-
[QUOTE=omid8h;20394][B]آموزش ايجاد دود كارتوني با استفاده از پلاگين Particular[/B]
[ATTACH=CONFIG]2222[/ATTACH]
لينك پروژه :
حجم : 1 مگابايت
[URL="cdn.tutsplus.com/ae.tutsplus.com/uploads/2013/10/Aetuts_Project_Files_Cartoon_Smoke.zip"]cdn.tutsplus.com/ae.tutsplus.com/uploads/2013/10/Aetuts_Project_Files_Cartoon_Smoke.zip[/URL]
لينك آموزش :
حجم :
زمان :40 دقيقه
[URL="cdn.tutsplus.com/ae.tutsplus.com/video/Aetuts_Tutorial_Cartoon_Smoke.mp4"]cdn.tutsplus.com/ae.tutsplus.com/video/Aetuts_Tutorial_Cartoon_Smoke.mp4[/URL][/QUOTE]
لینکا خرابه خواهشا دوباره بذارید. مرسی
-
[QUOTE=masoumeh;26962]لینکا خرابه خواهشا دوباره بذارید. مرسی[/QUOTE]
[B]لينك مورد نظر تصحيح شد ، اگر لينك ديگه مشكل داشت خبر بديد ......[/B]
-
امید جان واقعا عالی بود ممنون داداش البته تو یه موزیک ویدیوی خارجی از این ترفند استفاده شده بود!
-
[QUOTE=omid8h;26999][B]لينك مورد نظر تصحيح شد ، اگر لينك ديگه مشكل داشت خبر بديد ......[/B][/QUOTE]
خیلی ممنون.:8:
-
[COLOR=#0000ff][B]امید جان به نوبه خودم خسته نباشید میگم بهت ...
به نظرم یکی از بهترین تاپیک های سایت این تاپیک هستش ...
بسیار عالی . انشالله همیشه موفق باشی ...[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=masoumeh;27300]خیلی ممنون.:8:[/QUOTE]
خواهش مي كنم ...
-
[QUOTE=proshot;27303][COLOR=#0000ff][B]امید جان به نوبه خودم خسته نباشید میگم بهت ...
به نظرم یکی از بهترین تاپیک های سایت این تاپیک هستش ...
بسیار عالی . انشالله همیشه موفق باشی ...[/B][/COLOR][/QUOTE]
لطف داري مجتبي عزيز ...
خوشحالم كه مفيد واقع شده ...
همچنين شما دوست عزيز ...
-
[QUOTE=omid8h;20454]خواهش مي كنم دوست عزيز .....
[B]
(( توضيح : بعضي از آموزشها نياز به فيلترشكن داره ، شما فقط موقعي كه مي خواهيد لينك رو دريافت كنيد فيلترشكن رو فعال كنيد و وقتي لينك دانلود اومد شما مي تونيد فيلتر شكن رو غير فعال كنيد و دانلود كنيد ))
[/B][/QUOTE]
از سایت bfilter.tk هم میشه استفاده کرد ولی قبل از استفاده برید تو تنظیمات و تیک جاوا اسکریپ برو بدارید
-
1 فایل پیوست
آموزش ساخت تيزر هاليوودي فيلم Seventh Son
[ATTACH=CONFIG]3831[/ATTACH]
لينك اموزش :
حجم : 88 مگابايت
[URL="cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts_Seventh_Son_Tutorial.mp4"]cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts_Seventh_Son_Tutorial.mp4[/URL]
-
امید جان داداش خیلی وقت بود تو این مورد کم پیدا بودیا عزیز!!؟
-
[QUOTE=mjpompy;29091]امید جان داداش خیلی وقت بود تو این مورد کم پیدا بودیا عزیز!!؟[/QUOTE]
عزيز سايت مورد نظر كم پيدا بوده :4::4::4:
-
میدونم داداش شوخی کردم راسی امید جان یه سوال من خیلی وقته دنبال یه آموزشم اما نمیتونم پیداش کنم حالا شاید شما پیدا کردید تو چندتا موزیک ویدیو خواننده یه چیزی به طرف دوربین پرتاب میکنه مثل صلیب یا گل که به صورت جالبی به طرف دوربین میاد البته خودت حتما این چیزی که من میگمو دیدی خلاصه خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده اینو چطوری ساختن!!
-
[QUOTE=mjpompy;29096]میدونم داداش شوخی کردم راسی امید جان یه سوال من خیلی وقته دنبال یه آموزشم اما نمیتونم پیداش کنم حالا شاید شما پیدا کردید تو چندتا موزیک ویدیو خواننده یه چیزی به طرف دوربین پرتاب میکنه مثل صلیب یا گل که به صورت جالبی به طرف دوربین میاد البته خودت حتما این چیزی که من میگمو دیدی خلاصه خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده اینو چطوری ساختن!![/QUOTE]
عزيز اگر اشتباه نكنم شما اينها مدل هاي 3 بعدي هستند كه شما مي توني با تركيب نرم افزارهاي 3دي مكس و افترافكت به نتيجه برسي البته مي توني از سينما 4 دي هم استفاده كني ...
اگر آموزشي در اين مورد پيدا كردم حتما در اختيارتون ميذارم ،
-
مرسی امید جان منتظرم داداشم البته اگه خودت آموزش بدی خیلی عالی میشه.
-
[QUOTE=mjpompy;29100]مرسی امید جان منتظرم داداشم البته اگه خودت آموزش بدی خیلی عالی میشه.[/QUOTE]
خواهش مي كنم ...
عزيز من توي كار 3 بعدي ضعيفم و دوستاني كه كار 3 بعدي انجام ميدن بايد درخواست كنيد ...
ولي اگر آموزشي ديدم در اين مورد حتما ميذارم ....
-
[SIZE=3]سلام
خيلي ممنون آموزشهاي مفيدي بود .[/SIZE]
-
[QUOTE=neda *;29201][SIZE=3]سلام
خيلي ممنون آموزشهاي مفيدي بود .[/SIZE][/QUOTE]
خواهش مي كنم دوست عزيز ...
-
1 فایل پیوست
[B]Squaring the Circle Logo Reveal Animation[/B]
[ATTACH=CONFIG]3890[/ATTACH]
لينك آموزش :
حجم : 70 مگابايت
[URL="cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts__Squaring_The_Circle_Tutorial.mp4"]cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts__Squaring_The_Circle_Tutorial.mp4[/URL]
-
[QUOTE=omid8h;29508][B]Squaring the Circle Logo Reveal Animation[/B]
[ATTACH=CONFIG]3890[/ATTACH]
لينك آموزش :
حجم : 70 مگابايت
[URL="cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts__Squaring_The_Circle_Tutorial.mp4cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts__Squaring_The_Circle_Tutorial.mp4"]cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts__Squaring_The_Circle_Tutorial.mp4cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts__Squaring_The_Circle_Tutorial.mp4[/URL][/QUOTE]
[B][COLOR="#FF0000"]درود بر شما سپاسگذارم از آموزشی که گذاشتید .من نتونستم دانلود کنم باید با اینترنت دانلود منیجر دانلود کنم ؟؟؟[/COLOR][/B]
-
خواهش مي كنم ....
آره من دوباره تست كردم با اينترنت دانلود منيجر دانلود ميشه ...
-
1 فایل پیوست
[COLOR="#B22222"][B]درود بر شما من اینترنت دانلود منجیر رو نصب کردم ولی بازم این فایل رو میزنم برای دانلود این
ارور رو میده؟؟؟[/B][/COLOR]
[ATTACH=CONFIG]3894[/ATTACH]
-
[QUOTE=کلاغک;29595][COLOR="#B22222"][B]درود بر شما من اینترنت دانلود منجیر رو نصب کردم ولی بازم این فایل رو میزنم برای دانلود این
ارور رو میده؟؟؟[/B][/COLOR]
[ATTACH=CONFIG]3894[/ATTACH][/QUOTE]
[B][COLOR="#FF0000"]لينك تصحيح شد ...[/COLOR][/B]
-
[B]Dragon in a Snow Globe: Make it Snow![/B]
[ATTACH=CONFIG]4002[/ATTACH]
لينك آموزش :
حجم :250 مگابايت
[URL="cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts_Dragon_in_a_Snow_Globe_Tutorial.mp4"]cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts_Dragon_in_a_Snow_Globe_Tutorial.mp4[/URL]
-
1 فایل پیوست
[B]How to Make a Breaking News Opener Animation[/B]
[ATTACH=CONFIG]4003[/ATTACH]
لينك آموزش :
حجم : 100 مگابايت
[URL="cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts_News_Title_Tutorial.mp4"]cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts_News_Title_Tutorial.mp4[/URL]
-
مرسی امیدجان
تولدت نیز مبارک
-
:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
:36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36:
-
ممنون امید جان از آموزشهای عالی تون.
-
1 فایل پیوست
[B]ساخت تيزر فيلم سينمايي Thor: The Dark World[/B]
[ATTACH=CONFIG]4186[/ATTACH]
حجم : 117 مگابايت
[URL="cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts_Thor_The_Dark_World_Tutorial.mp4"]cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts_Thor_The_Dark_World_Tutorial.mp4[/URL]
-
1 فایل پیوست
[B]How to Change Color Based on an Object's Rotation[/B]
[ATTACH=CONFIG]4321[/ATTACH]
حجم : 133 مگابايت
[URL="cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts_Rotation_Color_Change_Tutorial.mp4"]cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts_Rotation_Color_Change_Tutorial.mp4[/URL]
-
تشکر آقا امید گل
آموزش های جالبی هستند
موفق باشید:53:
-
1 فایل پیوست
[B]Rigging and Animating a 3D Eye[/B]
[ATTACH=CONFIG]4332[/ATTACH]
لينك آموزش :
حجم : 528 مگابايت
[URL="cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts_Cartoon_Eye_Tutorial.mp4"]cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts_Cartoon_Eye_Tutorial.mp4[/URL]
-
1 فایل پیوست
[B]Iron Man Interface Radar Widget[/B]
[ATTACH=CONFIG]4350[/ATTACH]
قسمت اول :
حجم : 332 مگابايت
[URL="cdn.tutsplus.com/ae/uploads/legacy/785_ironman/Radar_Widget_01.mp4"]cdn.tutsplus.com/ae/uploads/legacy/785_ironman/Radar_Widget_01.mp4[/URL]
قسمت دوم :
حجم : 320 مگابايت
[URL="cdn.tutsplus.com/ae/uploads/legacy/785_ironman/Radar_Widget_02.mp4"]cdn.tutsplus.com/ae/uploads/legacy/785_ironman/Radar_Widget_02.mp4[/URL]
[B][COLOR="#FF0000"]
به زودي آموزشهايي در اين مورد رو براتون توي همين تاپيك مي ذارم ، متاسفانه حجم فايلها زياده ولي مطمئن باشيد از دانلود اين آموزشها پشيمون نميشيد ...[/COLOR][/B]
-
1 فایل پیوست
[B]Create an 8-Bit Style in After Effects[/B]
[ATTACH=CONFIG]4364[/ATTACH]
لينك آموزش :
حجم : 52 مگابايت
[URL="cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts_8-Bit_Look_Quick_Tip.mp4"]cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts_8-Bit_Look_Quick_Tip.mp4[/URL]
-
بسیار عالی امید جان..
آواتار جدید مبارک..:4:
در کل آموزش ها واقعا گلچین و عالی هستند..
موفق باشید..
-
2 فایل پیوست
[B]Iron Man Interface Battle Widget[/B]
[ATTACH=CONFIG]4406[/ATTACH]
قسمت اول :
حجم : 281 مگابايت
[URL="cdn.tutsplus.com/ae/uploads/legacy/785_ironman/Iron_Man_Battle_Widget_01.mp4"]cdn.tutsplus.com/ae/uploads/legacy/785_ironman/Iron_Man_Battle_Widget_01.mp4[/URL]
قسمت دوم :
حجم : 333 مگابايت
[URL="cdn.tutsplus.com/ae/uploads/legacy/785_ironman/Iron_Man_Battle_Widget_02.mp4"]cdn.tutsplus.com/ae/uploads/legacy/785_ironman/Iron_Man_Battle_Widget_02.mp4[/URL]
[ATTACH=CONFIG]4407[/ATTACH]
قسمت سوم :
حجم : 369 مگابايت
[URL="cdn.tutsplus.com/ae/uploads/legacy/785_ironman/Iron_Man_Battle_Widget_03.mp4"]cdn.tutsplus.com/ae/uploads/legacy/785_ironman/Iron_Man_Battle_Widget_03.mp4[/URL]
قسمت چهارم :
حجم : 470 مگابايت
[URL="cdn.tutsplus.com/ae/uploads/legacy/785_ironman/Iron_Man_Battle_Widget_04.mp4"]cdn.tutsplus.com/ae/uploads/legacy/785_ironman/Iron_Man_Battle_Widget_04.mp4[/URL]
قسمت پنجم :
حجم : 393 مگابايت
[URL="cdn.tutsplus.com/ae/uploads/legacy/785_ironman/Iron_Man_Battle_Widget_05.mp4"]cdn.tutsplus.com/ae/uploads/legacy/785_ironman/Iron_Man_Battle_Widget_05.mp4[/URL]
-
كلا تاپيك تعطيل شده ....
وقتي حجم بالاست و بعضي دوستان فقط به فكر حاشيه هستند نيازي نمي بينم ديگه آموزش بذارم توي اين تاپيك ....
دوستان همينطور كه فرمودند دوست عزيزمون آموزش خارجي زياده و نيازي نيست ديگه من ادامه بدم ....
-
[color=#0000ff]امید جان ببخش داداش
باز کردم تا این تاپیک فوق العاده رو ادامه بدی ...
حیف این پست فوق العاده که دوستان زیادی ازش محروم بشن فقط به خاطر یه نظر...
آقا من اگه بخوام از این تاپیک امید آموزشهای tuts رو دانلود کنم چی میشه ...
داداش حجمای 2،3 گیگ دانلود میکنم اینا که همش 200mb ، 300mb هستن ...
امید جان یا علی داداش ...[/color]
-
[B]منم موافقم این آموزشها دانلود کردم همه رو چون
هر چی آموزش ببنید بازم کمه !منه پیرزن:45: تونستم با این سرعت دانلود کنم!
بعد این جونا چی میگن؟؟؟نمیتونیم دانلود کنیم؟؟؟[/B]:45:
-
1 فایل پیوست
[B]3D Cube Spin Logo Reveal[/B]
[ATTACH=CONFIG]4576[/ATTACH]
لينك آموزش :
حجم : 111 مگابايت
[URL="cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts_Cube_Spin_Tutorial.mp4"]cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts_Cube_Spin_Tutorial.mp4[/URL]
-
1 فایل پیوست
[B][I]Create Animated 3D Paint Strokes[/I][/B]
[ATTACH=CONFIG]5541[/ATTACH]
لینک اموزش :
حجم : 162 مگابایت
[URL="cdn.tutsplus.com/cg/video/AE-3D-Paint-Tutorial-Video.rar"]cdn.tutsplus.com/cg/video/AE-3D-Paint-Tutorial-Video.rar[/URL]