[QUOTE=aligazboland;80591]ممنون عالی بود امروز رفتم بخرمش .مغازه بسته بود.تشکر[/QUOTE]
خواهش پس کلا آدم خوش شانسی هستی ;)
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=aligazboland;80591]ممنون عالی بود امروز رفتم بخرمش .مغازه بسته بود.تشکر[/QUOTE]
خواهش پس کلا آدم خوش شانسی هستی ;)
دوست عزیز خیلی ممنون دو تا لینک اولی خود نرم افزارن ؟؟؟؟ یعنی از لینک سوم متریال ها شروع میشه؟؟؟
دوستان عزیز و اساتید ومدیران محترم ایا کسی هست مرا یاری کند؟؟؟؟
من [B]FlightKit360SkyMaps این پکیج رو از بالا دانلود کردم.فرمتاش (hdr)(dds) هست هیچ فایل نصبی وجود نداره,اینارو کپی میکنم توی قسمت
[/B]C:\Users\sohrab\Documents\VideoCopilot\Materials ولی نمیاد هر جا کپی میکنم نمیاد .کسی از عزیزان میتونه کمکم کنه؟بینهایت ممنونش میشم
چه جوری میشه ازین متریال ها استفاده کرد؟؟؟؟
[QUOTE=sali1000i;94387]دوستان عزیز و اساتید ومدیران محترم ایا کسی هست مرا یاری کند؟؟؟؟
من [B]FlightKit360SkyMaps این پکیج رو از بالا دانلود کردم.فرمتاش (hdr)(dds) هست هیچ فایل نصبی وجود نداره,اینارو کپی میکنم توی قسمت
[/B]C:\Users\sohrab\Documents\VideoCopilot\Materials ولی نمیاد هر جا کپی میکنم نمیاد .کسی از عزیزان میتونه کمکم کنه؟بینهایت ممنونش میشم
چه جوری میشه ازین متریال ها استفاده کرد؟؟؟؟[/QUOTE]
[B]درود بر شما من تاحالا فقط پلاگین رو نصب کردم و تا حالا استفاده نکردم ازش مسیری که دادید درسته به گمانم
ولی شما تمام پوشه رو انتقال میدید یا همون که فقط شامل متریال میشه؟![/B]
سلام.اول بخاطر این کار از تشکر میکنم.و یک سوال هم دارم.کدوم پکش فقط مدلهای سه بعدی جت هستند؟
باتشکر
[QUOTE=Elka Eydipor;94392][B]درود بر شما من تاحالا فقط پلاگین رو نصب کردم و تا حالا استفاده نکردم ازش مسیری که دادید درسته به گمانم
ولی شما تمام پوشه رو انتقال میدید یا همون که فقط شامل متریال میشه؟![/B][/QUOTE]
درود بر شما مدیر عزیز که پاسخگو بودید
ببینید توی این پست لینک اول و دوم خود المنته درسته؟
که من قبلا خود المنت رو داشتم ،از لینک سوم به بعد متریال ها شروع میشه ومن لینک سوم به بعد رو دانلود کردم .ولی من قادر به ایمپرت کردن [B]FlightKit360SkyMaps (لینک سوم ) نیستم.هم پوشه رو در متریال کپی کردم هم فایل ها با فرمت hdr رو به صورت تک تک ،ولی در المنت در متریال ها ظاهر نمیشه نمیدونم چرا.در ضمن در لینک سوم که عرض کردم فایل نصبی وجود نداره [/B]
[QUOTE=sali1000i;94449]درود بر شما مدیر عزیز که پاسخگو بودید
ببینید توی این پست لینک اول و دوم خود المنته درسته؟
که من قبلا خود المنت رو داشتم ،از لینک سوم به بعد متریال ها شروع میشه ومن لینک سوم به بعد رو دانلود کردم .ولی من قادر به ایمپرت کردن [B]FlightKit360SkyMaps (لینک سوم ) نیستم.هم پوشه رو در متریال کپی کردم هم فایل ها با فرمت hdr رو به صورت تک تک ،ولی در المنت در متریال ها ظاهر نمیشه نمیدونم چرا.در ضمن در لینک سوم که عرض کردم فایل نصبی وجود نداره [/B][/QUOTE]
[B]درود بر شما بله دوتای اول المنت هستند.. با یه برنامه دیگه اکستراکت کنید.و
امیدوارم اساتید بیان پاسختون رو بدند ... یه سوال قبلا شما متریال رو وارد کردید؟!
یعنی دفعه های قبل؟! یا اولین باره میخواید متریال رو در المنت استفاده کنید؟!یه سوال کلی هست!![/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;94452][B]درود بر شما بله دوتای اول المنت هستند.. با یه برنامه دیگه اکستراکت کنید.و
امیدوارم اساتید بیان پاسختون رو بدند ... یه سوال قبلا شما متریال رو وارد کردید؟!
یعنی دفعه های قبل؟! یا اولین باره میخواید متریال رو در المنت استفاده کنید؟!یه سوال کلی هست!![/B][/QUOTE]
بله بله تا حالا ایمپرت کردم ولی فرمتشون یا (emf) یا jpg بوده یا فایل نصبی بوده متریال ها .ولی فرمت hdrو dds ایمپرت نکردم.
[QUOTE=sali1000i;94453]بله بله تا حالا ایمپرت کردم ولی فرمتشون یا (emf) یا jpg بوده یا فایل نصبی بوده متریال ها .ولی فرمت hdrو dds ایمپرت نکردم.[/QUOTE]
[COLOR=#b22222][B]یه بخش اعظمی از مشکلات با پلاگین المنت و متریالهاش گمان کنم به دلیل کارت گرافیک هست... [/B]
[B]البته حدسم اینه شایدم این درست نباشه .
[/B][/COLOR]
[SIZE=4]سلام.اولین بخاطر این کار ازت تشکر میکنم و فقط یک سوال دارم.
کدوم پکش فقط مذلهای سه بعدی جت و هواپیما رو داره؟
[/SIZE]