سلام. اولی رو دانلود کردم خیلی عالی و کاربری بود... دمـــــــــــت بـــــا حــــــرارـــــــت:8:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. اولی رو دانلود کردم خیلی عالی و کاربری بود... دمـــــــــــت بـــــا حــــــرارـــــــت:8:
درود بر شما آقا شبیر آموزشها کار خودتون یعنی خودتون ساختید؟؟اگه هست باید
مسیر دیگه ای بدید بهش این مسیر نباید باشه؟!
[QUOTE=Elka Eydipor;70189]درود بر شما آقا شبیر آموزشها کار خودتون یعنی خودتون ساختید؟؟اگه هست باید
مسیر دیگه ای بدید بهش این مسیر نباید باشه؟![/QUOTE]
اقا مسیرش خیلی عالیه!!! هر چیزی رو ادم میخواد یاد بگیره اول باید بیسش رو بلد باشه دیگه.... شبیر بهتر از این نمیشه <3
[QUOTE=Meysash;71143]اقا مسیرش خیلی عالیه!!! هر چیزی رو ادم میخواد یاد بگیره اول باید بیسش رو بلد باشه دیگه.... شبیر بهتر از این نمیشه <3[/QUOTE]
درود بر شما شما منظور منو از مسیر میدونید چیه؟؟دوست گرامی؟:26:
س. شما بفرمایید تا ما هم بدونیم!!!!
[QUOTE=Meysash;71166]س. شما بفرمایید تا ما هم بدونیم!!!![/QUOTE]
[B]
آموزشهايي كه كاربران خودشون تهيه ميكنن بايد در بخش آموزشهاي كاربران قرار بگيره اگر از خودشون نباشه يه بخش ديگه بايد گذاشته بشه متوجه شديد[/B]
الان مسیر خودمو گم کردم!!
[QUOTE=Meysash;71176]الان مسیر خودمو گم کردم!![/QUOTE]
جدي سعي كنيد مسيرتون رو درست بريد
[QUOTE=Elka Eydipor;71147]درود بر شما شما منظور منو از مسیر میدونید چیه؟؟دوست گرامی؟:26:[/QUOTE]
فکر میکنم این خیلی عالی باشه ولی خانم عیدی پور من الان توانایی دانلود این اموزش ها رو ندارم با سرعتی که اینترنتم داره اگه لطف کنین اون اموزشایی که قولشون رو دادید رو تهییه و توی انجمن قرار بدید خیلی خوب میشه من به شدت بهشون نیاز دارم :(
[QUOTE=Masoud Dezfuly;71237]فکر میکنم این خیلی عالی باشه ولی خانم عیدی پور من الان توانایی دانلود این اموزش ها رو ندارم با سرعتی که اینترنتم داره اگه لطف کنین اون اموزشایی که قولشون رو دادید رو تهییه و توی انجمن قرار بدید خیلی خوب میشه من به شدت بهشون نیاز دارم :([/QUOTE]
درود بر شما کدوم آموزشها آقا مسعود؟؟