منو يه باز تو تلويزيون نشون دادن ;);)
ميدونين شبکه چي؟
خراسان جنوبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــي ;);););););););)
نمایش نسخه قابل چاپ
منو يه باز تو تلويزيون نشون دادن ;);)
ميدونين شبکه چي؟
خراسان جنوبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــي ;);););););););)
[QUOTE=reza4018;23198];););) والا خلاصه شبيه يکي هستيد که تو تلويزيون نشونش ميدن.
شبيه يکي از اين خبر گوياي اخبار البته اوني که به بيمارستانا ميرفت و خبر جمع ميکرد که ظاهرا خودش دکتر بود حالا نميدونم شما شبيه اونيد.
ولي خب خلاصه شبيه يکي هستيد تو تلويزيون.[/QUOTE]
نه والله من یه مربی ساده ام :oفرزندم
سوال خاصي ندارم ...
فقط ممنونم بابت فعاليت شما ...
موفق باشيد ....
[QUOTE=omid8h;23204]سوال خاصي ندارم ...
فقط ممنونم بابت فعاليت شما ...
موفق باشيد ....[/QUOTE]
داداش امید منو نشوندن رو صندلی ....چزوندن کجا بودی که ببینی کلاغک پرپر شده...داداششششششششششششش
شوخی کردم ممنون از شما ممنون خیلی زحمت میکشید واقعا و من واقعا اعضاء انجمن اساتید محترم
واقعا بعضی موقع ها خودم خجالت میکشم از اینکه دیگه مزاحم آقا امید بشم ایشون فوق العاده صبورن ..و واقعا از زحمات
شما و آقای هادی پور ممنونم :o:o:o:o ولی سوال بپرسین
[QUOTE=کلاغک;23205]داداش امید منو نشوندن رو صندلی ....چزوندن کجا بودی که ببینی کلاغک پرپر شده...داداششششششششششششش
شوخی کردم ممنون از شما ممنون خیلی زحمت میکشید واقعا و من واقعا اعضاء انجمن اساتید محترم
واقعا بعضی موقع ها خودم خجالت میکشم از اینکه دیگه مزاحم آقا امید بشم ایشون فوق العاده صبورن ..و واقعا از زحمات
شما و آقای هادی پور ممنونم :o:o:o:o ولی سوال بپرسین[/QUOTE]
همه يه روزي روي اين صندلي بايد بشينند ....
خواهش مي كنم هر كاري مي كنم هر چند كوچك وظيفه ست ....
سوالات رو دوستان پرسيدند ، در حال حاضر سوالي به ذهنم نمي رسه ، هر موقع سوالي بود حتما مي پرسم ...
با سلام تا الان فک میکردم بنده(ProShot) بالاترین سن و تو دوستان عزیز دارم
خانم عیدی پور نشون دادن واقعاً فراگیری موضوعات علمی ربطی به سن و سال نداره و در هر موقعیتی
انسان با چاشنی تلاش و علاقه میتونه هر هنری رو فرا بگیره ...
از تلاش بی وقفه تون در انجمن به نوبه خودم تشکر میکنم . هر چند که خودم به دلیل مشغله زیاد یه مدت کم رنگ شدم ام همینجا قول میدم
دوباره فعالیت خودم و تو انجمن شروع کنم ...
سوال خاصی ندارم . فقط آرزوی موفقیت روزافزون برای شما و دوستان گل ویدئوافکتی دارم ...
[COLOR="#B22222"][B][COLOR="#B22222"][QUOTE=proshot;23210]با سلام تا الان فک میکردم بنده(ProShot) بالاترین سن و تو دوستان عزیز دارم
خانم عیدی پور نشون دادن واقعاً فراگیری موضوعات علمی ربطی به سن و سال نداره و در هر موقعیتی
انسان با چاشنی تلاش و علاقه میتونه هر هنری رو فرا بگیره ...
از تلاش بی وقفه تون در انجمن به نوبه خودم تشکر میکنم . هر چند که خودم به دلیل مشغله زیاد یه مدت کم رنگ شدم ام همینجا قول میدم
دوباره فعالیت خودم و تو انجمن شروع کنم ...
سوال خاصی ندارم . فقط آرزوی موفقیت روزافزون برای شما و دوستان گل ویدئوافکتی دارم ...[/QUOTE]
یه اعترافی بکنم اینکه ما قبلا وقتی دیپلم میگرفتیم میگفتن بافتنی باید بلد باشی گلسازی آشپزی و غیره...بگم قبل از (دیپلم بگیرم کلی رمان خونده بودم!!!!بلند دنیا از نویسندگان معروف!)
من والله زیاد دل خوشی از اینجور کارا نداشتم و همیشه دنبال کار جدیدی بودم...خلاصه یه خورده عجیب و غریب بودم
تو همسنام!:Dولی خوب بخاطر دل اطرافیان و پر شدن اوقات فراقت گلسازی و بافتنی و کلاس تایپ و بعدش یه دوره
کامپیوتر dosرفتم و و اونجا بود که به این پدیده نوظهور (کامپیوتر ) علاقمند شدم ولی خوب اون موقع هر کسی
توی خونش نداشت ولی خونه داییم اینا تهران بچه ها یکی داشتن هر موقع میومدم تهران پای این معجزه بشر مینشستم
کاملا محصور افسون کامپیوتر بودم و فقط نقاشی میکردم:D:D:D:D بعدش سال 82 اوایلش صاحب
یه کامپیوتر شدم و دیگه دنیا رو بهم دادن بقیه هنرا کنار ( به جز نقاشی ) و توی کامپیوتر غرق میشدم:D:D:D:cool:و همیشه همه میگفتن این چرا اینجوریه با همه فرق میکنه:D[/COLOR][/B][/COLOR]
مواظب چشمهایتان باشید من انقدر به این ال سی دی نگاه کردم یه ماهی هست چشمهام میسوزه
سن فقط یه عدد هست...براتون بیشتر از جیزی رو که دوست دارین و میخواین ارزو میکنم
[QUOTE=notron;23232]سن فقط یه عدد هست...براتون بیشتر از جیزی رو که دوست دارین و میخواین ارزو میکنم[/QUOTE]
درود بر شما من برای همه شما آروزوی سلامتی دارم ...:o به سلامتی پیر شین ننه...
[QUOTE=tysong;23220]مواظب چشمهایتان باشید من انقدر به این ال سی دی نگاه کردم یه ماهی هست چشمهام میسوزه[/QUOTE]
آقای یوسفی داداش من والله فقط چشمم نیست که داره ضعیف میشه.:o:o:o:o..آرتروز گردن دارم گاهی دستام بیحس میشن !!!
بعد کمر درد و پا درد هم که دیگه جز لاینفکه ...ولی خوب فعلا که زنده ایم و نفس میکشیم .این عشق به افتر افکت عاقبت
همه ماها به خیر بشه :p:p:p:p:p
امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشین...
[QUOTE=shakkar;23242]امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشین...[/QUOTE]
ممنون شما هم موفق باشید.سوال بپرسید بابا جان آقای هادی پور چرا هیشکی سوال نمیپرسه؟؟؟:p
حالا اينو ميپرسم نميدونم دوستان پرسيدن يا ولي اگه پرسيدن منم دوباره ميپرسم.
رشتتون چيه؟ ديپلم هستيد؟ ليسانس؟ فوق ليسانس؟ يا ...
به رشته اي که رفتيد دوست داشتيد برويد يا از روي اجبار رفتيد؟
[B]من بپرسم؟؟؟؟
استخدام رسمی هستید یا قراردادی؟
* چرا از افعال گذشته استفاده کردید در سئوالات قبل؟!
افسردگی چه زمانی به سراغ شما می آید؟
الف - وقتی غذاتون بسوزه؟ ب - تعداد گل خورده تیم مورد علاقه اتان بیشتر از رغیب بشه؟ ج - کامپیوترتان بسوزه د - وقتی به این سئوال های عتیقه جواب می دهید؟
* دوربین عکاسی اتان اسم و مدلش چیه؟
* دوست دارید هنرمند سرشناس می بودید یا پولدار گمنام؟
* کلاس چندمید؟ رشته درسی اتان چیه؟
* چند فرزند دارید؟
made in کجایید؟
* اتوموبیل شخصی دارید؟ چه مدلی؟ چه رنگی؟
بازم بپرسم؟ [/B]
سلام منم یه سوال دارم
اینه که شما از کارکنان کانون های فکری و پرورشی هستید ؟
يه موضوع نامربوط اما ببخشيد.
اکبر با کامپيوترت به گوگل تالک وصل شو يا هم موبايل اوکي؟
ببخشيد که پيام نا مربوط دادم.
[QUOTE=reza4018;23245]حالا اينو ميپرسم نميدونم دوستان پرسيدن يا ولي اگه پرسيدن منم دوباره ميپرسم.
رشتتون چيه؟ ديپلم هستيد؟ ليسانس؟ فوق ليسانس؟ يا ...
به رشته اي که رفتيد دوست داشتيد برويد يا از روي اجبار رفتيد؟[/QUOTE]
هااااا درود بر شما :
من دیپلم علوم تجربیم . دوره ما چهار تا رشته بیشتر نبود(رشته، اش ،ماکارونی...:p:p:p)
رشته علوم تجربی- ریاضی- انسانی- فنی حرفه ای
من دوست داشتم برم فنی حرفه ای ولی خوب فنی حرفه ای هم فقط یکی دو سه تایی رشته بود مثلا خیاطی و اینا
که من علاقمند نبودم...
بنا براین چون کتاب زیاد میخوندم فکر کردن (خانواده به جای ما) که برم علوم تجربی بهتره فردا دکتر میشم و اینا که
دکتر که نشدیم هیچ مریض شدیم....:p:p:p:p
ولی خوب اگه به خودم بود ریاضیات رو خیلی دوست داشتم ...:o
آها راستی سال 90 پیام نور رشته نگار گری (هنرهای اسلامی) قبول شدم یه ترم بیشتر نخوندم
چون اولا تمام اون طراحی هارو بلد بودم من خودم داشتم تدریس میکردم...بعدم وقتم خیلی میگرفت
چون کار و زندگی و اینام بود از یه طرف دیگه سلامتیم (آرتروز گردن) به خطر افتاده بود.
[QUOTE=akbar-haddadian;23248]سلام منم یه سوال دارم
اینه که شما از کارکنان کانون های فکری و پرورشی هستید ؟[/QUOTE]
بله ولی فعلا به دلیل انتقالی معلقم چون هنوز کارم درست نشده تهران...:(
پس جواب من چی میشه ؟
اکبر با کامپيوترت به گوگل تالک وصل شو يا هم موبايل اوکي؟
ببخشيد که پيام نا مربوط دادم.[/QUOTE]
والله نفهمیدم چی نوشتی شرمنده...ولی خوب من با کامپیوتر خونگیم به اینترنت مخابرات وصل میشم..سرعتم خیلیییییییییییی
خوبه :p:p:p البته دروغ گفتم با اینک 512 ولی افتضاهه گاهی دلم میخواد سرمو بکوبم تن دیوار راحت بشم...:o
اممم ببخشيد با شما نبودم يا اين آقاي akbar-haddadian بودم. ;)
[QUOTE=mohammad50;23247][B]من بپرسم؟؟؟؟
[B][SIZE=3][COLOR="#B22222"]درود بر شما [/COLOR][/SIZE][/B]
استخدام رسمی هستید یا قراردادی؟
[B][COLOR="#B22222"]درود بر شما ما قراردادی هستیم و من پاره وقتم 60 ساعته:o[/COLOR][/B]
* چرا از افعال گذشته استفاده کردید در سئوالات قبل؟!
[B][COLOR="#800080"]والله کدوم سوال منظورتونه:o[/COLOR][/B]
افسردگی چه زمانی به سراغ شما می آید؟
الف - وقتی غذاتون بسوزه؟ ب - تعداد گل خورده تیم مورد علاقه اتان بیشتر از رغیب بشه؟ ج - کامپیوترتان بسوزه د - وقتی به این سئوال های عتیقه جواب می دهید؟
:o[B][COLOR="#000080"]والله برای افسردگی دلایل محکمتری میخوام... مثلا خدایی نکرده از
دست دادن عزیزی..:( یا مشکلاتعمده توی زندگی ...یا کامپیوتر سوختن توی این دوره زمونه با
این قیمتا...و یا اینکه کاری رو انجام بدم نتیجه اونی نباشه که میخوام
من والله به تیم فوتبال و اینا علاقمند نیستم..و غذا فقط یه بار اونم یادم رفته بود فکر کردم
گازو خاموش کردم:oولی افسرده نشدمچون تونستم نجات بدم محتویات اصلی
رو..:p:p:p[/COLOR][/B]
* دوربین عکاسی اتان اسم و مدلش چیه؟
[B][COLOR="#B22222"]
این عکس دوربینمه[/COLOR][/B]
[ATTACH=CONFIG]2679[/ATTACH]
* دوست دارید هنرمند سرشناس می بودید یا پولدار گمنام؟
[B][COLOR="#008080"]دوست دارم هنرمند باشم ولی سرشناس نه:
جمله برنارد شاو یادتونه: آدمها نصف کل زندگیشون تلاش میکنن که سرشناس بشن بعد
عینک دودی میزنن خودشونو پنهان میکنن!!![/COLOR][/B]
* کلاس چندمید؟ رشته درسی اتان چیه؟
[B]
[COLOR="#800080"]اگه بگم دلم میخواد هنوز روی اون نیمکت ها بشینم دروغ نگفتم ولی به قول حسین پناه : کفش
برگشت برام کوچیکه من سال 70 دیپلم علوم تجربی رو گرفتم و دیگه از اون ممبعد
تشک درسو بوسیدم گذاشتم کنار فقط هی کنکور رشته هنر شرکت کردم 7 سال پشت کنکور بودم
آخرشم خسته شدم و دیگه ...عطایش را به لقایش بخشیدم تا سال90 که قبلا توضیح دادم و الانم
درس نمیخونم فقط آموزش میبینم توی این سایت..:o[/COLOR][/B]
* چند فرزند دارید؟
[B][COLOR="#B22222"]من بچه ندارم متاسفانه ولی خوب اگه اعضا کانون رو توی این 14 سال بخوای حساب کنی
حدود 4 پنج هزارتایی میشن:o[/COLOR][/B]
made in کجایید؟
[B][COLOR="#FF0000"]
اصالتا بچه مسجد سلیمانم و بختیاریم و اونجام بزرگ شدم ولی خوب تهرون به دنیا اومدم [/COLOR][/B]
* اتوموبیل شخصی دارید؟ چه مدلی؟ چه رنگی؟
[B][COLOR="#006400"]
والله اتومبیل ندارم (پولشو ندارم) ولی خوب خط یازده کفشام[/COLOR][/B]
بازم بپرسم؟ [/B][/QUOTE]
[B][COLOR="#40E0D0"]بفرمایید من حوصلم زیاده [/COLOR][/B]:o:o:o:o
[QUOTE=akbar-haddadian;23253]پس جواب من چی میشه ؟
[B][COLOR="#8B4513"]بالا جواب دادم بله کارمند پاره وقت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ولی الان به دلیل انتقالی ( و یه بیماری کوتاه مدت) در خانه هستم:o[/COLOR][/B]
خانم عیدی پور دوست دارید بعد از شما چه کسی رو صندلی داغ بشینه؟
[QUOTE=fathtabar;23278]خانم عیدی پور دوست دارید بعد از شما چه کسی رو صندلی داغ بشینه؟[/QUOTE]
[COLOR="#B22222"][B]والله خیلی از بچه ها باید بشینن ولی آقا امید و فاضل جز اولین گزینه هان آخه
آقای امید واقعا زحمت میکشن :o:o:o[/B][/COLOR]
سلام
هر روز به انجمن و سایت ویدئو افکت سرمیزنم تا چیزای جدیدی که گذاشته شده ببینم ولی هیچوقت قدرت اینو نداشتم که بتونم پاسخ گوی کاربران باشم یا حتی نظری بدم چون هیچ حرفه ای توی نرم افزار های سه بعدی ندارم، البته یکم 3d max بلدم ولی درحدی نیست که بخوام مشکل کسیو حل کنم.
خیلی دوست دارم با برنامه های مثل همین 3d max و after و cinema4d و photoshop آشنا بشم و توی کار با اونا حرفه ای بشم ولی نمیدونم باید چیکار کنم
حالا شما رو که دیدم با این سنتون (البته خیلی هم زیاد نیست! نسبت به سن 18 ساله من زیاده) چقدر راحت با انیمیشن کار میکنید و علاقه به یاد گیری هرچه بیشتر اونو دارید و با روحیه ای شاد فعالیت میکنید، به خودم امیدوار شدم که منم یه روز میتونم.
واقعا برام عجیبه چون خیلی افرادی کمی پیدا میشن که توی این سن اینقدر فعال و شاد باشن، امیدوارم همیشه همینطور باشید و روحیه خودتونو از دست ندید.
پیروز و سربلند باشید
[QUOTE=sajjadleymer;23304]سلام
هر روز به انجمن و سایت ویدئو افکت سرمیزنم تا چیزای جدیدی که گذاشته شده ببینم ولی هیچوقت قدرت اینو نداشتم که بتونم پاسخ گوی کاربران باشم یا حتی نظری بدم چون هیچ حرفه ای توی نرم افزار های سه بعدی ندارم، البته یکم 3d max بلدم ولی درحدی نیست که بخوام مشکل کسیو حل کنم.
خیلی دوست دارم با برنامه های مثل همین 3d max و after و cinema4d و photoshop آشنا بشم و توی کار با اونا حرفه ای بشم ولی نمیدونم باید چیکار کنم
حالا شما رو که دیدم با این سنتون (البته خیلی هم زیاد نیست! نسبت به سن 18 ساله من زیاده) چقدر راحت با انیمیشن کار میکنید و علاقه به یاد گیری هرچه بیشتر اونو دارید و با روحیه ای شاد فعالیت میکنید، به خودم امیدوار شدم که منم یه روز میتونم.
واقعا برام عجیبه چون خیلی افرادی کمی پیدا میشن که توی این سن اینقدر فعال و شاد باشن، امیدوارم همیشه همینطور باشید و روحیه خودتونو از دست ندید.
پیروز و سربلند باشید[/QUOTE]
[B][COLOR="#FF0000"]خود را باور کن .
اما مست غرور هرگز
راضی باش.
لیکن بدان که همیشه میتوانی فراتر روی،
عشق را بزرگوارانه بپذیر،
و همواره آماده ایثار بیشتر،
در پیروزی و کامیابی فروتن باش.
و در شکست پر دل
آرامش و امنیت را به دیگران ارزانی دار،
تا همان به تو باز گردد.
شادزی
که تو خود شگفت انگیزی[/COLOR][/B]
[B]سپاس فراوان[/B]
تو همون کلاغی هستی که به خونت نمیرسی خخخخ;)
[QUOTE=mohammadrezadavari;23327]تو همون کلاغی هستی که به خونت نمیرسی خخخخ;)[/QUOTE]
[B][COLOR="#800080"]آره خوب هر چه میدوم دنبال افتر افکت نمیرسم :p:p:p:p
با خودم میگویم نکند من باشم کلاغ آخر قصه ها!!!:p[/COLOR][/B]
سلام
جایگاه خودتو در پنج سال آینده ، کجا می بینی ( منظورم توی افتر ) :confused:
چند ساله ازدواج کردید ؟
تا حالا شده همسرتون شکایت کنه که جای اینکه بوی افتر افکت بدی کاش بوی قرمه سبزی می دادی :o
.....
اینم یه ویدئو آرت در مورد کلاغ سرکش
کار یکی از دوستامه که فوت کرده . شاید دیدنش خالی از لطف نباشه
ببخشید که کیفیتش پایینه . مجبور شدم کیفیت رو فدای حجم کنم که برای دانلود مشکل ساز نشه
[url]http://uplod.ir/62ob0aribe6e/d_mesl_kalag.mpg.htm[/url]
[[[/B][QUOTE=rahimollah;23623]سلام
[B][COLOR="#800080"]درود بر شما[/COLOR][/B]
جایگاه خودتو در پنج سال آینده ، کجا می بینی ( منظورم توی افتر ) :confused:
[COLOR="#B22222"][B]والله به قول قدیمی تا پنج سال دیگه مرده کی زنده است...
ولی خوب خوشبینانه بخوام فکر کنم قول دادم به خودم سعی کن جز بهترینها باشم...و ازخدا میخوام
که کمکم کنه.[/B][/COLOR]
چند ساله ازدواج کردید ؟
[COLOR="#008080"]تقریبا 6سال[/COLOR]
تا حالا شده همسرتون شکایت کنه که جای اینکه بوی افتر افکت بدی کاش بوی قرمه سبزی می دادی :o
[B][COLOR="#006400"]نه هیچوقت نگفته ...و ایشون یکی از مشوقین من هستند . منم تمام تلاشمومیکنم که همه چیو قاطی نکنم
با هم.[/COLOR][/B]
.....
اینم یه ویدئو آرت در مورد کلاغ سرکش
کار یکی از دوستامه که فوت کرده . شاید دیدنش خالی از لطف نباشه
ببخشید که کیفیتش پایینه . مجبور شدم کیفیت رو فدای حجم کنم که برای دانلود مشکل ساز نشه
[B][COLOR="#800000"]سپاس از ویدیویی که گذاشتین
کار قشنگی بودیه سبک خاص بود دستتون درد نکنه. و خدا دوستتون
رو رحمت کنه ..و به شما طول عمر بده پایدار باشید .[/COLOR][/B]
ممنونم
شما لطف دارین
خیلی جالب بود مسیر قشنگی رو تو زندگیتون انتخاب کردین زیباست
[QUOTE=momo;23750]خیلی جالب بود مسیر قشنگی رو تو زندگیتون انتخاب کردین زیباست[/QUOTE]
سپاس از شما .پایدار باشید.
[COLOR="#B22222"][SIZE=4][B]
وقتی باختم مسیر را یافتم ! در بزرگراه زندگی همواره راهت <<راحت>> نخواهد بود...
هر چاله ای <<چاره ای>> بمن آموخت برای جلوگیری از پس رفت پس باید رفت!![/B][/SIZE][/COLOR]
واقعا خوش حال شدم این تایپیک رو دیدم...برای شما خم کلاغک خانوم آرزوی موفقیت میکنم
موفق باشید.
[QUOTE=marvel;23758]واقعا خوش حال شدم این تایپیک رو دیدم...برای شما خم کلاغک خانوم آرزوی موفقیت میکنم
موفق باشید.[/QUOTE]
ممنون پایدار باشید سوال نپرسیدی آقا ماهان :o
[QUOTE=کلاغک;23760]ممنون پایدار باشید سوال نپرسیدی آقا ماهان :o[/QUOTE]
دیگه دوستان همه چی پرسیدن....سوالی نموند
موفق باشید.
تیر ماهیه دیگه خاصه :d ♥
[QUOTE=ali.kazemi7204;23830]تیر ماهیه دیگه خاصه :d ♥[/QUOTE]
:o