دوست عزیز لینک دانلود این اموزش رو برای من هم بزار ممنون می شم
ضمنا این که می گی نمی تونی پانیه های اولش رو نگه داری یعنی چی می شه واضح تر بگی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز لینک دانلود این اموزش رو برای من هم بزار ممنون می شم
ضمنا این که می گی نمی تونی پانیه های اولش رو نگه داری یعنی چی می شه واضح تر بگی؟
[QUOTE=aref malek;92936]دوست عزیز لینک دانلود این اموزش رو برای من هم بزار ممنون می شم
ضمنا این که می گی نمی تونی پانیه های اولش رو نگه داری یعنی چی می شه واضح تر بگی؟[/QUOTE]
دوست عزیز این رو از سایتی دانلود نکردم.
ببینید دوستان. ابتدای این فیلم به این نحو هست که باید ابتدا فیلم رو نمایش بده و بعد بره تصاویر بعد.
متاسفانه این کار انجام نمیشه و سریع می ره ثانیه های بعد.
در آموزشش گفته شده که این موارد رو فعال کنید و من هم این کار رو کردم ولی متاسفانه این کار صورت نگرفت.
[IMG]http://s5.picofile.com/file/8147394000/gfnfgngfnfnfn.PNG[/IMG]
در واقع گفته این قسمت رو فعال کنید تا فیلم در ثانیه های ابتدایی توقف داشته باشه.
[IMG]http://s5.picofile.com/file/8147395668/gbfgf.PNG[/IMG]
ولی متاسفانه مال من نشد ... میشه بگید مشکلش چی هست؟
[CENTER]سلام دوستان ...
ببینید منظورم دقیقا به این هست:
این کلیپ اصلی هست:
[آپارات فقط 5 کلمه آخری]YC7oR[/آپارات فقط 5 کلمه آخری]
اینم کار بنده:
[آپارات فقط 5 کلمه آخری]PdosN[/آپارات فقط 5 کلمه آخری]
ببینید در کار بنده باید تصویر نگه داشته بشه تا اکتور گلوله رو شلیک کنه. ولی من نمی دونم چطور باید این کار رو کنم؟
[/CENTER]
[QUOTE=fo-eng;93129][CENTER]سلام دوستان ...
این کلیپ اصلی هست:
اینم کار بنده:
ببینید در کار بنده باید تصویر نگه داشته بشه تا اکتور گلوله رو شلیک کنه. ولی من نمی دونم چطور باید این کار رو کنم؟
[/CENTER]
[/QUOTE]
دوست عزیز این دو تا ویدئو رو برای دانلود بزار تا کامل نگاهشون کنم با سرعت پائین...
ممنون
بنظرم حرکت دوربین خیلی زیاد گرفتی
[QUOTE=fo-eng;93129][CENTER]سلام دوستان ...
این کلیپ اصلی هست:
اینم کار بنده:
[/CENTER]
[/QUOTE]
[B]اینطور که من دیدم حرکت دوربین تو این دو تا ویدئو با هم تفاوت داره... یعنی تو ویدئوی دوم دوربین از از اول تا آخر داره حرکت می کنه... ولی تو ویدئوی اول دوربین ثابته و بعد از شلیک شروع به حرکت می کنه... ایراد تکنیکی نیست بلکه ایراد در فوتیجه...[/B]
[QUOTE=alibe;93643]بنظرم حرکت دوربین خیلی زیاد گرفتی[/QUOTE]
[QUOTE=mohammad_anvaran;93660][B]اینطور که من دیدم حرکت دوربین تو این دو تا ویدئو با هم تفاوت داره... یعنی تو ویدئوی دوم دوربین از از اول تا آخر داره حرکت می کنه... ولی تو ویدئوی اول دوربین ثابته و بعد از شلیک شروع به حرکت می کنه... ایراد تکنیکی نیست بلکه ایراد در فوتیجه...[/B][/QUOTE]
سپاسگذارم از پاسخ گویی شما!
ببینید این صحنه به این شکل هست که اول اون فوتیج باید تا چند ثانیه اجرا بشه تا اکتور شلیک کنه و بعد هم بقیه ی مراحل.
ما باید صحنه رو نگه داریم تا اون این کار رو انجام بده!
من دقیقا عین آموزش پیش رفتم ولی خب این آموزش 8 مرحله ای هست و این مورد رو توضیحی نداده متاسفانه!
صحنه ی ابتدایی اش یک فیلمه و بقیه اش عکس هست که به هم چسبیده شده. حالا من دقیقا باید این صحنه رو متوقف کنم تا اکتور گلوله رو بزنه بعد صحنه حرکت کنه تا اون گلوله رو نمایش بده ولی الان نمی دونم صحنه رو چگونه متوقف کنم؟
[QUOTE=fo-eng;93672]سپاسگذارم از پاسخ گویی شما!
ببینید این صحنه به این شکل هست که اول اون فوتیج باید تا چند ثانیه اجرا بشه تا اکتور شلیک کنه و بعد هم بقیه ی مراحل.
ما باید صحنه رو نگه داریم تا اون این کار رو انجام بده!
من دقیقا عین آموزش پیش رفتم ولی خب این آموزش 8 مرحله ای هست و این مورد رو توضیحی نداده متاسفانه!
صحنه ی ابتدایی اش یک فیلمه و بقیه اش عکس هست که به هم چسبیده شده. حالا من دقیقا باید این صحنه رو متوقف کنم تا اکتور گلوله رو بزنه بعد صحنه حرکت کنه تا اون گلوله رو نمایش بده ولی الان نمی دونم صحنه رو چگونه متوقف کنم؟[/QUOTE]
[B]شما می تونید فوتیجهای استفاده شده رو آپلود کنید تا یه نگاه دقدقی داشته باشم... چون وقتی بازیگر اسلحه رو بالا میاره دیگه توی تصویر نیست...
راههای مختلفی برای ثابت نگه داشتن تصویروجود داره... ولی باید با توجه به فوتیج انجام بشه...[/B]
[QUOTE=mohammad_anvaran;93695][B]شما می تونید فوتیجهای استفاده شده رو آپلود کنید تا یه نگاه دقدقی داشته باشم... چون وقتی بازیگر اسلحه رو بالا میاره دیگه توی تصویر نیست...
راههای مختلفی برای ثابت نگه داشتن تصویروجود داره... ولی باید با توجه به فوتیج انجام بشه...[/B][/QUOTE]
بله .. دقیقا به همین شکل هست! در ابتدا باید کلیپ چند ثانیه ای روی فیلم بمونه تا اکتور شلیک کنه بعدش هم بره جلو.
(البته این چیزی که الان گذاشتم فعلا شبیه سازی فیلم اصلی هستش، هنوز گلوله رو وارد نکردم.)
سپاسگذارم از لطف تون!
بفرمایید:[CENTER][url]http://s5.picofile.com/file/8148132834/Project.rar.html[/url]
[/CENTER]
این فایل کل پروژه هست! اول کلیپی که اون اکتور داره شلیک می کنه بعد هم اون تصاویر رو 3 بعدی کردم و پشت سر هم قرار دادم تا بعدا شلیک رو شبیه سازی کنم!
خود پروژه هم که ساختم داخلش هست!