-
[QUOTE=omid74;86339]ممنون
نمی دونستم اینجا هم طرفدار داره:4:
قولش رو نمیدم ولی اگه وقت کنم حتما از اول آموزشش رو میذارم
خوش حالم که خوشتون اومده.
من خودم همیشه همین کار رو میکنم. تازه میکروفون من Behriger C1U هست و usb هست و مشکلم بیشتر میشه چون نمیشه هم صدای خروجی از سیستم رو ضبط کنه و هم صدای خودم و باید جداگونه ضبط کنم
من با نرم افزار 4Easysoft Total Video Converter از ویدیو خروجی mp3 با بالاترین کیفیت و با سمپل ریت 48000 و با کیفیت 320 بدون افت کیفیت خروجی میگیرم. بعد تو آدوب اودیشن ویرایش میکنم. و وقتی که میخوام توی افترافکت روی آموزش تگ بذارم همونجا صدا رو زیر ویدیو میذارم. تازه نیاز به مچ کردن هم نیست چون صدای خود ویدیو هست
در ضمن اون جمله ی آخرتون رو متوجه نشدم :39:
----------------------------------------------------------------------
از بقیه ی دوستان هم تشکر می کنم که نظر دادن[/QUOTE]
[COLOR=#ff0000][B]
درود بر شما آخرش ببنید نرم افزار کاستیما نرم افزاریه که ما آموزشها رو به صورت ویدیوی ضبط میکنیم
منظورم اینه که نمیدونم خروجی صدا به تنهایی داره یعنی مثلا صدا رو من جدا گانه اول خروجی بگیرم
بعد ببرم توی نرم افزار اینو تصحیح کنم بعد دوباره ببرم توی کاستیما سرهم کنم ... این بود منظورم...
یعنی هنوز امتحان نکردم راستیتش وقت ندارم ...:23: [/B][/COLOR]
-
با سلام دست گلت درد نکنه من دارم دانلود میکنم گفتم تا دانلود بشه نظرمم بگم......اولا دمت گرم من به شخصه دوست داشتم و دارم یه مقدار آشنایی با این برنامه داشته باشم یعنی در حدی که بتونم واسه کارای تدوین فیلمای عروسی یا کارایی تو این مایه ازش استفاده کنم. خیلیم مشتاقم. فکر کنم خیلی از دوستان دیگمونم به چنین چیزی نیاز داشته باشن حالا اگر بتونید آموزشهایی کوتاه و کاربردی از این برنامه بذارید که دیگه خیلی خیلی سپاسگذار میشیم. در آخر باز هم بابت پرحرفیام شرمندم. ممنون
-
[QUOTE=Elka Eydipor;86352][COLOR=#ff0000][B]
درود بر شما آخرش ببنید نرم افزار کاستیما نرم افزاریه که ما آموزشها رو به صورت ویدیوی ضبط میکنیم
منظورم اینه که نمیدونم خروجی صدا به تنهایی داره یعنی مثلا صدا رو من جدا گانه اول خروجی بگیرم
بعد ببرم توی نرم افزار اینو تصحیح کنم بعد دوباره ببرم توی کاستیما سرهم کنم ... این بود منظورم...
یعنی هنوز امتحان نکردم راستیتش وقت ندارم ...[IMG]http://forum.video-effects.ir/images/smilies/yahoicon/23.gif[/IMG] [/B][/COLOR][/QUOTE]
آها. منم با همون نرم افزار ضبط کردم ولی تا الان باهاش اینکار رو نکردم. فقط یه خروجی mp4 میگیرم و بعد یه بار توی 4easy میبرم واسه mp3 و بعد یه بار هم توی After که خروجی اصلیه و بعد توی یه نرم افزار دیگه واسه کاهش حجم. چقدر راحت :4:
چقدر گفتم "بعد" :4:
واسه من که خیلی راحته
-
[QUOTE=Elka Eydipor;86352][COLOR=#ff0000][B]
یعنی هنوز امتحان نکردم راستیتش وقت ندارم ...:23: [/B][/COLOR][/QUOTE]
[QUOTE=omid74;86358]آها. منم با همون نرم افزار ضبط کردم ولی تا الان باهاش اینکار رو نکردم. فقط یه خروجی mp4 میگیرم و بعد یه بار توی 4easy میبرم واسه mp3 و بعد یه بار هم توی After که خروجی اصلیه و بعد توی یه نرم افزار دیگه واسه کاهش حجم. چقدر راحت :4:
واسه من که خیلی راحته[/QUOTE]
درود بر شما دوستان
چرا این کارارو میکنید همون Mp4 وارد برنامه میشه بعدش میتونید روی صداش کار کنید بعد خروجیه Mp3 بگیرید
البته توی Cc که میشه قبل ترشو نمیدونم
آقا امید با خود کاستیما تمام کار هارو میتونید انجام بدید
-
[QUOTE=omid74;86358]آها. منم با همون نرم افزار ضبط کردم ولی تا الان باهاش اینکار رو نکردم. فقط یه خروجی mp4 میگیرم و بعد یه بار توی 4easy میبرم واسه mp3 و بعد یه بار هم توی After که خروجی اصلیه و بعد توی یه نرم افزار دیگه واسه کاهش حجم. چقدر راحت :4:
واسه من که خیلی راحته[/QUOTE]
[B]خوب برای من که سرم شلوغه نه!! بعد کیفیت فیلم پایین میاد آیکن ها به سختی دیده میشه!؟ (البته فکر نکنید خدایی نکرده منظورم
آموزش شماست ها:4: اصلا و ابدا :4:) ولی کیفیت فیلم خروجی پایین میاد این همه مراحل!!!:40:بهر حال آموزش بسیار
بسیار جالبی بود آموزش این نرم افزار رو ادامه بدید .. پایدار باشید ..[/B]
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;86361]درود بر شما دوستان
چرا این کارارو میکنید همون Mp4 وارد برنامه میشه بعدش میتونید روی صداش کار کنید بعد خروجیه Mp3 بگیرید
آقا امید با خود کاستیما تمام کار هارو میتونید انجام بدید[/QUOTE]
[COLOR=#006400][B]درودبله آقا مصطفی کاستیما خیلی امکانات داره .... میشه روی خروجی صدا هم کار کرد ... ولی خوب گاهی وقت
اجازه نمیده!:29: [/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;86363][COLOR=#006400][B]درودبله آقا مصطفی کاستیما خیلی امکانات داره .... میشه روی خروجی صدا هم کار کرد ... ولی خوب گاهی وقت
اجازه نمیده!:29: [/B][/COLOR][/QUOTE]
منظوره من اینه که شما با کاستیما کامل آموزشتون رو ویرایش کنید بعد خروجیه Mp4 بگیرید نه Mp3 بعد همون ویدیو رو وارد Adobe Audition کنید
امکان پذیره
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;86364]منظوره من اینه که شما با کاستیما کامل آموزشتون رو ویرایش کنید بعد خروجیه Mp4 بگیرید نه Mp3 بعد همون ویدیو رو وارد Adobe Audition کنید
امکان پذیره[/QUOTE]
[B]درود آها بعد آنوقت خروجیش کیفیت فیلم خراب نمیشه؟! یا فقط صداش آنوقت درست میشه؟![/B]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;86367][B]درود آها بعد آنوقت خروجیش کیفیت فیلم خراب نمیشه؟! یا فقط صداش آنوقت درست میشه؟![/B][/QUOTE]
فقط صداشو خروجی میگیرید
یعنی خوده نرم افزار ورودی Mp4 داره و خروجی Mp3
-
[QUOTE=amir6417;86356]با سلام دست گلت درد نکنه من دارم دانلود میکنم گفتم تا دانلود بشه نظرمم بگم......اولا دمت گرم من به شخصه دوست داشتم و دارم یه مقدار آشنایی با این برنامه داشته باشم یعنی در حدی که بتونم واسه کارای تدوین فیلمای عروسی یا کارایی تو این مایه ازش استفاده کنم. خیلیم مشتاقم. فکر کنم خیلی از دوستان دیگمونم به چنین چیزی نیاز داشته باشن حالا اگر بتونید آموزشهایی کوتاه و کاربردی از این برنامه بذارید که دیگه خیلی خیلی سپاسگذار میشیم. در آخر باز هم بابت پرحرفیام شرمندم. ممنون[/QUOTE]
سلام. ممنون برادر. خوش حالم که براتون مفید واقع شده
باشه. حرفی نیست. حالا که دیدم این همه طرفدار داره از اول شروع میکنم فقط قبلش یه آموزش دیگه هم بذارم چون قولش رو دوهفته پیش به یکی از بچه ها دادم
[QUOTE=Mostafa Eradi;86361]درود بر شما دوستان
آقا امید با خود کاستیما تمام کار هارو میتونید انجام بدید[/QUOTE]
من تا الان با این نرم افزار حرفه ای کار نکردم و بلد نیستم ولی میتونم آموزششاش رو ببینم ولی وقت نمی کنم ولی حالا که فهمیدم میشه یه کارهایی باهاش میکنم
ممنون
[QUOTE=Elka Eydipor;86362][B]خوب برای من که سرم شلوغه نه!! بعد کیفیت فیلم پایین میاد آیکن ها به سختی دیده میشه!؟ (البته فکر نکنید خدایی نکرده منظورم
آموزش شماست ها:4: اصلا و ابدا :4:) ولی کیفیت فیلم خروجی پایین میاد این همه مراحل!!!:40:بهر حال آموزش بسیار
بسیار جالبی بود آموزش این نرم افزار رو ادامه بدید .. پایدار باشید ..[/B][/QUOTE]
منظورتون رو کاملا رسوندین :4:
آره عمدا کیفیتش رو آوردم پایین تا هم خودم و هم بچه ها بتونن راحت تر دانلودش کنن. حالا یعنی چیزی معلوم نبود :39:
باشه. دیدم خیلی استقبال شده چند وقت دیگه یه تاپیک میزنم و از اول شروع میکنم