-
[QUOTE=proshot;97328][COLOR=#0000ff]با سلام خدمت تمام دوستان و تشکر از حسین عزیز و خانم عیدی پور برای ترتیب دادن
این صندلی داغ که بالاخره شاهین عزیز افتاد تو دامش ... در ضمن از شاهین عزیز
هم از فعالیت عالی که در سایت داره کمال تشکر رو دارم ...
[/COLOR][COLOR=#ff0000]و اما شاهین جان عزیز . داداش این سوالات بنده از شما ؟؟؟[/COLOR][COLOR=#0000ff]
[/COLOR][COLOR=#006400]1. خودت رو تو یه جمله تعریف کن؟[/COLOR]
[COLOR=#006400]2. هیجان انگیز ترین كاری كه تو زندگیت كردی چی بوده؟
[/COLOR][COLOR=#006400]3. توی اوقات بیکاری(اگه ماها داشته باشیم):4: چه کارهایی انجام میدی؟[/COLOR]
[COLOR=#006400]4. اگر قرار باشه یه مسافرت بری دلت میخواد کدوم شهر و کشور باشه؟[/COLOR]
[COLOR=#006400]5. چه نوع سبك موسیقي رو ميپسندی؟[/COLOR]
[COLOR=#006400]6. وقتی عصبانی میشی چی یا کی یا چه کاری بهت آرامش میده؟[/COLOR]
[COLOR=#006400]7. بهترین خبری که دوست داری بشنوی چیه؟
8. غذای مورد علاقت چیه؟ رنگ مورد علاقه ات؟ ورزش مورد علاقه ات ؟[/COLOR]
[COLOR=#006400]9. ترس رو چه چیزی تعریف میکنی؟
10. علـــــم بهتر است با ثروت ؟؟؟؟؟ :71:
11. اندرو کریمر از شاهین برای پروژه جدیدش دعوت به همکاری کرده . حس و نظرت با شنیدن این خبر ؟؟؟
[/COLOR][COLOR=#ff0000]فعلا کافیه داداش ... موفق و پیروزی در زندگیت . بزرگترین آرزوی بنده برات هستش ... در پناه حق تعالی باشی ...[/COLOR][COLOR=#006400]
[/COLOR][/QUOTE]
سلام داداس
خواهش میکنم کاری نکردم
منم از شما تشکر میکنم
[B][COLOR=#ff0000]1. خودت رو تو یه جمله تعریف کن؟ [/COLOR][COLOR=#000000]شاهین پسری ساده و عاشق حرفش[/COLOR][COLOR=#ff0000]
2. هیجان انگیز ترین كاری كه تو زندگیت كردی چی بوده؟ [/COLOR][COLOR=#000000]همه کار هایی که دوس داشتم انجام بدم و انجام دادم برام هیجان داشته مثلا توی ورزش حرکت شوت بک دیوار یا توی حرفه کار های تراکینگ و 3d[/COLOR][COLOR=#ff0000]
3. توی اوقات بیکاری(اگه ماها داشته باشیم):4: چه کارهایی انجام میدی؟ [/COLOR][COLOR=#000000]واقعا نداریم مگه به زور از لابلای کارا بکشیم بیرون.خوب تماشای کشتی کج.رفتن بیرون با دوستام.نشستن پیش مامان[/COLOR][COLOR=#ff0000]
4. اگر قرار باشه یه مسافرت بری دلت میخواد کدوم شهر و کشور باشه؟ [/COLOR][COLOR=#000000]کشور های دیگه برام مهم نیست تو ایران دوس دارم یه دوری شمال برم و از بین شهر ها هم شهر رشت و لاهیجان[/COLOR][COLOR=#ff0000]
5. چه نوع سبك موسیقي رو ميپسندی؟ [/COLOR][COLOR=#000000]پاچو از همه بیشتر دوست دارم[/COLOR][COLOR=#ff0000]
6. وقتی عصبانی میشی چی یا کی یا چه کاری بهت آرامش میده؟ [/COLOR][COLOR=#000000]وفتی با خودم تنها باشم اروم میشم[/COLOR][COLOR=#ff0000]
7. بهترین خبری که دوست داری بشنوی چیه؟ [/COLOR][COLOR=#000000]در حال حاضر فقط خبر درست شدن هارد کامپیوترم...[/COLOR][COLOR=#ff0000]
8. غذای مورد علاقت چیه؟ رنگ مورد علاقه ات؟ ورزش مورد علاقه ات ؟ [/COLOR][COLOR=#000000]کباب کوبیده.مشکی.پارکور[/COLOR][COLOR=#ff0000]
9. ترس رو چه چیزی تعریف میکنی؟ [/COLOR][COLOR=#000000]بدبین بودن به اینده یا نتیجه کار[/COLOR][COLOR=#ff0000]
10. علـــــم بهتر است با ثروت ؟؟؟؟؟ :71: [/COLOR][COLOR=#000000]جواب قطعی نمیشه داد بستگی به فضا و ادمش داره[/COLOR][COLOR=#ff0000]
11. اندرو کریمر از شاهین برای پروژه جدیدش دعوت به همکاری کرده . حس و نظرت با شنیدن این خبر ؟؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000]طبیتا خیلی خوشحال میشم و قبول میکنم
[/COLOR][COLOR=#0000ff]دوستان یک ساعتی میرم تا ی جایی و برمیگردم[/COLOR][COLOR=#000000]
[/COLOR][/B]
-
[B]سری دوم سوالات:
1- خوب همونطور که گفتی تقریباً 1 ساله با این سایت آشنا شدی... به نظرت این سایت تو طول این یک سال چقدر تأثیر داشته رو پیشرفتت؟
2- بهترین آموزشی که تو سایت ویدئو افکتز دیدی کدوم آموزش بوده؟
3- اگه قرار باشه برای کار به تهران بیای و بمونی به نظرت اتفاق مبارکیه یا نه؟ چرا؟
5- ازدواج کنی باز هم می تونی اینقدر برای سایت، ارتقاع دانش خودت و دیگران وقت بزاری؟
6- اگر قرار باشه برای یک نفر از مدیران، پاسخگوها و کاربران فعال سیبیل آتشین بکشی کی رو انتخاب می کنی؟:p
7- اگه هاردت خراب بشه و توش فیلم مراسمه مشتری باشه چی کار می کنی؟:17::4:[/B]:4:
-
[QUOTE=mohammad_anvaran;97370][B]سری دوم سوالات:
1- خوب همونطور که گفتی تقریباً 1 ساله با این سایت آشنا شدی... به نظرت این سایت تو طول این یک سال چقدر تأثیر داشته رو پیشرفتت؟
3- اگه قرار باشه برای کار به تهران بیای و بمونی به نظرت اتفاق مبارکیه یا نه؟ چرا؟
5- ازدواج کنی باز هم می تونی اینقدر برای سایت، ارتقاع دانش خودت و دیگران وقت بزاری؟
6- اگر قرار باشه برای یک نفر از مدیران، پاسخگوها و کاربران فعال سیبیل آتشین بکشی کی رو انتخاب می کنی؟:p
7- اگه هاردت خراب بشه و توش فیلم مراسمه مشتری باشه چی کار می کنی؟:17::4:[/B]:4:[/QUOTE]
[COLOR=#ff0000][I]
محمد جان در مورد گزینه شماره 7 یه واژه خدای نکرده یا بلا به دوری چیزی بکار ببر :4:
تصورش واقعا خیلی وحشتناکه :109:[/I][/COLOR]
-
[QUOTE=hameddsg;97377][COLOR=#ff0000][I]
محمد جان در مورد گزینه شماره 7 یه واژه خدای نکرده یا بلا به دوری چیزی بکار ببر :4:
تصورش واقعا خیلی وحشتناکه :109:[/I][/COLOR][/QUOTE]
[B]برادر خدای نکرده که مال قبل اتفاقه... این اتفاق برای شاهین افتاده و ... حالا می خوام بدونم چه می کنه...[/B]
-
[B]شششششششششششششاااااااااااااااااهیننننننننننننن... یک ساعتت تموم شدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد...[/B]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;97329][B]درود برهمه به آقا شاهین خبر دادم میگن مهمون دارن واسه همین توی جواب یه خورده کند شدند...و عذر خواهی کردند...:39:
یعنی این مهمون کی میتونه باشه؟!!:39:[/B][/QUOTE]
همکار و داداشم حاجی (همونی که تو نمایشگاه باهام بود ) :)
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;97330][B]بنده خدا شاهین ....
من خودم کلی سوال طرح کردم ... قبلیا هنوز بی جواب موندن
شاهین تقصیر خودته انقدر آدمه باحالی هستی که همه میخوان سوال پیچت کنن .... :4:[/B]
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachments/13811-url.jpg[/IMG]
اوه اوه ....[/QUOTE]
بپرس داداش بپرس
اصلا راحت باشید ما که باکی نداریم :22:
-
[QUOTE=niloufar;97340][B][SIZE=4][COLOR=#800080]مهمونتون کیه؟![/COLOR][/SIZE]
هههههههه.. ی وقت نگین این چ سوالایی میپرسه ..ن من از تو حاشیه همیشه شروع میکنم..[/B][/QUOTE]
همکارم حاجی
خوب همه بهش میگن حاجی :)
خانوم عیدی پور اینا میشناسنش
-
1 فایل پیوست
[QUOTE=niloufar;97355]این عکسه مال چه موقعیه؟
ی عکس جدید از خودتون بذارین مثلا همین روزا ببینیم..
خودتون گرافیک کامپیوتریو یاد گرفتین یا کلاس رفتین؟؟
چه مدت طول کشید تا ب اینجا برسین؟ینی از کی شروع کردین؟
چنتا بچه این؟
وقتی میگیم بیوگرافیه کامل دیگه من نباید دونه دونه بپرسم ک آخهههه...[/QUOTE]
[COLOR=#ff0000][B]این عکسه مال چه موقعیه؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]مال بهار 93 تو نمایشگاه تهران با بچه های ویدیو افکت بودیم[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
ی عکس جدید از خودتون بذارین مثلا همین روزا ببینیم..[/B][/COLOR][IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13817&stc=1[/IMG][COLOR=#ff0000][B]
خودتون گرافیک کامپیوتریو یاد گرفتین یا کلاس رفتین؟؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]نه کلاس نرفتم[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
چه مدت طول کشید تا ب اینجا برسین؟ینی از کی شروع کردین؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]من از دوران راهنمایی که کامپیوتر گرفتیم سرم تو این کارا بود مثلا با ویندوز موی میکر کار میکردم :)ولی از وقتی با انجمن ویدیو افکت اشنا شدم که میشه یک سالو نیم پیش به کمک استاد حسین و دوستای دیگم کارم بهتر شده...[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
چنتا بچه این؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]فقط دو تا داداش خواهر ندارم :( [/B][/COLOR]:20:[COLOR=#ff0000][B]
وقتی میگیم بیوگرافیه کامل دیگه من نباید دونه دونه بپرسم ک آخهههه... [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]خوب منم نمیدونم چی بگم اخه [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][/B][/COLOR]
-
[QUOTE=alibarca;97357]خوب شاهین جان هوا سرده وصندلی داغ میچسبه بریم سری بعدی سوالات:
بهترین بازی دوران کودکیت چی بوده؟؟؟
ازچه کتابهای درسی در مقطع راهنمایی ودبیرستان بدت میاد؟؟؟
بهترین خاطره دوران مدرسه؟؟؟
سوالات بعدی روبصورت مختر توضیح بده نه دریک کلمه :63:
شیرینی خانگی یا شیرینی کارگاه قنادی؟؟
شیرینی خامه ای؟؟
شیرینی دانمارکی ؟؟
گرافیک؟؟
افتر افکت؟؟
پریمیر؟؟
الکترونیک؟؟
دوست خوب؟؟
سایت ویدئوافکت؟؟
عشق؟؟
ازدواج؟؟
آشپزی بلدی ؟؟
صندلی داغ؟؟
حس نشستن روی صندلی داغ؟؟
توصیه شما به دوستان تازه کار گرافیک؟؟
واخرین سوال تا سری بعداگه فرصتی بود:46:
کدام یک از دوستانی که درصندلی داغ شمارو جیزونده رو دوس داری روی صندلی داغ بشینه وازش انتقام بگیری؟؟:141:
خیلی هوات رو دارم شاهین عزیز:8:[/QUOTE]
[B][COLOR=#ff0000]بهترین بازی دوران کودکیت چی بوده؟؟؟ [/COLOR]بازی قایم موشک[COLOR=#ff0000]
ازچه کتابهای درسی در مقطع راهنمایی ودبیرستان بدت میاد؟؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000] زیست و ریاضی[/COLOR][COLOR=#ff0000]
بهترین خاطره دوران مدرسه؟؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000]هرچی فکر میکنم چیز خاصی به فکرم نمیرسه[/COLOR][COLOR=#ff0000]
سوالات بعدی روبصورت مختر توضیح بده نه دریک کلمه :63:
شیرینی خانگی یا شیرینی کارگاه قنادی؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000]کارگاه قنادی چون واقعا خوش مزست[/COLOR][COLOR=#ff0000]
شیرینی خامه ای؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000]عالیه خیلی دوس دارم[/COLOR][COLOR=#ff0000]
شیرینی دانمارکی ؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000]نمیدونم چیه[/COLOR][COLOR=#ff0000]
گرافیک؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000]خیلی علاقه دارم ولی خدایی سیستم میخواد[/COLOR][COLOR=#ff0000]
افتر افکت؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000]کاش زودتر میشناختمش و باهاش کار میکردم[/COLOR][COLOR=#ff0000]
پریمیر؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000]قبل این که باهاش کار کنم فکر میکردم خیلی سخته[/COLOR][COLOR=#ff0000]
الکترونیک؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000]اگه وقت داشته باشم میخوام یادش بگیرم[/COLOR][COLOR=#ff0000]
دوست خوب؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000]پیدا کردنش سخته[/COLOR][COLOR=#ff0000]
سایت ویدئوافکت؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000] متفاوت با همه سایت ها[/COLOR][COLOR=#ff0000]
عشق؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000] تنها عشق بی ریا و واقعیی که دیدم مادرم هست[/COLOR][COLOR=#ff0000]
ازدواج؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000]فعلا که کارای مهمتری دارم[/COLOR][COLOR=#ff0000]
آشپزی بلدی ؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000]بله دوران دانشگاه مجبور شدم یاد بگیرم[/COLOR][COLOR=#ff0000]
صندلی داغ؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000] شتریه که در خونه همه میخوابه :)[/COLOR][COLOR=#ff0000]
حس نشستن روی صندلی داغ؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000]حس خوبیه و چون هوا سرده ادم کیف میکنه :)[/COLOR][COLOR=#ff0000]
توصیه شما به دوستان تازه کار گرافیک؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000]وقتی ی چیزی رو یاد گرفتید مغرور نشید و از علمی که دارید زکات بدید...[/COLOR][COLOR=#ff0000]
واخرین سوال تا سری بعداگه فرصتی بود:46:
کدام یک از دوستانی که درصندلی داغ شمارو جیزونده رو دوس داری روی صندلی داغ بشینه وازش انتقام بگیری؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000]همه بچه هام برام عزیزن و عزیتی از طرف کسی ندیدم که بخوام ازش انتقام بگیرم[/COLOR][COLOR=#ff0000]
خیلی هوات رو دارم شاهین عزیز [/COLOR][COLOR=#000000]اره دارم میبینم ممنون :)[/COLOR][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
-
بالاخره اقا شاهین اومدن:132: یک ساعت شاهین عزیز=با پنج ساعت ما:121::22: معلومه صندلی خیلی داغه :124::cool:
-
[QUOTE=mohammad_anvaran;97370][B]سری دوم سوالات:
7- اگه هاردت خراب بشه و توش فیلم مراسمه مشتری باشه چی کار می کنی؟:17::4:[/B]:4:[/QUOTE]
[COLOR=#ff0000][B]1- خوب همونطور که گفتی تقریباً 1 ساله با این سایت آشنا شدی... به نظرت این سایت تو طول این یک سال چقدر تأثیر داشته رو پیشرفتت؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]به نظرم تاثیرش در پیشرفتم 100% بوده و از این بابت از داداش حسین و همه دوستان تشکر میکنم
[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]2[COLOR=#000000][/COLOR]- بهترین آموزشی که تو سایت ویدئو افکتز دیدی کدوم آموزش بوده؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]همه عالی بودن اینو جدی میگم فرقی نداشتن همه مفید و کاربردی بودن [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
3- اگه قرار باشه برای کار به تهران بیای و بمونی به نظرت اتفاق مبارکیه یا نه؟ چرا؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]بله اتفاق خوبیه چون موقعیت پیشرفت اونجا بیشتره و دوستایی خوبی مثل محمد انوران الیکا عیدی پور میٍثم پیروی مجتبی ضریف و تورج یوسفی اونجا دارم[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
5- ازدواج کنی باز هم می تونی اینقدر برای سایت، ارتقاع دانش خودت و دیگران وقت بزاری؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]نه فکر نمیکنم بتونم به نظرم دغدغه بیشتر میشه و وقتم برا این کارا کمتر[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
6- اگر قرار باشه برای یک نفر از مدیران، پاسخگوها و کاربران فعال سیبیل آتشین بکشی کی رو انتخاب می کنی؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B] برا محمد انوران :)[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
7- اگه هاردت خراب بشه و توش فیلم مراسمه مشتری باشه چی کار می کنی؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]هر کاری که بتونه هاردمو درس کنه مثل الان که حاضرم 6 ملیون بدم
ولی واقعا وحشت ناکه خدا سر هیچکس نیاره...[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][/COLOR]
-
[QUOTE=mohammad_anvaran;97413][B]شششششششششششششاااااااااااااااااهیننننننننننننن... یک ساعتت تموم شدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد...[/B][/QUOTE]
[B]ببخشید داداش رفتن با خودته برگشتن با خدا...[/B]
-
[QUOTE=alibarca;97434]بالاخره اقا شاهین اومدن:132: یک ساعت شاهین عزیز=با پنج ساعت ما:121::22: معلومه صندلی خیلی داغه :124::cool:[/QUOTE]
[B]یه کاری پیش اومد بخدا
شما ببخشید [/B]:1:
-
[COLOR=#ff0000][B]درود جواب اون سوال من که با آقای انوران یکی شد!! قبول نیست اصلا!:68: حالا این آیکن ها!رو معنی کنید![/B][/COLOR]
:104:
:23:
:138:
:122:
:124:
:35:
:76:
Fashion 1
:14:
:56:
-
[QUOTE=Elka Eydipor;97444][COLOR=#ff0000][B]درود جواب اون سوال من که با آقای انوران یکی شد!! قبول نیست اصلا!:68: حالا این آیکن ها!رو معنی کنید![/B][/COLOR]
:104:
:23:
:138:
:122:
:124:
:35:
:76:
Fashion 1
:14:
:56:[/QUOTE]
خانوم عیدی پور پست قدیمی رو نیارید بالاFashion 1
:104: داور انگری
:23: مرد کنجکاو
:138: پسرای بازیگوش
:122: اشپزی که هیچ وقت نیمروشو نخورد
:124: شاهین
:35: با مزه
:76: گیجو هنگ
Fashion 1 مش غلام بی سیبیل
:14: عصبی
:56: کدوی مرموز
-
همه سوالاتشونرو پرسیدن ما بازم موندیم به آخر عوضش دست پر اومدم:p;)
خلاصه شاهین جان خیلی از دیدن تصویری که از خودت گذاشتی خوشحال شدم که بالاخره چشممون به جمال منورتون روشن شد برام بسیار جالب بود آخه کاملا از تصویر مشخصه که واقعا واقعا خیلی با مرام هستی گلی شاهین جان ، این تصویر رو کی گرفتی ؟ آقا هم گلی همممممممم خوشتیپ :77: واقعا ارادتم دو قبضه تصاعدی بیشتر شد آقای خوش تیپ ، آقای با مرام عزیزم(همیشه تصویری که توی ذهنم بود مطابق تصویریه که گذاشتی شاهین عزیزم)
خلاصه بریم سراغ مرحله هیجان انگیزه سوالات :
خوب شاهین جان این سوالاتم مث کنکور 4 جوابی نیستا لطفا یکم توضیح لطف کن ممنونم ازت
1: شما در سنین کودکی دوست داشتی چی کاره بشی ؟آیا الان کاری رو که دوست داشتی بهش رسیدی؟
2: در سنین کودکی از چه کسی بیشتر خوشت میومد و دوست داشتی که مث ایشون بشی چه در خانواده چه غیر خانواده؟
3:در سنین کودکی بزرگترین و بهترین آرزویی که داشتی ؟ آیا الان موقعیتت چجوریه به آرزوت رسیدی یا نه ؟
4: توی انجمن بیشتر از همه چه کسی به نظرت بیشتر با تیپ شخصیتیت خیلی جوره ؟ یعنی احساس میکنی که بیشتر از همه شبیه خودته ؟
5: به نظرت اصلا شاهین عزیزم شاهین عبادی چجور آدمیه ؟
6: دوست داری که دوستانت باهات چجور رفتاری داشته باشند؟
7: آیا توی خونه زیاد عصبانی میشی؟ یا نه ؟ وقتی عصبانی میشی اولین کاری که میکنی چیه ؟(اینم از اون سوالا بودها)
8:وقتی که خیلی خوشحال میشی اولین کاری که میکنی چیکار میکنی؟ دوست داری این خوشحالیت رو اول به کی بگی ؟
9:نشستن روی صندلی داغ سخته ؟ احساستون از اینکه روی صندلی داغ نشستسی رو به طور خلاصه ؟(این یکی رو یکم بیشتر توضیح بدین تا برای دیگران مفید باشه ممنونم)
10: بزرگترین آرزویی که داری که هنوز بهش نرسیدی و خیلی دوست داری بهش برسی چیه (شاهین جان اگه دوست داشتی به این سوالم جواب بده و اگه جواب دادی اونی که واقعا دلت میخاد رو بگو )
شاهین جان اینا برا دست گرمی بود فعلا بسته به استقبالی که از سوالاتم میکنی بقیه سوالاتم رو میپرسم (حالا نکنه اینوکه گفتم دیگه جواب ندی شاهین جان):68:
-
خب شاهین سری سوم سوالات:18: توضیح مختصر:113:
تیله؟؟
سوسک؟؟
دیدن دعوای دوخانم درخیابان؟؟:71:
اَبروبرداشتن پسران؟؟:62:
دوست داری چه ماشینی داشته بود؟؟واقع گرایانه دریک کلمه.
تاحالاچندبار بهت گفتن "دوستت دارم عشقم"؟؟:8:
طنز؟؟
یه جوک خوب بگو؟؟سعی کن ازخوت بسازی وجالب:46::46:
آتلیه؟؟
چطوری میشه با اعضای سایت ویدئوافکت به مسافرت رفت؟؟درصورت امکان سفر به کجارو پیشنهاد میکنی؟؟اصلاًامکان مسافرت با دوستان ساید ویدئوافکت امکان پذیرهست؟؟:39:
تاحالاتصورکردی یا بفکرت خطورکرده که خودت رو بجای یه شیء قراربدی؟؟:33: اگه پیش نیومده.تصور کن مثال صفحه کلید:3:وحست رو بگو.یا سوال چرتی هست؟؟
شاهین عبادی چاپلوس هست؟؟حقیقتوبگو
اندروکریمرشاگرداستادشاهین عبادی هست؟؟حست روبگوبصورت طنز:63:
دوستانی که میخواهندافترافکت وپریمیریادبگیرند؛ازکجابایدشروع کنند؟؟
همایش پیاده روی خانواده ویدئو افکتز؟؟
ودراخربا اسامی وکلماتی که میذارم جمله طنز بسازبا دقت وتفکرمرسی:63:
صندلی داغ؟؟
ویدئو افکتز؟؟
جمله طنزبرای حسین هادی پور؟؟
الکاعیدی پور؟؟
ندامتین؟؟
محمدانوران؟؟
مصطفی ارادی؟؟
سوالات alibarca ؟؟:109:
فعلا همینا کافیه
تاسری بعدی سوالات مشتاق دیدارشاهین گل :8:
-
1 فایل پیوست
[QUOTE=shahin_hich;97428]بپرس داداش بپرس
اصلا راحت باشید ما که باکی نداریم :22:[/QUOTE]
[B]
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13826&stc=1[/IMG]
:4:[/B]
-
فکر میکردی اگر به گرافیک کامیپیوتر و کلا کامپیوتر علاقه مند نمیشدی چه کاره میشدی ؟!
-
[QUOTE=reza57;97460]همه سوالاتشونرو پرسیدن ما بازم موندیم به آخر عوضش دست پر اومدم:p;)
خلاصه شاهین جان خیلی از دیدن تصویری که از خودت گذاشتی خوشحال شدم که بالاخره چشممون به جمال منورتون روشن شد برام بسیار جالب بود آخه کاملا از تصویر مشخصه که واقعا واقعا خیلی با مرام هستی گلی شاهین جان ، این تصویر رو کی گرفتی ؟ آقا هم گلی همممممممم خوشتیپ :77: واقعا ارادتم دو قبضه تصاعدی بیشتر شد آقای خوش تیپ ، آقای با مرام عزیزم(همیشه تصویری که توی ذهنم بود مطابق تصویریه که گذاشتی شاهین عزیزم)
خلاصه بریم سراغ مرحله هیجان انگیزه سوالات :
خوب شاهین جان این سوالاتم مث کنکور 4 جوابی نیستا لطفا یکم توضیح لطف کن ممنونم ازت
1: شما در سنین کودکی دوست داشتی چی کاره بشی ؟آیا الان کاری رو که دوست داشتی بهش رسیدی؟
2: در سنین کودکی از چه کسی بیشتر خوشت میومد و دوست داشتی که مث ایشون بشی چه در خانواده چه غیر خانواده؟
3:در سنین کودکی بزرگترین و بهترین آرزویی که داشتی ؟ آیا الان موقعیتت چجوریه به آرزوت رسیدی یا نه ؟
4: توی انجمن بیشتر از همه چه کسی به نظرت بیشتر با تیپ شخصیتیت خیلی جوره ؟ یعنی احساس میکنی که بیشتر از همه شبیه خودته ؟
5: به نظرت اصلا شاهین عزیزم شاهین عبادی چجور آدمیه ؟
6: دوست داری که دوستانت باهات چجور رفتاری داشته باشند؟
7: آیا توی خونه زیاد عصبانی میشی؟ یا نه ؟ وقتی عصبانی میشی اولین کاری که میکنی چیه ؟(اینم از اون سوالا بودها)
8:وقتی که خیلی خوشحال میشی اولین کاری که میکنی چیکار میکنی؟ دوست داری این خوشحالیت رو اول به کی بگی ؟
9:نشستن روی صندلی داغ سخته ؟ احساستون از اینکه روی صندلی داغ نشستسی رو به طور خلاصه ؟(این یکی رو یکم بیشتر توضیح بدین تا برای دیگران مفید باشه ممنونم)
10: بزرگترین آرزویی که داری که هنوز بهش نرسیدی و خیلی دوست داری بهش برسی چیه (شاهین جان اگه دوست داشتی به این سوالم جواب بده و اگه جواب دادی اونی که واقعا دلت میخاد رو بگو )
شاهین جان اینا برا دست گرمی بود فعلا بسته به استقبالی که از سوالاتم میکنی بقیه سوالاتم رو میپرسم (حالا نکنه اینوکه گفتم دیگه جواب ندی شاهین جان):68:[/QUOTE]
فدات بشم عزیز شما لطف داری وگرنه اینجوریام نیست :)
اقا عکسه مال اول محرمه الان اینجوریم Fashion 1
[B][COLOR=#ff0000]1: شما در سنین کودکی دوست داشتی چی کاره بشی ؟آیا الان کاری رو که دوست داشتی بهش رسیدی؟ [/COLOR][COLOR=#000000]خوب اون دوران که واقعا هیچی از دنیا نمیدونستیم میگفتن میخوای چیکاره شی میگفتیم دکتور.ولی الان کارمو دوس دارم و واقعا برا داشتنش خدا رو شکر میکنم[/COLOR][COLOR=#ff0000]
2: در سنین کودکی از چه کسی بیشتر خوشت میومد و دوست داشتی که مث ایشون بشی چه در خانواده چه غیر خانواده؟ [/COLOR][COLOR=#000000]فرد خاصی نبود ولی تو فامیل یکی بود که خیلی ازش خوشم میومد :)[/COLOR][COLOR=#ff0000]
3:در سنین کودکی بزرگترین و بهترین آرزویی که داشتی ؟ آیا الان موقعیتت چجوریه به آرزوت رسیدی یا نه ؟ [/COLOR][COLOR=#000000]ارزوهای کودکیم بیشتر تخیلی بودن و از دنیای واقعی دور بودن[/COLOR][COLOR=#ff0000]
4: توی انجمن بیشتر از همه چه کسی به نظرت بیشتر با تیپ شخصیتیت خیلی جوره ؟ یعنی احساس میکنی که بیشتر از همه شبیه خودته ؟ [/COLOR][COLOR=#000000]فکر میکنم محسن دلیر[/COLOR][COLOR=#ff0000]
5: به نظرت اصلا شاهین عزیزم شاهین عبادی چجور آدمیه ؟ [/COLOR][COLOR=#000000] ازش رازیم گاهی کار های بچه گانه میکنه گاهی زود از کوره در میره ولی در کل از شخصیتش خوشم میاد[/COLOR][COLOR=#ff0000]
6: دوست داری که دوستانت باهات چجور رفتاری داشته باشند؟ [/COLOR][COLOR=#000000]میخوام مثل خودم باشن...[/COLOR][COLOR=#ff0000]
7: آیا توی خونه زیاد عصبانی میشی؟ یا نه ؟ وقتی عصبانی میشی اولین کاری که میکنی چیه ؟(اینم از اون سوالا بودها) [/COLOR][COLOR=#000000]زیاد عصبی نمیشم ولی اگه سربه سرم بزارن زود عصبی میشم.سعی میکنم تنها باشم تو تنهایی زود اروم میشم[/COLOR][COLOR=#ff0000]
8:وقتی که خیلی خوشحال میشی اولین کاری که میکنی چیکار میکنی؟ دوست داری این خوشحالیت رو اول به کی بگی ؟ [/COLOR][COLOR=#000000]معمولا این حسا تودلمه و زیاد بروز نمیدم اگرم بگم به خونوادم میگم[/COLOR][COLOR=#ff0000]
9:نشستن روی صندلی داغ سخته ؟ احساستون از اینکه روی صندلی داغ نشستسی رو به طور خلاصه ؟(این یکی رو یکم بیشتر توضیح بدین تا برای دیگران مفید باشه ممنونم) [/COLOR][COLOR=#000000]نه بخدا چه سختی؟خیلی هم خوبه با سوالایی که دوستان میپرسن ادم گذشته و خیلی چیزای دیگه خودشو مرور میکنه.مفید هم هست شاید چیزای تو شخصیت ادم باشه که لازمه تغیرش بدی یا کاری باشه که انجامش یادت رفته و با سوالایی که میپرسن یادت میاد...[/COLOR][COLOR=#ff0000]
10: بزرگترین آرزویی که داری که هنوز بهش نرسیدی و خیلی دوست داری بهش برسی چیه (شاهین جان اگه دوست داشتی به این سوالم جواب بده و اگه جواب دادی اونی که واقعا دلت میخاد رو بگو ) [/COLOR][COLOR=#000000] رضا جان واقعا ارزوی خاصی ندارم فقط هدف و ارزوم موفقیت در کارم هست و دوس ندارم شرمنده خونوادم بشم میخوام به پسرشون افتخوار کنن...[/COLOR][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
-
[B]سری سوم سوالات:
1- شاهین اهل مطالعه هست؟
2- بهترین کتابی که خوندی؟
3- حواست نبوده و جورابی رو پوشیدی که سوراخه و انگشت شستت زده بیرون و وقتی اومدی مهمونی متوجه شده... مهمونی ای که شدیداً با همه رودروایسی داری... چی کار می کنی؟ (میدونم که الان می گی این محمد این سوالا رو از کجا میاره) هنوز داغ سیبیل بالای لبم هست:45:
4- توی درسهایی که تو مدرسه می خوندی کدوم درس رو بیشتر از همه دوست داشتی و از کدوم متنفر بودی؟
5- اهل شعر هستی؟
6- خیالبافی می کنی؟
7- اگر یه دوربین بهت بدن و بگن یک روز وقت داری تا از زیباترین چیزهای زندگیت عکس بگیری از چه چیزهایی عکس می گیری؟
8- فکر کن تو مدرسه ای... معلم ازت امتحان گرفته و امتحان رو خراب کردی... حالا می خواد خودکار بزاره لای انگشتهات و فشار بده... می تونی هم جیم بزنی... چی کار می کنی؟ صبر می کنی تا اعمال قانون بشی یا جیم میزنی؟
تا سری چهارم سوالات...[/B]:19:
-
شاهین جان به علت استقبال خوبی که از سوالاتم داشتی یه چن تا سوال دیگه از خدمتت داشتم امیدوارم بازم با بزرگواری لطف کرده و سوالام رو بیجواب نگذاری عزیز:p:D:
توی برنامه های کامپیوتری اسم نرم افزارهایی رو نوشتی و این همه نرم افزار نشان از عمق علمی و با دانشی شما عزیز رو میرسونه اما سوالم اینه که از میان نرم افزارهایی که نوشتی کدوم رو بیشتر از همه دوست داری توش پیشرفت داشته باشی؟
از همه بیشتر عاشق کدوم نرم افزار هستی؟ و الان توی کدوم نرم افزار اطلاعاتت بیشتر از بقیه نرم افزارها هست؟
اولین نرم افزاری که بعد از خرید کامپیوتر باهاش کار کردی چه نرم افزاری بوده؟(یکی نیست بگه آخه به تو ربطی داره میپرسی آخه ؟؟؟؟؟؟آدم نمیدونه چی بگه :109:)
حالا که صحبت از خرید کامپیوتر شد یادم افتاد:
اولین باری که کامپیوتر خریدی در لحظه اولی که میخواستین کامپیوتر رو روشن کنی چه حسی داشتی ؟
نمیدونم دوستان پرسیدن یا نه آخه فرصت نشد سوالات رو دقیقا بخونم بخاطر همین جسارتا میپرسم :
مشخصات کامپیوترت چیه ؟ مدل سی پی یو و رم و کارت گرافیک و هارد و ... ؟(این سوال جواب دادن بهش اختیاریه شاهین گلم اگه دوست داشتی جواب بده اگرم نه که بازم همون شاهین عزیزی ، آقای با مرام:3:)
نوع ویندوزی که الان توش کار میکنی ویندوز چنده ؟
در آخر باید یه نکته بسیار مهم رو یادآوری کنم که شما شاهین عزیز در خیلی جاها بوده که سوال بی جواب بنده رو با بزرگواری لطف کرده پاسخ داده و خیلی موارد بوده که با راهنمایی شما بزرگوارمشکلی که حل کردنش برام مشکل بوده با راهنمایی مفید شما مشکلم حل شده و بخاطر همه لطفهای شما که همیشه منو شرمنده کردین ، در اینجا وظیفه خودم میدونم که از همه لطفهای شما بزرگوار تشکر کنم
از همه لطفهای شما نهایت تشکر و قدردانی رو دارم امیدوارم که تشکر بنده رو پذیرا باشین و در ادامه زندگی همیشه موفق و پیروز و سلامت باشین:41::41::41:
-
[QUOTE=alibarca;97474]خب شاهین سری سوم سوالات:18: توضیح مختصر:113:
تیله؟؟
سوسک؟؟
دیدن دعوای دوخانم درخیابان؟؟:71:
اَبروبرداشتن پسران؟؟:62:
دوست داری چه ماشینی داشته بود؟؟واقع گرایانه دریک کلمه.
تاحالاچندبار بهت گفتن "دوستت دارم عشقم"؟؟:8:
طنز؟؟
یه جوک خوب بگو؟؟سعی کن ازخوت بسازی وجالب:46::46:
آتلیه؟؟
چطوری میشه با اعضای سایت ویدئوافکت به مسافرت رفت؟؟درصورت امکان سفر به کجارو پیشنهاد میکنی؟؟اصلاًامکان مسافرت با دوستان ساید ویدئوافکت امکان پذیرهست؟؟:39:
تاحالاتصورکردی یا بفکرت خطورکرده که خودت رو بجای یه شیء قراربدی؟؟:33: اگه پیش نیومده.تصور کن مثال صفحه کلید:3:وحست رو بگو.یا سوال چرتی هست؟؟
شاهین عبادی چاپلوس هست؟؟حقیقتوبگو
اندروکریمرشاگرداستادشاهین عبادی هست؟؟حست روبگوبصورت طنز:63:
دوستانی که میخواهندافترافکت وپریمیریادبگیرند؛ازکجابایدشروع کنند؟؟
همایش پیاده روی خانواده ویدئو افکتز؟؟
صندلی داغ؟؟
ویدئو افکتز؟؟
جمله طنزبرای حسین هادی پور؟؟
الکاعیدی پور؟؟
ندامتین؟؟
محمدانوران؟؟
مصطفی ارادی؟؟
سوالات alibarca ؟؟:109:
فعلا همینا کافیه
تاسری بعدی سوالات مشتاق دیدارشاهین گل :8:[/QUOTE]
مگه چند سریه علی ؟:(
[B][COLOR=#ff0000]تیله؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000]شیشه ای هاش خیلی قشنگه[/COLOR][COLOR=#ff0000]
سوسک؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000]ی جونور مرموز و بدریخت :)[/COLOR][COLOR=#ff0000]
دیدن دعوای دوخانم درخیابان؟؟:71: [/COLOR][COLOR=#000000]خدا نکنه پسر.خوب اینو ببینم خندم میگیره[/COLOR][COLOR=#ff0000]
اَبروبرداشتن پسران؟؟:62: [/COLOR][COLOR=#000000]کار خوبیه ادم باید مرتب باشه تازه وقتی ابروت اندازه سیبیل بعضیا باشه باید برداری دیگه[/COLOR][COLOR=#ff0000]
دوست داری چه ماشینی داشته بود؟؟واقع گرایانه دریک کلمه. [/COLOR][COLOR=#000000]سورن سینه سانتافا :)[/COLOR][COLOR=#ff0000]
تاحالاچندبار بهت گفتن "دوستت دارم عشقم"؟؟:8: [/COLOR][COLOR=#000000]خیلی[/COLOR][/B]:4:[B][COLOR=#ff0000]
طنز؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000] تو زندگی لازمه[/COLOR][COLOR=#ff0000]
یه جوک خوب بگو؟؟سعی کن ازخوت بسازی وجالب:46::46: [/COLOR][COLOR=#000000] از خودم هیچی بلد نیستم :(
[/COLOR][/B][COLOR=#000000]ﯾﺎﺭﻭ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺧﻮﻧﻤﻮﻥ ﺩﺯﺩﯼ ﻫﯿﭽﯽ
ﭘﯿﺪﺍﻧﮑﺮﺩﻩ
ﻣﻨﻮ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﮐﺮﺩﻩ ﻣﯿﮕﻪ :
.
.
ﺩﺍﺭﻡ ﻣﯿﺮﻡ ﻭﻟﯽ ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻧﯿﺴﺖ
ﺷﻤﺎ ﺩﺍﺭﯾﻦ
ﺧﻼﺻﻪ ﮐﻠﯽ ﻧﺼﯿﺤﺘﻢ ﮐﺮﺩ ﯼ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﻫﻢ ﺩﺍﺩ ﮔﻔﺖ ﺯﻧﮓ ﺑﺰﻥ ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍ ﺑﺮﻭ ﺳﺮ ﮐﺎﺭ ..ﺧﺪﺍ ﺧﯿﺮﺵ ﺑﺪﻩ ﺧﺪﺍ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩﺵ[/COLOR][B][COLOR=#ff0000]
آتلیه؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000]اتلیه باید اسپرت باشه وسایلشو دارم ولی جاشو ندارم :([/COLOR][COLOR=#ff0000]
چطوری میشه با اعضای سایت ویدئوافکت به مسافرت رفت؟؟درصورت امکان سفر به کجارو پیشنهاد میکنی؟؟اصلاًامکان مسافرت با دوستان ساید ویدئوافکت امکان پذیرهست؟؟:39: [/COLOR][COLOR=#000000]خوب این کارا تو برنامه ویدیو افکت هست.قراره بریم خونه حسین :4: هرکیم خواست میتونه بیاد[/COLOR][COLOR=#ff0000]
تاحالاتصورکردی یا بفکرت خطورکرده که خودت رو بجای یه شیء قراربدی؟؟:33: اگه پیش نیومده.تصور کن مثال صفحه کلید:3:وحست رو بگو.یا سوال چرتی هست؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000]نه فکرشو نکردم ولی سوال جالبیه نه فکر کنم خیلی خوبه[/COLOR][COLOR=#ff0000]
شاهین عبادی چاپلوس هست؟؟حقیقتوبگو [/COLOR][COLOR=#000000]نه بابا چاپلوس چیه؟ناراحت شدمااااااا [/COLOR][COLOR=#ff0000]
اندروکریمرشاگرداستادشاهین عبادی هست؟؟حست روبگوبصورت طنز:63: [/COLOR][COLOR=#000000] از این استاد همچین شاگردی در میاد دیگه :)[/COLOR][COLOR=#ff0000]
دوستانی که میخواهندافترافکت وپریمیریادبگیرند؛ازکجابایدشروع کنند؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000]اول از همه ابزار ها رو یاد بگیرن بعد ببینن نیازشون در چه حدیه و چه تکنیکی میخوان پیاده کنن و بر اساس اون تکنیک یاد بگیرن و دنبالش برن[/COLOR][COLOR=#ff0000]
همایش پیاده روی خانواده ویدئو افکتز؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000]واقعا لازمه و خیلی خوب میشه همچین چیزی باشه...[/COLOR][COLOR=#ff0000]
صندلی داغ؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000]قبلا هم گفتم شتریه که در خونه همه میخوابه :)[/COLOR][COLOR=#ff0000]
ویدئو افکتز؟؟ [/COLOR][COLOR=#000000] احترام و ارادتم بهشون بهم اجازه نمیده حتی بهش فکر هم بکنم [/COLOR][COLOR=#ff0000]
جمله طنزبرای حسین هادی پور؟؟ [/COLOR][/B][B][COLOR=#000000] احترام و ارادتم بهشون بهم اجازه نمیده حتی بهش فکر هم بکنم [/COLOR][/B][B][COLOR=#ff0000]
الکاعیدی پور؟؟ [/COLOR][/B][B][COLOR=#000000] احترام و ارادتم بهشون بهم اجازه نمیده حتی بهش فکر هم بکنم [/COLOR][/B][B][COLOR=#ff0000]
ندامتین؟؟ [/COLOR][/B][B][COLOR=#000000] احترام و ارادتم بهشون بهم اجازه نمیده حتی بهش فکر هم بکنم [/COLOR][/B][B][COLOR=#ff0000]
محمدانوران؟؟ [/COLOR][/B][B][COLOR=#000000] احترام و ارادتم بهشون بهم اجازه نمیده حتی بهش فکر هم بکنم [/COLOR][/B][B][COLOR=#ff0000]
مصطفی ارادی؟؟ [/COLOR][/B][B][COLOR=#000000] احترام و ارادتم بهشون بهم اجازه نمیده حتی بهش فکر هم بکنم [/COLOR][/B][B][COLOR=#ff0000]
سوالات alibarca ؟؟:109: [/COLOR][COLOR=#000000]سوالات علی بارسا یکی از استاندارد ترین و بهترین نوع سوال در دنیا میباشد :)[/COLOR][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Logo;97488]فکر میکردی اگر به گرافیک کامیپیوتر و کلا کامپیوتر علاقه مند نمیشدی چه کاره میشدی ؟![/QUOTE]
[B]به نظرم میرفتم دنبال کار الکترونیگ و برق[/B]
-
[B]شاهین [COLOR=#ff0000]جان[/COLOR] تبریک [COLOR=#ff0000]میگم[/COLOR] صندلی [COLOR=#ff0000]داغت[/COLOR] افتاد [COLOR=#ff0000]تو[/COLOR] فصل [COLOR=#ff0000]سرما[/COLOR] اونم [COLOR=#ff0000]سرمای[/COLOR] بوکان
سوال :[/B]
[COLOR=#ff0000][B]1 چقدر پول از آسمون قلمبه بیفته که نیاز مادی نداشته باشی فقط مبلغ بگو ؟
2 همیشه موقع تایپ سوتی میدی و چشم رو پشم مینویسی ؟
3 علم بهتر است یا عشق ؟
4 وقتی میومدی نمایشگاه تو اتوبوس به چی فکر میکردی ؟
5 همسر آینده تو با چه مشخصاتی انتخاب میکنی ؟
6 یه عکس یه هویی همین الان از خودت و سیستمت بنداز و حالی که داری رو بگو [/B][/COLOR]
[B]فعلا با همین سوالها سرگرم باش تا بعد[/B]
-
[QUOTE=mohammad_anvaran;97521][B]سری سوم سوالات:
1- شاهین اهل مطالعه هست؟
2- بهترین کتابی که خوندی؟
3- حواست نبوده و جورابی رو پوشیدی که سوراخه و انگشت شستت زده بیرون و وقتی اومدی مهمونی متوجه شده... مهمونی ای که شدیداً با همه رودروایسی داری... چی کار می کنی؟ (میدونم که الان می گی این محمد این سوالا رو از کجا میاره) هنوز داغ سیبیل بالای لبم هست:45:
4- توی درسهایی که تو مدرسه می خوندی کدوم درس رو بیشتر از همه دوست داشتی و از کدوم متنفر بودی؟
5- اهل شعر هستی؟
6- خیالبافی می کنی؟
7- اگر یه دوربین بهت بدن و بگن یک روز وقت داری تا از زیباترین چیزهای زندگیت عکس بگیری از چه چیزهایی عکس می گیری؟
8- فکر کن تو مدرسه ای... معلم ازت امتحان گرفته و امتحان رو خراب کردی... حالا می خواد خودکار بزاره لای انگشتهات و فشار بده... می تونی هم جیم بزنی... چی کار می کنی؟ صبر می کنی تا اعمال قانون بشی یا جیم میزنی؟
تا سری چهارم سوالات...[/B]:19:[/QUOTE]
[B][COLOR=#ff0000]1- شاهین اهل مطالعه هست؟ [/COLOR][COLOR=#000000]نه اصلا[/COLOR][COLOR=#ff0000]
2- بهترین کتابی که خوندی؟ [/COLOR][COLOR=#000000]پریمیر cs4[/COLOR][COLOR=#ff0000]
3- حواست نبوده و جورابی رو پوشیدی که سوراخه و انگشت شستت زده بیرون و وقتی اومدی مهمونی متوجه شده... مهمونی ای که شدیداً با همه رودروایسی داری... چی کار می کنی؟ (میدونم که الان می گی این محمد این سوالا رو از کجا میاره) هنوز داغ سیبیل بالای لبم هست:45: [/COLOR][COLOR=#000000]اخ اخ اخ نگو که سرم اومده.خیلی خجالت کشیدم همش خودمو جمع میکردم :)[/COLOR][COLOR=#ff0000]
4- توی درسهایی که تو مدرسه می خوندی کدوم درس رو بیشتر از همه دوست داشتی و از کدوم متنفر بودی؟ [/COLOR][COLOR=#000000]دینو زندگی رو دمست داشتم و از ریاضیو زیستو اینا بدم میومد[/COLOR][COLOR=#ff0000]
5- اهل شعر هستی؟ [/COLOR][COLOR=#000000]دوران دانشگاه خودم شعر مینوشتم برا کار های رپ[/COLOR][COLOR=#ff0000]
6- خیالبافی می کنی؟ [/COLOR][COLOR=#000000]خیلی اصلا تخیل و گرافیکم انقد قویه که نگو :)[/COLOR][COLOR=#ff0000]
7- اگر یه دوربین بهت بدن و بگن یک روز وقت داری تا از زیباترین چیزهای زندگیت عکس بگیری از چه چیزهایی عکس می گیری؟ [/COLOR][COLOR=#000000]از خونوادم دوستام سیستمم و وسایلی که[/COLOR][COLOR=#ff0000]
8- فکر کن تو مدرسه ای... معلم ازت امتحان گرفته و امتحان رو خراب کردی... حالا می خواد خودکار بزاره لای انگشتهات و فشار بده... می تونی هم جیم بزنی... چی کار می کنی؟ صبر می کنی تا اعمال قانون بشی یا جیم میزنی؟ [/COLOR][COLOR=#000000]نه جیم نمیزنم بمونم بهتره [/COLOR][/B]:68:
-
[QUOTE=reza57;97526]شاهین جان به علت استقبال خوبی که از سوالاتم داشتی یه چن تا سوال دیگه از خدمتت داشتم امیدوارم بازم با بزرگواری لطف کرده و سوالام رو بیجواب نگذاری عزیز:p:D:
توی برنامه های کامپیوتری اسم نرم افزارهایی رو نوشتی و این همه نرم افزار نشان از عمق علمی و با دانشی شما عزیز رو میرسونه اما سوالم اینه که از میان نرم افزارهایی که نوشتی کدوم رو بیشتر از همه دوست داری توش پیشرفت داشته باشی؟
از همه بیشتر عاشق کدوم نرم افزار هستی؟ و الان توی کدوم نرم افزار اطلاعاتت بیشتر از بقیه نرم افزارها هست؟
اولین نرم افزاری که بعد از خرید کامپیوتر باهاش کار کردی چه نرم افزاری بوده؟(یکی نیست بگه آخه به تو ربطی داره میپرسی آخه ؟؟؟؟؟؟آدم نمیدونه چی بگه :109:)
اولین باری که کامپیوتر خریدی در لحظه اولی که میخواستین کامپیوتر رو روشن کنی چه حسی داشتی ؟
نمیدونم دوستان پرسیدن یا نه آخه فرصت نشد سوالات رو دقیقا بخونم بخاطر همین جسارتا میپرسم :
مشخصات کامپیوترت چیه ؟ مدل سی پی یو و رم و کارت گرافیک و هارد و ... ؟(این سوال جواب دادن بهش اختیاریه شاهین گلم اگه دوست داشتی جواب بده اگرم نه که بازم همون شاهین عزیزی ، آقای با مرام:3:)
نوع ویندوزی که الان توش کار میکنی ویندوز چنده ؟
در آخر باید یه نکته بسیار مهم رو یادآوری کنم که شما شاهین عزیز در خیلی جاها بوده که سوال بی جواب بنده رو با بزرگواری لطف کرده پاسخ داده و خیلی موارد بوده که با راهنمایی شما بزرگوارمشکلی که حل کردنش برام مشکل بوده با راهنمایی مفید شما مشکلم حل شده و بخاطر همه لطفهای شما که همیشه منو شرمنده کردین ، در اینجا وظیفه خودم میدونم که از همه لطفهای شما بزرگوار تشکر کنم
از همه لطفهای شما نهایت تشکر و قدردانی رو دارم امیدوارم که تشکر بنده رو پذیرا باشین و در ادامه زندگی همیشه موفق و پیروز و سلامت باشین:41::41::41:[/QUOTE]
[COLOR=#ff0000][B]توی برنامه های کامپیوتری اسم نرم افزارهایی رو نوشتی و این همه نرم افزار نشان از عمق علمی و با دانشی شما عزیز رو میرسونه اما سوالم اینه که از میان نرم افزارهایی که نوشتی کدوم رو بیشتر از همه دوست داری توش پیشرفت داشته باشی؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]نرم افزار افتر افکت رو خیلی دوس دارم[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
از همه بیشتر عاشق کدوم نرم افزار هستی؟ و الان توی کدوم نرم افزار اطلاعاتت بیشتر از بقیه نرم افزارها هست؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]بازم افتر افکت ولی با پریمیر هم به خوبی اشنا هستم[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
اولین نرم افزاری که بعد از خرید کامپیوتر باهاش کار کردی چه نرم افزاری بوده؟(یکی نیست بگه آخه به تو ربطی داره میپرسی آخه ؟؟؟؟؟؟آدم نمیدونه چی بگه :109:) [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]اولینش فکر کنم همون نقاشی بود :)[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
اولین باری که کامپیوتر خریدی در لحظه اولی که میخواستین کامپیوتر رو روشن کنی چه حسی داشتی ؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B] بی نهایت خوشحال بودم و به بازی هاش فکر میکردم[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
cpu:i7 930 @ 2.80ghz
ram:12 gb
adaptor:amd redeon HD 6900 series
disc:HDD 1500gb
نوع ویندوزی که الان توش کار میکنی ویندوز چنده ؟[/B][/COLOR][COLOR=#000000][B] ویندوز 7[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
از همه لطفهای شما نهایت تشکر و قدردانی رو دارم امیدوارم که تشکر بنده رو پذیرا باشین و در ادامه زندگی همیشه موفق و پیروز و سلامت باشین
[/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]عزیزی رضا جان هر کاری کردم وظیفه خودم دونستم و هیچ منتی نداره خوشحالم که مفید بودم.[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][/B][/COLOR]
-
1 فایل پیوست
[QUOTE=تورج یوسفی;97536][B]شاهین [COLOR=#ff0000]جان[/COLOR] تبریک [COLOR=#ff0000]میگم[/COLOR] صندلی [COLOR=#ff0000]داغت[/COLOR] افتاد [COLOR=#ff0000]تو[/COLOR] فصل [COLOR=#ff0000]سرما[/COLOR] اونم [COLOR=#ff0000]سرمای[/COLOR] بوکان
سوال :[/B]
[COLOR=#ff0000][B]1 چقدر پول از آسمون قلمبه بیفته که نیاز مادی نداشته باشی فقط مبلغ بگو ؟
2 همیشه موقع تایپ سوتی میدی و چشم رو پشم مینویسی ؟
3 علم بهتر است یا عشق ؟
4 وقتی میومدی نمایشگاه تو اتوبوس به چی فکر میکردی ؟
5 همسر آینده تو با چه مشخصاتی انتخاب میکنی ؟
6 یه عکس یه هویی همین الان از خودت و سیستمت بنداز و حالی که داری رو بگو [/B][/COLOR]
[B]فعلا با همین سوالها سرگرم باش تا بعد[/B][/QUOTE]
[B]قربونت داداش تورج بله دیگه ماهم دچار شدیم :)
[/B][B]1 چقدر پول از آسمون قلمبه بیفته که نیاز مادی نداشته باشی فقط مبلغ بگو ؟ [COLOR=#000000]100ملیون [/COLOR][/B]:4:[B]
2 همیشه موقع تایپ سوتی میدی و چشم رو پشم مینویسی ؟ [COLOR=#000000] ای داد بیداد مگه اینجوری نوشتم؟[/COLOR][/B][COLOR=#000000]:9: [B]خوب نزدیک همن ای ن دوتا شرمنده[/B][/COLOR]:9:[B]
3 علم بهتر است یا عشق ؟ [COLOR=#000000]علم بهتره ولی باید عاشق علمت باشی[/COLOR]
4 وقتی میومدی نمایشگاه تو اتوبوس به چی فکر میکردی ؟ [COLOR=#000000]به این که بچه های انجمنو از نزدیک میبینمو بیشتر باهاشون اشنا میشم[/COLOR]
5 همسر آینده تو با چه مشخصاتی انتخاب میکنی ؟ [COLOR=#000000]درکو فهم.زیبایی و این که شخصیتش به شخصیت خودم نزدیک باشه...[/COLOR]
6 یه عکس یه هویی همین الان از خودت و سیستمت بنداز و حالی که داری رو بگو
[/B][IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13831&stc=1[/IMG][B]شکر خدا نرمالم.در کل یکم نگران هاردمم[/B]
-
خوب شاهین عزیزبریم سری بعدی سوالات:17:
چه کتابایی به دوستان گرافیکی پیشنهادمیکنی؟؟
لیونل مسی میخواد ازت امضابگیره؟؟
هدف در گرافیک؟؟
فرض کن اهالی ویدئوافکتزدرمسافرت هستن؟؟چه بازی به خانمها وچه بازی به اقایان پیشنهاد میدی؟؟
شاهین عبادی دوست داردبادختریا پسر درموضوعات مختلف کری بخواند؟؟همون کل کل:141:
شاهین جوگیرمیشه؟؟
کدام یک ازدوستان ویدئوافکتزروبه خانه استادهادی پور عزیزدعوت میکنی؟؟
شاهین خجالتی هست؟؟
یه جمله طنزبه تورج یوسفی تقدیم کن که لبخند بزنه..مثال یه جوک به تورج عزیزبگوکه برای لحظه ای لبخند بزنه.
چه تو صیه ای به نفر بعدی که روی صندلی داغ میشینه داری؟؟
موشن گرافیک؟؟
واکنش شاهین عبادی درشنیدن مستقیم جمله "دوستت دارم عشقم"؟؟:3:
انتظارپرسیدن چه سوالی رو توحالا داشتی که هنوز ازت پرسیده نشده؟؟
شاهین میکشمت!!خفت میکنم!!چندبارشنیدی؟؟واکنش شاهین دراون لحظه؟؟جواب اختیاری هست
مکان آتلیه؟؟
تخم مرغ؟؟
بهترین غذایی که شاهین بلده طبخ کنه؟؟
ودراخر این سری یه جمله طنزبگو
تا سری بعد.هنوز کلی سوال مونده رودستم:22:
:53::8::132:
-
[B]خب شاهین جان من دوباره اومدم
[/B][B]:7:[/B][B]
راستش همه سوالات بقیه رو نخوندم اگه تکراری بود ببخش[/B]
1. دوس داری بیشتر وقتتو کجا باشی؟
2. دوس داری زندگی تو کدوم کشور رو تجربه کنی؟
3. چپ دستی یا راست دست؟
4. چقد اخبار سیاسی رو دنبال میکنی؟
5. تا حالا از زندگی نا امید شدی؟ در حدی که دیگه نخوایی ادامه بدی؟!؟
6. چقد از وسایل نقلیه عمومی استفاده میکنی؟!
7. شخصی هست که خیلی ازش بدت بیاد؟
8. از چه کشوری بدت میاد؟
9. تصمیم داری چند سال دیگه ازدواج کنی؟
10. اخیرا چیزه خاصی فکرتو مشغول کرده؟ (به جز هاردت[B]:4:[/B])
11. اولین کلمه ای که الان با خوندن این جمله به ذهنت میاد رو بنویس!!
12. از برخورد با چه انسان هایی عصبی میشی؟
13. خواننده مورد علاقت؟
14. چرا پارکور؟
... خب [B]:4:[/B]
15. بیشتر از روی احساس تصمیم میگیری یا عقل ؟
16. به شهرت علاقه داری؟
17. در برخورد با کسی که کاملا اعتقاداته متفاوتی با تو داشته باشه چطور انسانی هستی؟
18. تا حالا عاشق شدی؟
19. از چه کسی هراس داری که بیاد ازت سوال بپرسه؟
20. حسین هادی پور در یک جمله !
[B]این که دوباره بیام ازت بپرسم یا نه به جوابات بستگی داره ! :4:
شاهین جان بابت این همه زحمتی که میکشی و پاسخ گو هستی همیشه تو انجمن، سپاس گزارم .... :o:)[/B]
[B]انشالا شاهد پیشرفت و موفقیت شما باشیم
شاد و سلامت باشی شاهین جان ....[/B]
-
6 فایل پیوست
خوب الان این حس منه بگو چیه!!
:33::70::136:[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13834&stc=1[/IMG][IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13835&stc=1[/IMG][IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13836&stc=1[/IMG][IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13837&stc=1[/IMG]
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13838&stc=1[/IMG][IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13838&stc=1[/IMG][IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13838&stc=1[/IMG][IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13838&stc=1[/IMG][IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13838&stc=1[/IMG]
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13839&stc=1[/IMG]
:19::113:
-
[QUOTE=alibarca;97552]خوب شاهین عزیزبریم سری بعدی سوالات:17:
چه کتابایی به دوستان گرافیکی پیشنهادمیکنی؟؟
لیونل مسی میخواد ازت امضابگیره؟؟
هدف در گرافیک؟؟
فرض کن اهالی ویدئوافکتزدرمسافرت هستن؟؟چه بازی به خانمها وچه بازی به اقایان پیشنهاد میدی؟؟
شاهین عبادی دوست داردبادختریا پسر درموضوعات مختلف کری بخواند؟؟همون کل کل:141:
شاهین جوگیرمیشه؟؟
کدام یک ازدوستان ویدئوافکتزروبه خانه استادهادی پور عزیزدعوت میکنی؟؟
شاهین خجالتی هست؟؟
یه جمله طنزبه تورج یوسفی تقدیم کن که لبخند بزنه..مثال یه جوک به تورج عزیزبگوکه برای لحظه ای لبخند بزنه.
چه تو صیه ای به نفر بعدی که روی صندلی داغ میشینه داری؟؟
موشن گرافیک؟؟
واکنش شاهین عبادی درشنیدن مستقیم جمله "دوستت دارم عشقم"؟؟:3:
انتظارپرسیدن چه سوالی رو توحالا داشتی که هنوز ازت پرسیده نشده؟؟
شاهین میکشمت!!خفت میکنم!!چندبارشنیدی؟؟واکنش شاهین دراون لحظه؟؟جواب اختیاری هست
مکان آتلیه؟؟
تخم مرغ؟؟
بهترین غذایی که شاهین بلده طبخ کنه؟؟
ودراخر این سری یه جمله طنزبگو
تا سری بعد.هنوز کلی سوال مونده رودستم:22:
:53::8::132:[/QUOTE]
[COLOR=#ff0000][B]چه کتابایی به دوستان گرافیکی پیشنهادمیکنی؟؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]خودم که کتاب نخوندم اما یادشون باشه همشه بر اساس تئوری پیش برن و مطالعه داشته باشن[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
لیونل مسی میخواد ازت امضابگیره؟؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]چه سعادتی خیلی خوبه :)[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
هدف در گرافیک؟؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]پا در کاری گذاشتم که بهش علاقه دارم و ادامه دادن کارم در حد حرفه ای مهمترین هدفه[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
فرض کن اهالی ویدئوافکتزدرمسافرت هستن؟؟چه بازی به خانمها وچه بازی به اقایان پیشنهاد میدی؟؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]دوس دارم همگی تو ی بازی باشن و پیشنهاد من بازی مافیا رو میدم[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
شاهین عبادی دوست داردبادختریا پسر درموضوعات مختلف کری بخواند؟؟همون کل کل:141: [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]نه اصلا اهل کل کل تیستم[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
شاهین جوگیرمیشه؟؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]اره خوب عادیه :)[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
کدام یک ازدوستان ویدئوافکتزروبه خانه استادهادی پور عزیزدعوت میکنی؟؟ ا[/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]گه استاد اجازه بدن که همه رو دعوت میکنم[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
شاهین خجالتی هست؟؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]بله خیلی [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
[/B][/COLOR]روزی
عده ای از شیخی پرسیدند؟
.
.
ای شیخ تورا چه شد ه که سالهاست در این کنج عزلت گزیده ای؟
.
.
.شیخ فرمودند:فقط همین كنج آنتن میده.............![COLOR=#ff0000][B]
چه تو صیه ای به نفر بعدی که روی صندلی داغ میشینه داری؟؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B] توصیه که ندارم فقط میتونم بهش روحیه بدم :)[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
موشن گرافیک؟؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]علمی زیبا و دوس داشتنی[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
واکنش شاهین عبادی درشنیدن مستقیم جمله "دوستت دارم عشقم"؟؟:3: [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]عادیه برام[/B]:o[/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
انتظارپرسیدن چه سوالی رو توحالا داشتی که هنوز ازت پرسیده نشده؟؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B] بهش فکر نکردم.تا الان که همه جور سوالی پرسیدن[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
شاهین میکشمت!!خفت میکنم!!چندبارشنیدی؟؟واکنش شاهین دراون لحظه؟؟جواب اختیاری هست [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]کسی همچین چیزی بهم نگقته در عالم شوخی هم که خیالی نیست :)[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
مکان آتلیه؟؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B] باید بالا شهر باشه و در محله ای باشه که رفتو امد زیاد باشه[/B][/COLOR][B][/B][COLOR=#ff0000][B]
تخم مرغ؟؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]غذای اصلی دانشجوها.مجرد ها و تنبل ها :)[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
بهترین غذایی که شاهین بلده طبخ کنه؟؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]املت
[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]ودراخر این سری یه جمله طنزبگو [/B][/COLOR][B][COLOR=#000000]باباهه داشته برابچه ۱۰سالش توضیح میداده که زمانه ماآب نبود، گازنبود، برق نبود، تلفن نبود، ماکروفرنبود، یهوبچه درمیاد میگه داری حال میکنی بامازندگی میکنیااااا!!!!!![/COLOR][/B]
-
چقدر زود نوبتتون شد. من فکر کردم یه چند روزی گیر باشی :4:
از شانس خوبت سوال آماده نداشتم :7:
یه چندتا چیز تو ذهنم اومد گفتم بگم ببینم چند مرده حلاجی
اگه تو خیابون یه سی دی آموزشی افتر افکت باشه ورش میداری یا نه؟؟:4:
اگه استاد هادی پور رو توی خیابون دیدی چه عکس العملی نشون میدی؟؟ یه چندتا گزینه پیشنهادی بهت میدم کارت راحت بشهFashion 1"استاد ببخش خیلی خودمونی میگما"
1- بدون اینکه بفهمه یه پس گردنی محکم بهش میزنم
2-میام باهاش صحبت میکنم و حالشو میپرسم
3-میگم تا مدیر کل انجمنم نکنی ول کنت نیستم
4-داد میزنم ""سلام حسین هادی پوووووووووووووووووووور"" تا برگشت یه جفت لگد تو هوا بهش میزنم:4:
5-میگم هرچی بلدی باید همین الان یادم بدی
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;97553][B]خب شاهین جان من دوباره اومدم
[/B][B]:7:[/B][B]
راستش همه سوالات بقیه رو نخوندم اگه تکراری بود ببخش[/B]
1. دوس داری بیشتر وقتتو کجا باشی؟
2. دوس داری زندگی تو کدوم کشور رو تجربه کنی؟
3. چپ دستی یا راست دست؟
4. چقد اخبار سیاسی رو دنبال میکنی؟
5. تا حالا از زندگی نا امید شدی؟ در حدی که دیگه نخوایی ادامه بدی؟!؟
6. چقد از وسایل نقلیه عمومی استفاده میکنی؟!
7. شخصی هست که خیلی ازش بدت بیاد؟
8. از چه کشوری بدت میاد؟
9. تصمیم داری چند سال دیگه ازدواج کنی؟
10. اخیرا چیزه خاصی فکرتو مشغول کرده؟ (به جز هاردت[B]:4:[/B])
11. اولین کلمه ای که الان با خوندن این جمله به ذهنت میاد رو بنویس!!
12. از برخورد با چه انسان هایی عصبی میشی؟
13. خواننده مورد علاقت؟
14. چرا پارکور؟
... خب [B]:4:[/B]
15. بیشتر از روی احساس تصمیم میگیری یا عقل ؟
16. به شهرت علاقه داری؟
17. در برخورد با کسی که کاملا اعتقاداته متفاوتی با تو داشته باشه چطور انسانی هستی؟
18. تا حالا عاشق شدی؟
19. از چه کسی هراس داری که بیاد ازت سوال بپرسه؟
20. حسین هادی پور در یک جمله !
[B]این که دوباره بیام ازت بپرسم یا نه به جوابات بستگی داره ! :4:
شاهین جان بابت این همه زحمتی که میکشی و پاسخ گو هستی همیشه تو انجمن، سپاس گزارم .... :o:)[/B]
[B]انشالا شاهد پیشرفت و موفقیت شما باشیم
شاد و سلامت باشی شاهین جان ....[/B][/QUOTE]
خوب بخونید عزیزم بخونید تا تکراری سوال نپرسید :3:
[COLOR=#ff0000][B]1. دوس داری بیشتر وقتتو کجا باشی؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]پشت کامپیوترم[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
2. دوس داری زندگی تو کدوم کشور رو تجربه کنی؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]اینجا رو دوس دارم اما اگه غرار باشه یه جا دیگه زندگی کنم کره نوبی رو انتخواب میکنم[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
3. چپ دستی یا راست دست؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]چپ دست[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
4. چقد اخبار سیاسی رو دنبال میکنی؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]خیلی کم[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
5. تا حالا از زندگی نا امید شدی؟ در حدی که دیگه نخوایی ادامه بدی؟!؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]اره پیش اومده[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
6. چقد از وسایل نقلیه عمومی استفاده میکنی؟! [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]پیاده روی رو بیشتر دوست دارم اما اگه لازم بشه استفاده میکنم[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
7. شخصی هست که خیلی ازش بدت بیاد؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]اره هست :)[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
8. از چه کشوری بدت میاد؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]از هیچ کدوم بدم نمیاد[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
9. تصمیم داری چند سال دیگه ازدواج کنی؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]شاید 5 سال دیگه[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
10. اخیرا چیزه خاصی فکرتو مشغول کرده؟ (به جز هاردت[B]:4:[/B]) [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B] اره ی کلیپ دم دستمه نمیدونم خوب میشه یا نه[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
11. اولین کلمه ای که الان با خوندن این جمله به ذهنت میاد رو بنویس!! [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]شمع :)[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
12. از برخورد با چه انسان هایی عصبی میشی؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]ادمای مغرور و دروغ گو[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
13. خواننده مورد علاقت؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]مجید خراطها[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
14. چرا پارکور؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]چون ورزش سنگین و ریسکیی هست[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
... خب [B]:4: [/B][/B][/COLOR][COLOR=#000000][B][B]خب ب جمالت[/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
15. بیشتر از روی احساس تصمیم میگیری یا عقل ؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]فکر کنم احساس[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
16. به شهرت علاقه داری؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B] نه[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
17. در برخورد با کسی که کاملا اعتقاداته متفاوتی با تو داشته باشه چطور انسانی هستی؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]به عقایدش احترام میزارم[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
18. تا حالا عاشق شدی؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]خوشبختانه نه[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
19. از چه کسی هراس داری که بیاد ازت سوال بپرسه؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]از هیچ کسی هراس ندارم[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
20. حسین هادی پور در یک جمله ! [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]ادم سخاوتمند و موفقیه و اینده بزرگی پیش روش هست
عزیز کاری نکردم منم ازتون ممنونم و براتون ارزوی موفقیت دارم[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;97574]خوب الان این حس منه بگو چیه!!
:33::70::136:[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13834&stc=1[/IMG][IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13835&stc=1[/IMG][IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13836&stc=1[/IMG][IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13837&stc=1[/IMG]
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13838&stc=1[/IMG][IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13838&stc=1[/IMG][IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13838&stc=1[/IMG][IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13838&stc=1[/IMG][IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13838&stc=1[/IMG]
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13839&stc=1[/IMG]
:19::113:[/QUOTE]
[B]چی بگم والا فکر کنم اینا همه حس درون منه :)
جواب قانع کننده ای بود نه؟[/B]:o
-
[QUOTE=omid74;97581]چقدر زود نوبتتون شد. من فکر کردم یه چند روزی گیر باشی :4:
از شانس خوبت سوال آماده نداشتم :7:
یه چندتا چیز تو ذهنم اومد گفتم بگم ببینم چند مرده حلاجی
اگه تو خیابون یه سی دی آموزشی افتر افکت باشه ورش میداری یا نه؟؟:4:
اگه استاد هادی پور رو توی خیابون دیدی چه عکس العملی نشون میدی؟؟ یه چندتا گزینه پیشنهادی بهت میدم کارت راحت بشهFashion 1"استاد ببخش خیلی خودمونی میگما"
1- بدون اینکه بفهمه یه پس گردنی محکم بهش میزنم
2-میام باهاش صحبت میکنم و حالشو میپرسم
3-میگم تا مدیر کل انجمنم نکنی ول کنت نیستم
4-داد میزنم ""سلام حسین هادی پوووووووووووووووووووور"" تا برگشت یه جفت لگد تو هوا بهش میزنم:4:
5-میگم هرچی بلدی باید همین الان یادم بدی
[COLOR=#ff0000][B]اگه تو خیابون یه سی دی آموزشی افتر افکت باشه ورش میداری یا نه؟؟ [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]اره حتما ورش میدارم[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
[/B][/COLOR][B][COLOR=#ff0000]اگه استاد هادی پور رو توی خیابون دیدی چه عکس العملی نشون میدی؟؟[/COLOR] 2-میام باهاش صحبت میکنم و حالشو میپرسم[/B]
-
[QUOTE=shahin_hich;97597][B]چی بگم والا فکر کنم اینا همه حس درون منه :)
جواب قانع کننده ای بود نه؟[/B]:o[/QUOTE]
[COLOR=#b22222][B]:39: نه .... قانع نشدم اینا حس درون من بوده!!! نه شما شاهیننننننننننننننننننننننننننننننن ننه خیلی مشکوکی ها؟!!![/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;97600][COLOR=#b22222][B]:39: نه .... قانع نشدم اینا حس درون من بوده!!! نه شما شاهیننننننننننننننننننننننننننننننن ننه خیلی مشکوکی ها؟!!![/B][/COLOR][/QUOTE]
اخه چرا مشکوکم؟چون دلم یه چیز شیرین میخوااااااااااد ؟ :)
حسی افتاده به جونم که پاشم برم شیرینی خونه.....:22: