-
[QUOTE=mohammad_anvaran;92558][B]همونطور که مجتبی عزیز کفت همچین آش دهن سوزی هم نیست این آقای صدا و سیما...
ولی پارتی رو زیاد قبول ندارم که نیاز نیست...
یه بابایی بود سر تصویربرداری بهش گفتیم کلوین افتاد رو زمین دنبال کلوین می گشت... (کلوین در تصویربرداری همون معیار سنجیدن دمای رنگه)
الان این بابا که اسمش رو نمی برم تهیه کننده ست... اوف اوف... پارتی خیلی مهمه...
به شخصه آزادانه کار کردن به دور از خط قرمزها و به دور از مافیا رو بیشتر می پسندم[/B][/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]دقیقـــــاً محمد جان ... Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig Liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiike[/COLOR]
-
[QUOTE=reza9915;92521]مرسی از همه دوستان من عاشق کار با پلاگین twixtor ام دوربینشم دارم در حد 240 فریم بر ثانیه میگیره حالا به نظرتون کجا میتونم پیشرفت کنم؟:confused:[/QUOTE]
دوستان چرا جواب نمیدین؟
-
[QUOTE=reza9915;92769]دوستان چرا جواب نمیدین؟[/QUOTE]
[B]دوست عزیز این بستگی به توانایی های خودتون داره و علایق خودتون.... نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه...
یکی توانای و علاقه به این داره که تو یه شرکت خصوصی کار کنه... اگر بره صدا و سیما احتمال داره پس رفت کنه تا پیشرفت... و یکی علاقه داره تو صدا و سیما کار کنه اگر بره تو شرکتهای خصوصی احتمال داره به این خاطر که به کارش علاقه نداره پس رفت کنه...[/B]
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;91989]دوستان اشاره کردن باید خیلی حرفه ای باشی و پارتی داشته باشی ولی جو خوبی نداره ... زیاد هنری نیست من خودمو کشتم واسه انیمیشن اصلا محل نذاشتن
اگه افتر خوب بلدی باید آزاد کار کنی .....
در ضمن اگه هم مدرک از دانشگاه خود صدا و سیما بگیری هیچ تضمینی برای استخدام نیست
دقیقا دوستان اشاره کردن اصلا به فکر استعداد نیستن .... میگن دست ما بسته ست بودجه نداریم![/QUOTE]
من با مصطفی جان موافقم دوست عزیز الان وضعیت صدا و سیما خیلی خرابه وقتی تبلیغات اونم زنده توی شبکه های دولتی خودمون پخش میشه تا اخرش بخون...