-
[QUOTE=Mostafa Eradi;75010]سلام .... جالب شده ...
جریان این inavit چی هست؟
من توش ثبت نام کردم ولی انگار حسابم ثبت نمیشه ... چیکار باید بکنم؟؟[/QUOTE]
یه چی تو مایه های پرشین گیگ سابقه خیلی خوبه می تونی توی هاستش وردپرس نصب کنی من آپلودای دیگمم همونجا آپ می کنم .. ولی کلا 250 مگ بیشتر هاست نمیده
-
[QUOTE=ali.kazemi7204;75011]یه چی تو مایه های پرشین گیگ سابقه خیلی خوبه می تونی توی هاستش وردپرس نصب کنی من آپلودای دیگمم همونجا آپ می کنم .. ولی کلا 250 مگ بیشتر هاست نمیده[/QUOTE]
من وقتی اکانت میسازم حسابم ثبت نمیشه یعنی وقتی میخام وارد بشم پیغام !Login Faild رو میده
چرا؟
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;75012]من وقتی اکانت میسازم حسابم ثبت نمیشه یعنی وقتی میخام وارد بشم پیغام !Login Faild رو میده
چرا؟[/QUOTE]
ببین من وقتی ثبت نام میکردم آدرس hm.net رو انتخاب کردم خب ؟
حالا برای لاگین کردن باید اینجوری برم توش :yourdomain@hm.net گرفتی چی شد ؟ به جای دات (.) @ می زاریم ...
موفق باشی
-
[QUOTE=ali.kazemi7204;75013]ببین من وقتی ثبت نام میکردم آدرس hm.net رو انتخاب کردم خب ؟
حالا برای لاگین کردن باید اینجوری برم توش :yourdomain@hm.net گرفتی چی شد ؟ به جای دات (.) @ می زاریم ...
موفق باشی[/QUOTE]
منم همین کارو میکنم ولی نمیشه .. حالا مهم نیس بعد یه حساب دیگه میسازم
در کل ممنون ... حداقل یه هاست رایگان باحال پیدا کردم
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;75014]منم همین کارو میکنم ولی نمیشه .. حالا مهم نیس بعد یه حساب دیگه میسازم
در کل ممنون ... حداقل یه هاست رایگان باحال پیدا کردم[/QUOTE]
اگه واسه سایت میخوای این خوبه اگه نه که به روز باش و از فضاهای ابری استفاده کن مثل وان درایو که خیلی خوبه
-
سلام خیلی هم جالب بود و جای پیشرفت
این اولین نمونه طراحی وب من با فتوشاپ و دریم ویور هست که البته دیگه زیاد استفاده ش نمیکنم ، و دارم یه طرح جدید میزنم با نمای شیشه ای
[url]http://support.blogfath.ir[/url]
-
[B]سلام
دستتون درد نکنه علی اقا کار خوبی بود
به نظرم به غیر از کار روی رنگ بندی اون سیم خاردار پایین هم حذف کنید.[/B]
-
[QUOTE=H.264 - Hamed;75053]سلام خیلی هم جالب بود و جای پیشرفت
این اولین نمونه طراحی وب من با فتوشاپ و دریم ویور هست که البته دیگه زیاد استفاده ش نمیکنم ، و دارم یه طرح جدید میزنم با نمای شیشه ای
[URL]http://support.blogfath.ir[/URL][/QUOTE]
کارت بدک نیست سایه های زیر هدر رو دوس داشتم ولی یه ایراد فنی بزرگ داره استایل هارو باید یه تیکه شو اسلایس میکردی و اونو توی محور X تکرار میکردی اینجوری قالبت 10 برابر سبک تر میشد
البته کار تو html هست و کار من فلش و فقط از html برای چیدمان سایت استفاده کردم یه نمونه کار قدیمی html دارم : [url]www.gerdsooz.blogfa.com[/url]
-
[QUOTE=shahin_hich;75074][B]سلام
دستتون درد نکنه علی اقا کار خوبی بود
به نظرم به غیر از کار روی رنگ بندی اون سیم خاردار پایین هم حذف کنید.[/B][/QUOTE]
مرسی دوست عزیز :)
ولی من موندم رنگ بندیش چشه مگه آخه من رنگ بندیشو از فیسبوک کپی زدم !!! بقیه چیزا که جزء کانتنت حساب میشن و خب اونا رنگ خودشونو دارن ...
سیم خاردارارم عمرا وردارم خودم خیلی دوسش دارم عاخه خخخخخخخخخخ :d
مرسی از نظرت ♥
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;75014]منم همین کارو میکنم ولی نمیشه .. حالا مهم نیس بعد یه حساب دیگه میسازم
در کل ممنون ... حداقل یه هاست رایگان باحال پیدا کردم[/QUOTE]
[COLOR=#4b0082]این یک نظر فقط...
از دید من هیچ موقع از free host استفاده نکن چه ایرانی و چه خارجی...
اونوقت سایت شما اصلا امنیت نداره...
[/COLOR]