-
[QUOTE=sam_ma;28965]سلام میشه راهنمایی کنید من پلاگینو نصب کردم و توی پوشه ی کرک سه تا فایل بود که من دوتا از اونهارو که برای 32 بیت بود نصب کردمو درست بود اما توی افتر افکت قسمت افکت ها این پلاگینو ندارم چرا؟[/QUOTE]
سلام
من Cs4 ندارم
دوستان اگه کسی رو سیستمش CS4 داره راهنمایی کنه
-
جناب هادی پور کمرا تراکر 1.8 روکه نصب کردم کرک نشد و مجبور شدم از فایل کرک 1.7 استاده کنم که الان 1.7 مشناسه در افتر cc
-
[QUOTE=sam_ma;28965]سلام میشه راهنمایی کنید من پلاگینو نصب کردم و توی پوشه ی کرک سه تا فایل بود که من دوتا از اونهارو که برای 32 بیت بود نصب کردمو درست بود اما توی افتر افکت قسمت افکت ها این پلاگینو ندارم چرا؟[/QUOTE]
درود بر شما ویندوزتون 32 بیته؟؟؟ افتر شما cs4??? منcs6کار میکنم و نمیدونم دقیقا فقط شما مسیر درست رو زدید برای نصب پلاگین؟؟؟
-
[QUOTE=aligazboland;28970]جناب هادی پور کمرا تراکر 1.8 روکه نصب کردم کرک نشد و مجبور شدم از فایل کرک 1.7 استاده کنم که الان 1.7 مشناسه در افتر cc[/QUOTE]
درود بر شما سوالی بود جملتون شرمنده؟؟؟
-
[QUOTE=کلاغک;28975]درود بر شما ویندوزتون 32 بیته؟؟؟ افتر شما cs4??? منcs6کار میکنم و نمیدونم دقیقا فقط شما مسیر درست رو زدید برای نصب پلاگین؟؟؟[/QUOTE]
مرسی که یاداوری کردی :) فکر میکردم مسیررو خودش درست میره الان دوباره نصب کردم دیدم توی درایو دیگه ای داره نصب میشه درست شد
-
[QUOTE=sam_ma;28985]مرسی که یاداوری کردی :) فکر میکردم مسیررو خودش درست میره الان دوباره نصب کردم دیدم توی درایو دیگه ای داره نصب میشه درست شد[/QUOTE]
بله آخه این بلا سر خودمم میاد گاهی یادم میره مسیر بدم برای نصب:o
-
توضیحی بود .مشکل اینه که 1.8 رو نتونستم کرک کنم .کلاغک جان
-
[QUOTE=aligazboland;28987]توضیحی بود .مشکل اینه که 1.8 رو نتونستم کرک کنم .کلاغک جان[/QUOTE]
شاید آپدیتش هنوز نیومده؟؟؟شمانباید کرک ورژن پاینترو وارد میکردید پلاگین خراب میشه!!!که
-
1 فایل پیوست
خراب نشده بلکه به ورژن 1.7 تبدیل شده[ATTACH=CONFIG]3786[/ATTACH]
-
[QUOTE=aligazboland;28999]خراب نشده بلکه به ورژن 1.7 تبدیل شده[ATTACH=CONFIG]3786[/ATTACH][/QUOTE]
خوب اگه کار میده و اجرا میشه مشکل چیه؟؟؟بعدم شما یه برنامه کم دارید چون این آیکنش نیست که؟؟؟