-
[QUOTE=یاشار ابراهیمی;80208]مگه میشه سایز تصویر بهم بخوره؟؟؟ :|
شما تصویر رو کوچیک هم بکنی باز مشکل داری یا نه ؟ موقع کوچیک کردن تصویر Shift رو میگیری؟[/QUOTE]
:| سلام...فک کنم درست متوجه سوالم نشدین....من خودم دست به سایز تصویرا نمیزنم...تا میارمشون تو کامپ جدید اینجور میشن خودشون...بزرگ میشن و میان وسط صفحه....البته الان دیگه همونجور که گفتم نشستم از اول دارم درستش میکنم...مررسی از پیگیری
-
[QUOTE=faeze hoseini;80216]:| سلام...فک کنم درست متوجه سوالم نشدین....من خودم دست به سایز تصویرا نمیزنم...تا میارمشون تو کامپ جدید اینجور میشن خودشون...بزرگ میشن و میان وسط صفحه....البته الان دیگه همونجور که گفتم نشستم از اول دارم درستش میکنم...مررسی از پیگیری[/QUOTE]
:4:
اگه مشکلی داشتی پروژه رو بفرست برام ببینم قضیه چیه
-
1 فایل پیوست
[QUOTE=faeze hoseini;80216]:| سلام...فک کنم درست متوجه سوالم نشدین....من خودم دست به سایز تصویرا نمیزنم...تا میارمشون تو کامپ جدید اینجور میشن خودشون...بزرگ میشن و میان وسط صفحه....البته الان دیگه همونجور که گفتم نشستم از اول دارم درستش میکنم...مررسی از پیگیری[/QUOTE]
فائزه خانم این طبیعیه چون احتمالا کامپ اولیه با کامپ دوم سایزهاشون فرق میکنه تو setting کامپوزیشن اون ها رو مقایسه کنید
[ATTACH=CONFIG]10453[/ATTACH]
-
[QUOTE=یاشار ابراهیمی;80217]:4:
اگه مشکلی داشتی پروژه رو بفرست برام ببینم قضیه چیه[/QUOTE]
:5:
مرررسی..باشه حتما...فعلا که دارم تغییرشون میدم خودم...مررسی از پیگیری برای حل مشکلم
[QUOTE=تورج یوسفی;80222]فائزه خانم این طبیعیه چون احتمالا کامپ اولیه با کامپ دوم سایزهاشون فرق میکنه تو setting کامپوزیشن اون ها رو مقایسه کنید[/QUOTE]
سلام آقای یوسفی....بله دقیقا...رفتم توی کامپایی که توی کامپای اصلیم بودن و دیدم اونجا بعضیاشون بزرگترن..دارم کوچیک میکنمشونو میذارمشون سرجاشون
ممنونم از پیگیریتون برا حل مشکلم
-
[QUOTE=faeze hoseini;80223]:5:
مرررسی..باشه حتما...فعلا که دارم تغییرشون میدم خودم...مررسی از پیگیری برای حل مشکلم
سلام آقای یوسفی....بله دقیقا...رفتم توی کامپایی که توی کامپای اصلیم بودن و دیدم اونجا بعضیاشون بزرگترن..دارم کوچیک میکنمشونو میذارمشون سرجاشون
ممنونم از پیگیریتون برا حل مشکلم[/QUOTE]
حتما یه save as بزنید که اگه مشکلی بوجود اومد به پروژه قبلی دسترسی داشته باشید