نه بابا ، 4 تا تیکه فیلم با cinema4d ساختم ، آوردم تو افتر افکت ، با هم دیگه میکس کردم ، چند تا Flare انداختم روش با DOF .
اگه می خواید پروژه رو در بدم بهتون ؟ موردی نداره برا من .
نمایش نسخه قابل چاپ
نه بابا ، 4 تا تیکه فیلم با cinema4d ساختم ، آوردم تو افتر افکت ، با هم دیگه میکس کردم ، چند تا Flare انداختم روش با DOF .
اگه می خواید پروژه رو در بدم بهتون ؟ موردی نداره برا من .
[QUOTE=Silent-Night;65134]خوب الان با همین فرمت h264 رندر گرفتم ، یه ویدئوی 11 ثانیه ای با اندازه 480x360 ، حجمش شد 3.5 مگ ، این چرا باز حجمش زیاده ؟[/QUOTE]
سلام دوست عزیز
3.5 مگ ک حجم کمیه.شاید منظورتون 3.5 گیگ باشه اره؟
[QUOTE=Silent-Night;65139]نه بابا ، 4 تا تیکه فیلم با cinema4d ساختم ، آوردم تو افتر افکت ، با هم دیگه میکس کردم ، چند تا Flare انداختم روش با DOF .
اگه می خواید پروژه رو در بدم بهتون ؟ موردی نداره برا من .[/QUOTE]
[B]اگه میتونید یه فیلم از نحوه خروجی گرفتنتون بفرستید[/B]
[COLOR=#800080][B]دوست عزیز پروژه اتون رو اینجا بذارین...دوستان مشکلتون رو حل میکنن
[/B][/COLOR]
compressor بیشترین تاثیر رو داره,اگر linearize کار کنی باز هم حجم render خیلی بالا میره,bit rate خیلی مهمه.فرمتها دو نوع هستن..loosless و loosy..بنا به شرایط باید بدونی از چی استفاده کنی(جه فرمتی با چه نوع color range)..از c4d خروجی png بگیر بعنوان مثال...مجدادا خروجی نهاییت رو توی افتر با همون فرمت رندر کن..احتمال خیلی زیاد بیشتر وقتها حجمش شاید تا 5 برابر یا بیشتر پایین بیاد...quick time move فوق العاده کیفیت بالایی داره و حجمش هم خیلی بالاست...تو بعضی شرایط تا 20 برابر بیشتر از فرمتی مثل flv
Bitrat setting گزینه لیمیت رو فعال کنید و مقدار رو روی 10.000 بزارید
فکر کنم اگه سرچ میزدید دیگه نیازی به ایجاد تاپیک نبود خود من فقط 5 بار به این موضوع جواب دادم
quick time/format options/Bitrat setting
[QUOTE=تورج یوسفی;65208]Bitrat setting گزینه لیمیت رو فعال کنید و مقدار رو روی 10.000 بزارید
فکر کنم اگه سرچ میزدید دیگه نیازی به ایجاد تاپیک نبود خود من فقط 5 بار به این موضوع جواب دادم
quick time/format options/Bitrat setting[/QUOTE]
[B]درود بر شما جناب یوسفی بنده هم والله خدمتشون عرض کردم ولی گویا من گاهگل لقد کردم
این پسرا گاهی انگار دوست ندارند گوش بدند![/B]:2:
بنده خدا شاید ندیده,فراریش ندین گناه داره:109:
[QUOTE=notron;65223]بنده خدا شاید ندیده,فراریش ندین گناه داره:109:[/QUOTE]
[B]نه والله قصد فراری دادن نیست آقا علی نظمه...نمیدونم این سرچ چرا اینقد سخته !!!![/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;65224][B]نه والله قصد فراری دادن نیست آقا علی نظمه...نمیدونم این سرچ چرا اینقد سخته !!!![/B][/QUOTE]
من باب مزاح عرض کردم:122: