمیش
آره ندا تیک صیحیح هستو میزنه اما بازم اینطوریه : ([/QUOTE]
[B]اصلا نرم افزار فلش برات باز ميشه يا نميشه ؟ بايد اكتيو بشه كه سي روزه هم نباشه
[/B]
[QUOTE=sam_ma;39390]آقا مجتبی مرسی حتما اینایی که گفتیدو انجام میدم حالا که 30 روز میزاره ازش استفاده کنم بعدش دوباره نصب میکنم اگه نشد میرم ورژنای قدیمیش
آره ندا تیک صیحیح هستو میزنه اما بازم اینطوریه : ([/QUOTE]
[B][COLOR="#800080"]درود بر شما sam-ma خانم برای نصب باید اتصال به اینترنت رو قطع کنی برنامه
فایر وال رو غیر فعال کن همچنین آنتی ویروسوبعد از نصب و کرک قبل از اتصال اینترنت برنامه رو توی فایر وال
بند کن بعد ساعت سیستم رو هم قبل از نصب عوض کنید شاید مشکلتون حل بشه ..:26:.[/COLOR][/B]
آره ندا باز میشه ولی همون اولش میاد که یا سی روزه یا سریال بده
الکا جون فایروال چیه؟ نمیدونم روی سیستمم هست یا نه؟
[QUOTE=sam_ma;39403]آره ندا باز میشه ولی همون اولش میاد که یا سی روزه یا سریال بده
الکا جون فایروال چیه؟ نمیدونم روی سیستمم هست یا نه؟[/QUOTE]
درود بله توی کنترل پنل windows firewall
[QUOTE=sam_ma;39403]آره ندا باز میشه ولی همون اولش میاد که یا سی روزه یا سریال بده
الکا جون فایروال چیه؟ نمیدونم روی سیستمم هست یا نه؟[/QUOTE]
شماره سريالو بهش بده اكتيو كن درست ميشه
[QUOTE=neda *;39526]شماره سريالو بهش بده اكتيو كن درست ميشه[/QUOTE]
ندا برای من اکتیو نمی یاد بعد که سریالو میدم گزینه کانتینیو داره که وقتی میزنم میخواد کانکت به اینترنت بشه اونم نمی تونه :62:
[QUOTE=sam_ma;39555]ندا برای من اکتیو نمی یاد بعد که سریالو میدم گزینه کانتینیو داره که وقتی میزنم میخواد کانکت به اینترنت بشه اونم نمی تونه :62:[/QUOTE]
درود میدونم چه حالیه دخملم ناراحت نباش همچین موقعی سه تا نفس عمیق بکش بعد
دوباره برنامه رو کامل پاک کن اون روش که من دادم رو پیاده کردی؟؟؟
تا حالا 6 بار نصب کردم بازم دوست دارم پاک کنم از اول، اما حیفم میاد 30 روز بهم وقت داده حیفه از این زمانش استفاده نکنم من باهاش کنار اومدم :29: ان شالله یه ماه دیگه از همه ی راهنمایی هایی که شما و بقیه کردند استفاده میکنم
[QUOTE=sam_ma;39561]تا حالا 6 بار نصب کردم بازم دوست دارم پاک کنم از اول، اما حیفم میاد 30 روز بهم وقت داده حیفه از این زمانش استفاده نکنم من باهاش کنار اومدم :29: ان شالله یه ماه دیگه از همه ی راهنمایی هایی که شما و بقیه کردند استفاده میکنم[/QUOTE]
:40::39::26::133:
[QUOTE=sam_ma;39555]ندا برای من اکتیو نمی یاد بعد که سریالو میدم گزینه کانتینیو داره که وقتی میزنم میخواد کانکت به اینترنت بشه اونم نمی تونه :62:[/QUOTE]
[B]آنتي ويروس رو غير فعال كردي موقع نصب كردن ؟
[/B]
[QUOTE=neda *;39566][B]آنتي ويروس رو غير فعال كردي موقع نصب كردن ؟
[/B][/QUOTE]
اوهوم من که دیگه امیدی بهش ندارم ان شالله یه ماه دیگه اگه درست نشد باز مزاحم میشم :6: