-
[QUOTE=alirezai;77656]خلاصه خانم عیدی پور من در حال حاضر تیم ندارم پول هم ندارم
ولی دلم می خواد یه استودیو خیلی خب و حرفه ای راه بندازم
حالا کی بشه نیمدونم ولی اگر شد شما هم در بخش انیمیشن سازی افتخار بدین تیمی کار کنید .
در مورد اندور کرامر یا کریمیر هر کدوم درسته باید بگم که خیلی در آموزش دادن سریع و زبان بسیار روند و روانی داره که هر کاربری را به کار کردن با افتراکفت مشتاق میکنه شرکت ادوبی باید براش یه اسکار بده :3::3:[/QUOTE]
[COLOR=#8b4513][B]
درود بر شما من والله کارم انیمیشن دو بعدی و کات اوت هست..بعد اینکه بیشتر دستی کار کردم و درواقع میشه گفت توی
این وادی خودمم هنوز پله های اول رو طی میکنم .. انشالله که بتونم یه روز گروه داشته باشم خوشحال میشم که
تحت پرچم ویدیو افکت یه گروه تشکیل بدم چون هر کاری که کنم به هیچ صورتی نمیتونم زحمات اساتید این سایت
رو جبران کنم و دینی که این سایت و اساتید به گردن من دارن خیلی بیشتر از این حرفهاست یکی از
آرزوهای منه.... و به شما هم پیشنهاد میدم همون افترافکت و سینما فوردی به دلیل لینک شدن به افتر افکت و
محیط ساده و دم دستش و راحتی کار باهاش که نیاز به تخصص خاصی هم گمان کنم نداشته باشه
رو کار کنید بدلیل کمی هزینه و همینطوراینکه میتونید با سیستم قوی و راحت به تنهایی روی جلوه های ویژه
کار کنید که بشه در آینده ای نه چندان دور یه گروه خوب تشکیل بدید وامیدوارم موفق باشید ...[/B][/COLOR]
-
جواب شما
دوست دارم عزیزانی که این رو میخونند کاملا جوابشونو گرفته باشند و بی راه نره
اولا برنا مه ها در چند بخش هستند که باید بدونید اگر میخواید برنامه ای کار کننید که تمامی نیازتونو بر اورده کنه مهمه مثلا برنامه ها ایراداتی دارندو یا دیر بته دیر اپدیت میشند وغیره
اول از همه بگم سینما فردی انتخوابی که برای 10 سال اینده خوبه نه الان
میمونه از توی برنا مهای هیودینی مایا و مکس
خوب بهتر هودینی کنار بگزارید چون هم احتیاج به کامپوتری قوی هست هم در حال حاظر به چند دلیل عرض میکنم که به درد نمیخوره اولا در ایران و کمتر شرکتی استفاده میشه
دوما این برنامه در پارتیکل قوی مقل اب و غیره ولی جدیدا برنامه thinking particle6 که همین برنامه تمامی سیتمهای هودینی رو تو خودش اورده و یک شاهکاری هست از برنامه ها با دانشو یاد گرفتن این برنامه و krakadoa و fume شما میتونید هر انچه که میخواهید و در تخیل دارید بسیازید حتی اگر این برنامه اگگر دیگر اپدیت نشود شما نیازتان کلا در تمامی موارد حل شده است این برنامه در مکس میباشند
میونه بخش انیمیت motion bulder یک برنا مهای فوق حرف های که هم برای مکس هم مایا با این برنامه کلا نیازتون در همه موارد حل شده است
در برنامه مدل سازی فق zbrush و پینت فقط mari
] 2 بر نامه رندر vue , vray
حتما نیازتون است
و در نهایت fusion nuke یکی از اینها کافی است و در اخر سر edit
avid and scratch
شما با دانش همین برنا مه هر کاری از دستون بر میاد و خواهش میکنم به این حرفای بیهوده که مایا بهتره هودینی بهتره گوش نکنید این برنامه ها بهترین برنامه های موجود هستند که شمارا کلا بینیاز میکند
-
[QUOTE=zbrush5;77792]دوست دارم عزیزانی که این رو میخونند کاملا جوابشونو گرفته باشند و بی راه نره
اولا برنا مه ها در چند بخش هستند که باید بدونید اگر میخواید برنامه ای کار کننید که تمامی نیازتونو بر اورده کنه مهمه مثلا برنامه ها ایراداتی دارندو یا دیر بته دیر اپدیت میشند وغیره
خوب بهتر هودینی کنار بگزارید چون هم احتیاج به کامپوتری قوی هست هم در حال حاظر به چند دلیل عرض میکنم که به درد نمیخوره اولا در ایران و کمتر شرکتی استفاده میشه
دوما این برنامه در پارتیکل قوی مقل اب و غیره ولی جدیدا برنامه thinking particle6 که همین برنامه تمامی سیتمهای هودینی رو تو خودش اورده و یک شاهکاری هست از برنامه ها با دانشو یاد گرفتن این برنامه و krakadoa و fume شما میتونید هر انچه که میخواهید و در تخیل دارید بسیازید حتی اگر این برنامه اگگر دیگر اپدیت نشود شما نیازتان کلا در تمامی موارد حل شده است این برنامه در مکس میباشند
میونه بخش انیمیت motion bulder یک برنا مهای فوق حرف های که هم برای مکس هم مایا با این برنامه کلا نیازتون در همه موارد حل شده است
حتما نیازتون است
avid and scratch
شما با دانش همین برنا مه هر کاری از دستون بر میاد و خواهش میکنم به این حرفای بیهوده که مایا بهتره هودینی بهتره گوش نکنید این برنامه ها بهترین برنامه های موجود هستند که شمارا کلا بینیاز میکند[/QUOTE]
در زمینه تدوین اصلا Avid را دوست ندارم حاضرم با make movie ویندوز کار کنم ولی با Avid کار نکنم .
من جلوه کارهای زیادی را دیدم که بیشتر با مکس و سینما فوردی کار می کنند .
اما می خواستم نظرات اساتید را هم بدونم
بابت توضحات ممنون .
-
[QUOTE=zbrush5;77792]دوست دارم عزیزانی که این رو میخونند کاملا جوابشونو گرفته باشند و بی راه نره
حتما نیازتون است
avid and scratch
شما با دانش همین برنا مه هر کاری از دستون بر میاد و خواهش میکنم به این حرفای بیهوده که مایا بهتره هودینی بهتره گوش نکنید این برنامه ها بهترین برنامه های موجود هستند که شمارا کلا بینیاز میکند[/QUOTE]
درود
این برنامه هایی که گفته شد اگه بخوام شخصا یاد بگیرم فکر کنم یه 50 سالی باس وقت بزارم:39:
-
[QUOTE=alirezai;77606]خیلی ممنون بابت پاسخ شما خانم عیدی پور
ببخشید اگر تاپیک تکراری دادم
در کل می خواستم بدونم کدوم نرم افزار بهترین کاربرد را داره حرف شما کاملا درسته ؟
برای جلوه های وبژه باید تیم باشی اما برای یک تیم باید از یک جا شروع کنی من می خواستم بهترین و ساده ترین راه را برم .
آموزش های آندرو کرامر را که می بینم فکر می کنم که فقط با چند تا نرم افزار کار می کنه .
افترافکت
تری مکس
سینما فوردی
با همین 3 تا نرم افزار خیلی عالی کار میکنه تا جایی که من میدونم .
همیشه هم دست تنها هست :113:
البته تیم داره که اون سایت را اداره می کنه .[/QUOTE]
اگر اندرو کریمر از افتر افکت و 3ds max استفاده میکنه دلیل نمیشه که 3ds max رو فول آشنا باشه. 3ds max بخش انیمیت داره بخش مدل سازی داره و بخش داینامیک و پارتیکولار. که قطعاً هرکسی که سعی کرده همه رو با هم یاد بگیره آخرش بعد از چند سال یک کار معمولی داده بیرون. اما کسانی که یک رشته رو پیگیری میکنند و تا آخر ادامه میدهند موفق تر هستند. تو ایران همه میخوان همه کاره بشن توی جلوه های ویژه ولی نتیجش یک کار بی کیفیت و معمولی میشه. شاید بتونه دوستای نا آشنا با جلوه های ویژه رو متحیر کنه و متعجب، ولی کسانی که دستشون توی vfx هست رو نمیتونه متعجب کنه. در نتیجه این کارا گروهی هست. هرکسی باید یک تخصصی رو پیگیری کنه و همه با هم متحد باشند وگرنه نتیجش کارای بی کیفیت و مسخره ی صدا و سیما و سینمای ایران میشه.
ایرانی جماعت تا این حس تکروی و تک خوریشو کنار نگذاره تو هیچ جا به نتیجه نمیرسه.
به عنوان نمونه برو کارهای حسین دیبا و ابراهیم دیبا رو ببین که فقط توی zbrush کارکتر میسازن ببین چقدر قوی هستن و چقدر جایزه دریافت کردن.
موفق باشی
-
[QUOTE=3D_lover;79531]اگر اندرو کریمر از افتر افکت و 3ds max استفاده میکنه دلیل نمیشه که 3ds max رو فول آشنا باشه. 3ds max بخش انیمیت داره بخش مدل سازی داره و بخش داینامیک و پارتیکولار. که قطعاً هرکسی که سعی کرده همه رو با هم یاد بگیره آخرش بعد از چند سال یک کار معمولی داده بیرون. اما کسانی که یک رشته رو پیگیری میکنند و تا آخر ادامه میدهند موفق تر هستند. تو ایران همه میخوان همه کاره بشن توی جلوه های ویژه ولی نتیجش یک کار بی کیفیت و معمولی میشه. شاید بتونه دوستای نا آشنا با جلوه های ویژه رو متحیر کنه و متعجب، ولی کسانی که دستشون توی vfx هست رو نمیتونه متعجب کنه. در نتیجه این کارا گروهی هست. هرکسی باید یک تخصصی رو پیگیری کنه و همه با هم متحد باشند وگرنه نتیجش کارای بی کیفیت و مسخره ی صدا و سیما و سینمای ایران میشه.
ایرانی جماعت تا این حس تکروی و تک خوریشو کنار نگذاره تو هیچ جا به نتیجه نمیرسه.
به عنوان نمونه برو کارهای حسین دیبا و ابراهیم دیبا رو ببین که فقط توی zbrush کارکتر میسازن ببین چقدر قوی هستن و چقدر جایزه دریافت کردن.
موفق باشی[/QUOTE]
سلام
دوست عزیز توضیحات خوبی دادین
در کل جهان بینی و زوایه دید و تجربیات ، موقعیت هر انسان متفاوت هست و قطعا نظرات هم متفاوت هستند .
به گفته های شما که دقت کردم صحبت های شما خیلی تناقض داره .
شما گفتین که یکی تمام وقت شو برای 3D max گذاشته و جواب خوبی نگرفته .
بعد گفتین آقای حسین دیبا و ابراهیم دیبا Zbrush کار می کنند خیلی موفق هستند .
منظور اینه که 3dmax به اندازه Zbrush قوی نیست .؟
ببین دوست گلم گفتم که تجربیات و موقیعت هر انسان متفاوت هست . مثلا آدمی هایی هستند که با فتوشاپ خیلی موفق بودن گرافیست بین المللی هستند و فقط با فتوشاپ خیلی کارها کردن قبول دارم . اما اینجا یه نکته هست که تخصص اون شخص فقط فتوشاپ نیست در کنارش خیلی کارهای دیگه هم یاد داره . انسانی تو زندگی موفق هست که تجربه داشته باشه .
حالا تجربه از چه چیزی به دست میاد؟ فقط با یک نرم افزار حتی بخوای گرافیست بشی باید چند تا نرم افزار را حرفه ای کار کنی .
من کار را با نرم افزار 2 بعدی شروع کردم . مثل فتوشاپ فقط با فتوشاپ کار می کردم و اینجوری فکر می کردم که فتوشاپ را یاد بگیرم دیگه هیچ نیازی ندارم یه گرافیست میشم . تو آموزش های حرفه ای که توجه می کردم همیشه می دیدم که یک آدم حرفه ای رو چند تا نرم افزار تسلط داره .
در مورد تیم بودن باید یه چیزی را بگم هنوز تو ایران گرافیک 3 بعدی تو دانشگاه تخصصی تدریس نمیشه جلوه های ویژه که جای خوشو داره تو دانشگاه انیمشن سازی 2 بعدی یاد میدن حالا اون بیچاره که بخواد جلوه های ویژه را یاد بگیره باید یک عمر با مقاله یا تو سایت ها و بیشتر با آموزش های تصویری کار کنه . خب یک تیم چجوری می خواد شکل بگیره کی می خواد ساپورتش کنه وقتی حق کپی رایت رعایت نمیشه کارتو میدی بیرون چجوری می خوای ازش حمایت کنی .
همون اندرو ، سایت video colpite اگر تو همون کشور حق کپی رایت رعایت نمی شد یک شبه ورشکست می کرد .
خب تیم داشتن هم یک شرایطی داره . با اینکه جلوه کار میکنه خیلی از درآمدش و شهرتش از تولیدات سایتش هست .
سخن آخر اینکه که تخصص با یک نرم افزار تو ایران به درد نمی خوره .
[COLOR=#ff0000]شما هر کسی را هم که می بینی با یک نرم افزار شهرت داره مثال خود اندرو کرایمر با افترافکت و آموزش های سایتش اما کلی تجربه و تسلط بر روی نرم افزارهای دیگه را شامل کارش میشه اینجا یه نکته هست فقط افترافکت را تخصصی کار میکنه . [/COLOR]
-
از مطالب استفاده کردم
ممنون از همه ی دوستان و اساتید گرامی
از جمله خانم عیدی پور