[QUOTE=shahin_hich;75652][B]مهم نیست حسین جان[/B][/QUOTE]
شرمنده اما پریست ها کجان؟فقط یه پوشه اضافه شد . . .:7:
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=shahin_hich;75652][B]مهم نیست حسین جان[/B][/QUOTE]
شرمنده اما پریست ها کجان؟فقط یه پوشه اضافه شد . . .:7:
[QUOTE=Hossein2x;75653]شرمنده اما پریست ها کجان؟فقط یه پوشه اضافه شد . . .:7:[/QUOTE]
[B]
حسین جان سلام.عزیز باید پلاگین موجود باشه تا پرست هاش نشون داده بشه.
شما تو افترت twitch رو داری؟از پوشه پلاگین های افتر فایلشو کپی کن و تو پلاگین های پریمیر پیست کن بعد دوباره پرست ها رو ایمپورت کن[/B]
[QUOTE=shahin_hich;75904][B]
حسین جان سلام.عزیز باید پلاگین موجود باشه تا پرست هاش نشون داده بشه.
شما تو افترت twitch رو داری؟از پوشه پلاگین های افتر فایلشو کپی کن و تو پلاگین های پریمیر پیست کن بعد دوباره پرست ها رو ایمپورت کن[/B][/QUOTE]
مرسی
سلام . من یه مشکل دارم با این پلاگین . من یه ویدیو دارم ادیت میکنم که 1080 هست ، اما چند تیکه هم 720 دارم که با پلاگین 1080شون کردم و میخوام توی این ویدیو استفاده کنم . حالا یه سکانس باز میکنم ، روی 1080 میذارم ، بعد وقتی از این پلاگین روی ویدیو های 720 استفاده میکنم ، صفحه کاملن نارنجی میشه . حالا اگه سکانس رو 720 کنم دیگه این مشکل رو با ویدیو های 720 ندارم ، اما به جاش 1080 ها نارنجی میشن !راه حلی هست هر دو رو استفاده کنم؟
[COLOR=#ff0000][B]آقا شاهین عزیز خیلی ممنون!!!لطف کردید!!![/B][/COLOR]
[B][QUOTE=yan_4sat;80680]سلام . من یه مشکل دارم با این پلاگین . من یه ویدیو دارم ادیت میکنم که 1080 هست ، اما چند تیکه هم 720 دارم که با پلاگین 1080شون کردم و میخوام توی این ویدیو استفاده کنم . حالا یه سکانس باز میکنم ، روی 1080 میذارم ، بعد وقتی از این پلاگین روی ویدیو های 720 استفاده میکنم ، صفحه کاملن نارنجی میشه . حالا اگه سکانس رو 720 کنم دیگه این مشکل رو با ویدیو های 720 ندارم ، اما به جاش 1080 ها نارنجی میشن !راه حلی هست هر دو رو استفاده کنم؟[/QUOTE]
سلام دوست عزیز
بهتره از ویدیو ی بار خروجی بگیری بعد این پلاگینو روش اعمال کنی[/B]
شاهین عزیز دست گلت درد نکنه خیلی خوبه، از لطفی که کردی خیلی ممنون و سپاسگذارم
[QUOTE=reza57;80757]شاهین عزیز دست گلت درد نکنه خیلی خوبه، از لطفی که کردی خیلی ممنون و سپاسگذارم[/QUOTE]
[B]خواهش میکنم رضا جان.در خدمتم عزیز[/B]
:7:ممنون
[B]سلام اقا شاهین پرست[/B]
[h=2]twitch رو پریمیرcs6 نصب میشه؟[/h]