-
[COLOR=#0000ff]امیر جان سعی میکنم یه آموزش تصویری از نحوه ساخت این گونه حرکت ذرات براتون درست کنم .
خودمم هم قبلا در یکی از پروژه هام یه چیزی شبیه به این رو کار کردم ... و بنده هم با استاد عزیز
حسین جان موافقم و این حرکت با پلاگین Trapcode Particular ایجاد شده . فقط کافی شما
بتونید تنظیمات رو به دقت و درستی اعمال کنید ... موفق باشید ...[/COLOR]
-
[QUOTE=proshot;80443][COLOR=#0000ff]امیر جان سعی میکنم یه آموزش تصویری از نحوه ساخت این گونه حرکت ذرات براتون درست کنم .
خودمم هم قبلا در یکی از پروژه هام یه چیزی شبیه به این رو کار کردم ... و بنده هم با استاد عزیز
حسین جان موافقم و این حرکت با پلاگین Trapcode Particular ایجاد شده . فقط کافی شما
بتونید تنظیمات رو به دقت و درستی اعمال کنید ... موفق باشید ...[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=#4b0082]بزرگواری داداش ...[/COLOR]
-
[QUOTE=proshot;80443][COLOR=#0000ff]امیر جان سعی میکنم یه آموزش تصویری از نحوه ساخت این گونه حرکت ذرات براتون درست کنم .
بتونید تنظیمات رو به دقت و درستی اعمال کنید ... موفق باشید ...[/COLOR][/QUOTE]
والا خودمم هر چی اموزش مربوط به پارتیکل بودو دیدم..هر چجی اپشن مربوط به physic بود کار کردم ..ولی نشد....حالا نمیدونم این تلفیق دو تا پلاگینه یا فقط خود پارتیکل است!
باز ممون ..اگر زحمتش رو بکشی که عالی میشه......دم شما گرم
-
امروز 11 شهریور 1393 ساعت 10:3 شب می باشد
:65:
مدیونید اگر فکر کنید من از قصد تاپیک رو اوردم بالا که مجتبی جان یا شاهین جان دوباره تاپیک رو ببینند و ................مدیون کردما :65::65::65:
-
1 فایل پیوست
[QUOTE=amirmohammad;82787]امروز 11 شهریور 1393 ساعت 10:3 شب می باشد
مدیونید اگر فکر کنید من از قصد تاپیک رو اوردم بالا که مجتبی جان یا شاهین جان دوباره تاپیک رو ببینند و ................مدیون کردما :65::65::65:[/QUOTE]
[COLOR=#b22222][B]درود بر شما آقا امیر نکه فکر کنید ما اصلا همچین فکری نکردیم ...:4: فقط تاپیکهای قدیمی رو چرا بالا میارید
چرا اسپم تولید میکنید:4: ای خدا شما دیگه چرا!؟؟عایا؟!![ATTACH=CONFIG]11020[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]11020[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]11020[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]11020[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]11020[/ATTACH]
من میگم این آیکن لنگه کفش میخوام واسه همچین موقع هایی!!!!:26: جواب ندید ها اسپم میشه!!!![/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;82791][COLOR=#b22222][B]درود بر شما آقا امیر نکه فکر کنید ما اصلا همچین فکری نکردیم ...:4: فقط تاپیکهای قدیمی رو چرا بالا میارید
چرا اسپم تولید میکنید:4: ای خدا شما دیگه چرا!؟؟عایا؟!![ATTACH=CONFIG]11020[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]11020[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]11020[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]11020[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]11020[/ATTACH]
من میگم این آیکن لنگه کفش میخوام واسه همچین موقع هایی!!!!:26: جواب ندید ها اسپم میشه!!!![/B][/COLOR][/QUOTE]
واقعا چرا!!! واقعا امیر از تو بعید بود.............!!عایا واغعا" کار درستی بود امیر!!
آخه دیدم تاپیک رفته اون دور دستها....من دنبال این اموزشم...گفتم به نوعی با اوردن دوباره تاپیک به سمت بالا بالاها یکجورائی غیر مستقیم دوستان رو خفت کنیم اموزش رو ترتیبش رو بدن......مدیون کردم اگر فکر کنید ما خفت گیریم........خیر.....اثلا به حیج وجح
ببخشید اصلا قصدم اسپم نبود......نیتم خیر بود.....
-
[QUOTE=amirmohammad;82787]امروز 11 شهریور 1393 ساعت 10:3 شب می باشد
مدیونید اگر فکر کنید من از قصد تاپیک رو اوردم بالا که مجتبی جان یا شاهین جان دوباره تاپیک رو ببینند و ................مدیون کردما :65::65::65:[/QUOTE]
[B]امیر محمد یادم نرفته عزیز :)
اگه گرفتاری بزاره فردا پس فردا اموزشو درس میکنم[/B]
-
[QUOTE=shahin_hich;82796][B]امیر محمد یادم نرفته عزیز :)
اگه گرفتاری بزاره فردا پس فردا اموزشو درس میکنم[/B][/QUOTE]
:65::65::9:
دست شما درد نکنه شاهین جان.......ان شالله...ما منتظریم
-
[QUOTE=shahin_hich;82796][B]امیر محمد یادم نرفته عزیز :)
اگه گرفتاری بزاره فردا پس فردا اموزشو درس میکنم[/B][/QUOTE]
آخ ببخشید من اشتباها" این رو نقل قول کردم...
نیتم دوباره خیره....یک خانمی که اول اسمشون هم خانم عیدی پوره نیان بگن!! no spam..:65:
-
[QUOTE=amirmohammad;83869]آخ ببخشید من اشتباها" این رو نقل قول کردم...
نیتم دوباره خیره....یک خانمی که اول اسمشون هم خانم عیدی پوره نیان بگن!! no spam..:65:[/QUOTE]
[B]سلام امیرمحمد
عزیز من واقعا شرمندم که نتونستم زودتر اینو اماده کنم.گرفتاریم واقعا اجازه نمیداد.
خدمت شما
[url]http://forum.video-effects.ir/thread9016.html#post85496[/url]
امیدوارم همونی باشه که میخوای[/B]