-
[QUOTE=Mostafa Eradi;81002]سلام ... خیلی خوب شده عزیزمن هر چقد خواستم با اکشن ها کار کنم موفق نشدم ! .... آموزش هم دیدم ولی بازم به مشکل بر میخورم!شما از چه ورژنه فتوشاپ استفاده میکنید؟[/QUOTE]سلام دوست عزیزمن با Adobe Photoshop CS6 - 64 Bit این کار و انجام دادم باید دقیق مثل آموزش پیش برید عکسی و که می خواین اکشن اعمال بشه ، png و با اسم Backgaround ذخیره و حتما قفل کن بعد یه لایه باز کن به اسم Brush و دقیق مثل همون رنگهایی که مثل عکس مورد نظرت هست با براش بهش بده دقت کن توی عکس من رنگ پیراهن با رنگ شلوار فرق میکنه پس هموت رنگ انتخاب کن و قسمتهایی که می خواین به ذرات تبدیل بشه بکش بعد اکشن و اجرا کن بعد اجرا هم میتونی لایه ذرات و باز یا بسته یا پخش یا جمع کنیدامیدوارم مساله ات حل بشه. دقت کنی خیلی راحتهموفق باشی دوست من
-
[QUOTE=فرهاد نصیری;81175]سلام دوست عزیزمن با Adobe Photoshop CS6 - 64 Bit این کار و انجام دادم باید دقیق مثل آموزش پیش برید عکسی و که می خواین اکشن اعمال بشه ، png و با اسم Backgaround ذخیره و حتما قفل کن بعد یه لایه باز کن به اسم Brush و دقیق مثل همون رنگهایی که مثل عکس مورد نظرت هست با براش بهش بده دقت کن توی عکس من رنگ پیراهن با رنگ شلوار فرق میکنه پس هموت رنگ انتخاب کن و قسمتهایی که می خواین به ذرات تبدیل بشه بکش بعد اکشن و اجرا کن بعد اجرا هم میتونی لایه ذرات و باز یا بسته یا پخش یا جمع کنیدامیدوارم مساله ات حل بشه. دقت کنی خیلی راحتهموفق باشی دوست من[/QUOTE]
ممنون بابت توضیحت بزرگوار ... متاسفانه نشد .... نمیدونم مشکل کجاست!
بعد حسابی بررسی میکنم یه مدت طولانیه با این مسئله مشکل دارم
اگه نشد فیلم و عکس میذارم تو انجمن که دوستان راهنماییم کنن
ممنون از لطفت عزیز
-
[QUOTE=neda *;81011][COLOR=#008080][B]خيلي خوب شده عالي فقط شدت رنگو كاهش بدين كه محيط طبيعي بشه و روي ابرها بيشتر كار بشه بهتر ميشه موفق باشيد [/B][/COLOR][/QUOTE]
ممنون ندا خانووم
-
[QUOTE=ahir;81012]دادا گوشه سمت چپ چیزی تو آسمونه؟؟؟[/QUOTE]
آره خوب دیدی گربه به شکل ابر :78::134:
-
[B]سلام اقا فرهاد کار قشنگی شده دستتون درد نکنه[/B]
-
عکس قشنگی شده
اما فقط یه نکته هست تو سایه دست و ذرات که فکر می کنم از قلم افتاده .
دست که سایه ش تکمیل هست و ذرات که اصلا سایه ندارند .
حداقل سایه دست هم تکه تکه می شد شاید بهتر بود البته از نگاه من .
و ذرات هم سایه می داشتند .
در کل قشنگ شده .
-
[QUOTE=Elka Eydipor;81057][COLOR=#ff0000][B]درود بر شما خیلی خوب شده .. خیلی ...دوستان نکاتی رو گفتند من بگم که این
روی نور پردازی کار بیشتر دقت کنید .. چون حس میکنم سایه جاش اونجا نیست
به چه دلیل درخت پشت سر شما و اون نوری که روی زمینه اطرافش نشون
میده که نور از بالاتر میتابه و مایل نیست اینقد .. نمیدونم شاید من اشتباه میکنم
و در این صورت سایه کوتاه تر میشه.. و روی آسمون هم بیشتر کار کنید فضا
رنگش تناسب خوبی با آسمون نداره ..انشالله بازم کارهای خوب ببینیم از شما..
موفق باشید[/B][/COLOR][/QUOTE]
درود خانووم ...تشکر... نه اشتباه نمیکنید درست متوجه شدید...من اول عکس پشتی خودم درست کرده بود بعد گفتم یه اکشنم اجرا کنم ببینم چی میشه....:1: نکاتی خیلی خوبی و اشاره کردید... انشاالله کارهای بعدی.
-
[QUOTE=shahin_hich;81214][B]سلام اقا فرهاد کار قشنگی شده دستتون درد نکنه[/B][/QUOTE]
تشکر دوست عزیز
-
[QUOTE=alirezai;81215]عکس قشنگی شده
اما فقط یه نکته هست تو سایه دست و ذرات که فکر می کنم از قلم افتاده .
دست که سایه ش تکمیل هست و ذرات که اصلا سایه ندارند .
حداقل سایه دست هم تکه تکه می شد شاید بهتر بود البته از نگاه من .
و ذرات هم سایه می داشتند .
در کل قشنگ شده .[/QUOTE]
سپاس دوست عزیز آره میتونست اینطوری هم باشه خودم خواستم که سایه بمونه ...
-
[QUOTE=فرهاد نصیری;81175]سلام دوست عزیزمن با Adobe Photoshop CS6 - 64 Bit این کار و انجام دادم باید دقیق مثل آموزش پیش برید عکسی و که می خواین اکشن اعمال بشه ، png و با اسم Backgaround ذخیره و حتما قفل کن بعد یه لایه باز کن به اسم Brush و دقیق مثل همون رنگهایی که مثل عکس مورد نظرت هست با براش بهش بده دقت کن توی عکس من رنگ پیراهن با رنگ شلوار فرق میکنه پس هموت رنگ انتخاب کن و قسمتهایی که می خواین به ذرات تبدیل بشه بکش بعد اکشن و اجرا کن بعد اجرا هم میتونی لایه ذرات و باز یا بسته یا پخش یا جمع کنیدامیدوارم مساله ات حل بشه. دقت کنی خیلی راحتهموفق باشی دوست من[/QUOTE]
مشکلم حل شد ! بجای Brush باید brush مینوشتم :2:
ممنون عزیز